krokodill píše:Malé zamyšlení nad malým vylepšením

Pokud najedu na
Genre, tak by bylo dobré, aby ten výběr byl pouze na tom satelitu, na kterém konkrétně jsme. Myšleno asi takto: V genre mám Music a do ní dávám hudební kanály ze všech družic. No a pak bych si dal genre: Music- satelit třeba Astra a měl bych pouze muziku na Astře. Takto mi to při nehlídaném přepínání v noci zbytečně motorem budí sousedy

však dole vidíš pozíciu satelitu a info, napr. pre 4fun.TV je to 13.0 HOTBIRD 6,7A,8 - Europe .....
možno by bolo dobré zobrazenie pozície aj v zátvorke za stanicou, napr. pre 4fun.TV (13.0E) priamo v zozname
kašli na susedov
inak sa čudujem, že niekto používa Genre list, do Fav sa zmestí všetko... ja tam mám vlastne aj Genre zoznam v tvare Top, Cz+SK, Hudba, Film, Erotika a podobne... takto som bol zvyknutý v dreamboxoch, takto to používam naďalej...
.........................................................................................................................................................................
skôr mi chýba možnosť nastavenia tlačidiel na DO, nejaký QuickButton Settings a podobne, aby som mohol prispôsobiť ovládanie boxu cez DO
.........................................................................................................................................................................