Připominky k chybám firmware a vylepšením AZ HD .

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Připominky k chybám firmware a vylepšením AZ HD .

Příspěvek od paleaaro »

Bárt píše:Chvějí se mi občas řádky v obraze , takové to kmitámí asi 1-2mm nahoru a dolů.Tuto chybu v obraze mám pouze z AZBOXu a nedělal mi to předešlý sat. Humax a nedělá to ani DVD přes HDMI a ani analog TV příjem. Mám připojení přes HDMI .
Dělá to taky někomu a nebo je možné , že mám nějakou závadu? :118:

Mne sa chveje obraz tiez na NGC. Prepinanie obrazu nepomaha - FW0.9.3501. Robilo to aj u 0.9.3281 (non ufficiale).

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
sam noe
Nováček
Nováček

Příspěvek od sam noe »

U Firmware 0.9.3501 mne už druhej den začlo zamrzat ovládání.Setkal se stímto jevem ještě někdo?Vratil sem se na 0.9.3180 a to samé po chvilce do vytuhne.Nevím si ted už rady.

krokodill
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokodill »

Malé zamyšlení nad malým vylepšením :D Pokud najedu na Genre, tak by bylo dobré, aby ten výběr byl pouze na tom satelitu, na kterém konkrétně jsme. Myšleno asi takto: V genre mám Music a do ní dávám hudební kanály ze všech družic. No a pak bych si dal genre: Music- satelit třeba Astra a měl bych pouze muziku na Astře. Takto mi to při nehlídaném přepínání v noci zbytečně motorem budí sousedy :46:

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
0ctopus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 0ctopus »

krokodill píše:Malé zamyšlení nad malým vylepšením :D Pokud najedu na Genre, tak by bylo dobré, aby ten výběr byl pouze na tom satelitu, na kterém konkrétně jsme. Myšleno asi takto: V genre mám Music a do ní dávám hudební kanály ze všech družic. No a pak bych si dal genre: Music- satelit třeba Astra a měl bych pouze muziku na Astře. Takto mi to při nehlídaném přepínání v noci zbytečně motorem budí sousedy :46:

však dole vidíš pozíciu satelitu a info, napr. pre 4fun.TV je to 13.0 HOTBIRD 6,7A,8 - Europe .....
možno by bolo dobré zobrazenie pozície aj v zátvorke za stanicou, napr. pre 4fun.TV (13.0E) priamo v zozname :wink:

kašli na susedov :smile:

inak sa čudujem, že niekto používa Genre list, do Fav sa zmestí všetko... ja tam mám vlastne aj Genre zoznam v tvare Top, Cz+SK, Hudba, Film, Erotika a podobne... takto som bol zvyknutý v dreamboxoch, takto to používam naďalej...

.........................................................................................................................................................................
:idea:
skôr mi chýba možnosť nastavenia tlačidiel na DO, nejaký QuickButton Settings a podobne, aby som mohol prispôsobiť ovládanie boxu cez DO
.........................................................................................................................................................................

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
psalficky
Nováček
Nováček

Příspěvek od psalficky »

Měl bych návrh vylepšení :

Nešlo by firmware distribuovat včetně alespoň základních pluginů s kterými ho vývojáři podle jajich názoru odladily.

Také by bylo vhodné začlenit do popisu nového firmwaru seznam těchto verzí pluginů.

A co takhle kdyby po nainstalování firmwaru byly adresy pro stažení pluginů aktuální a funkční. Jak si to vybavuji, musel jsem u posledních pár verzí přepisovat.

Viděl bych to takto: pluginy - azboxworld.com a jako varianta islaremota.com/azp... add-on - azboxworld.com a jako varianta islaremota.com/aza

AZBOX HD
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Uvedomuješ si že na azboxworld.com a iných adresách ako azupd je neoficiálna podpora ?

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
psalficky
Nováček
Nováček

Příspěvek od psalficky »

Řekl bych, že je mi vcelku jedno, jaké adresy tam budou...

Po továktu a instalaci nového FW mi ale adresy které tam jsou nefungují...

AZBOX HD
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Aj mne je jedno aké tam budú :)

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
psalficky
Nováček
Nováček

Příspěvek od psalficky »

Oficiálně je tedy smartslot pro Cryprpworks kartu nepoužitelný?

Nebo je nějaká oficiální adresa pro pluginy?

Proč je tedy ve firmwaru podpora pluginů ?

A když je tato podpora, ptoč nejsou adresy?

NEBO... JE TO POLITIKA A PRÁVNÍ PROBLÉMY?

AZBOX HD
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

v ostatnom case sa na tomto fore preberaju zvacsa len absolutne nezmyselne veci, lenivi uzivatelia by chceli optimalne vsetko na podnose bez toho, aby pohli prstom, ini si zase nedokazu precitat forum a riesia sa tu potom dokola tie iste veci, no hruza ....

optimalne by bolo zobrat za kazde 3 blbe otazky azbox a venovat charite :-P

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
psalficky
Nováček
Nováček

Příspěvek od psalficky »

Dobře, dobře... zdá se, že moje představa... že si někdo (kdokoliv) koupí AZBOX... zapojí ho, vloží kartu... a on bez problémů chodí ... je asi trochu nadčasová ... ale jak sleduji pokrok ve firmwaru ... začíná k tomu chybět čím dál tím míň ...

Jen takové ty klacky pod nohy neznalým ... jako nefunkční adresy pro stažení pluginů po továrním nastavení, formátu aplikační oblasti a upgradu firmwaru ...

A já jsem rád, že už nejsem zas tak úplně neznalý...

.. a už mlčím ...

AZBOX HD
raptors
Nováček
Nováček

Příspěvek od raptors »

zdravím. nemáte někdo problém při nejnovějším fw http://www.azupd.com/0.9.3877/patch.bin organizování programů?
pokud přesouvám programy mezi sebou tak to dělá docela problémy.Pokud přesunu kanál na jiné číslo tak zůstane na původním a nepřepíše se na novou pozici.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

ked si ich popresuvas na ine pozicie, je potrebne z foldra vyjst von a vojst do ineho foldra. potom ked vojdes do foldra kde si presuval, budu uz ulozene na poziciach po presune. je to zrozumitelne? :D

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Hdtv09
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hdtv09 »

Zdravím všechny. Az premium mi začíná dělat radost. Po flashnutí posledního neof. firmware jsem zjístil velké zlepšení v přehrávání souborů Dvd ISO(včetně menu). Mám určité filmy, které zatím Az nebyl schopen přehrát bez problému(sekal se zvuk, nešlo se v menu pohybovat) S touto verzí fw jsem zatím spokojen. Nevím jestli mohu napsat, ale všichni asi vědí xxxxx01.
Jen nedočkavě čekám, jestli se někdy podaří sprovoznit přehrávání DTS zvuku. Myslím si, že je to v dnešní době docela důležitá věc při přehrávání souborů.

BextrH
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Máš pravdu, konečně pořádnej firmware 001 konečně mě drží RGB obraz a je tu opravena čeština v menu. Jdu dál testovat.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“