Sdílení HDBOXY v různých zemích pomocí OSCAM?

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Zamčeno
Frantisek
Nováček
Nováček

Sdílení HDBOXY v různých zemích pomocí OSCAM?

Příspěvek od Frantisek »

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat jestli je možné nastavit OSCAM na dvou HD boxech(jeden v Čechách a druhý ve Švédsku)tak,aby mohly sdílet karty CSlink and Skylink mezi sebou?Jde se připojit přes web rozraní na oba receivery bez ohledu v jaké zemi se nacházím?Předem děkuji za odpověď.

HDBox 9200 PVR,Humax CRCI 5500,Skystar2 USB,CS link,Skylink,UPC,Dragon modul
joloSK
Nováček
Nováček

Re: Sdílení HDBOXY v různých zemích pomocí OSCAM?

Příspěvek od joloSK »

To urcite ano, internetu je jedno ci sedis vedal mna alebo si v Australii. Dolezita je len odozva. A za dalsie pochybujem, ze vo Svedsku sa daju chytit v rozumnej kvalite skylink resp. czlink programy z astry.Lebo mam kamosa nedaleko Londyna a nejde mu korektne skylink

HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
Ked ma zena nevyhodi od TV, alebo spi, tak sa hram s E2
Frantisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frantisek »

Jsem ve Stockholmu a jde mi tu naladit vše kromě 12525 V.A to jedu na T90 s hlavním LNB na HB.Siglál mám 68 a kvalitu 72.Jinak díky za radu.Pokusím se nastavit vše podle návodů tu na foru a uvidíme,jestli se zadaří.Dám pak vědět,jak to chodí.

joloSK
Nováček
Nováček

Příspěvek od joloSK »

Tak to ano ked mas 90 parabolu. V Anglicku je nejaky telekomunikacny zakon na zaklade ktoreho moze bezny clovek bez specialneho povolenia mat myslim parabolu max 70

HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
Ked ma zena nevyhodi od TV, alebo spi, tak sa hram s E2
Frantisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frantisek »

Už jsi někdy nastavoval sdílení mezi receiverama?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

jolo chce asi len z dlhej chvíle debatovať...
Frantisek píše:Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat jestli je možné nastavit OSCAM na dvou HD boxech(jeden v Čechách a druhý ve Švédsku)tak,aby mohly sdílet karty CSlink and Skylink mezi sebou?Jde se připojit přes web rozraní na oba receivery bez ohledu v jaké zemi se nacházím?Předem děkuji za odpověď.
Pripojiť to samozrejme ide a čo sa týka webrozhrania - zrejme by bolo lepšie upravovať configy na diaľku cez ftp. Napr. Filezillou, ale ja by som to takto nekomplikoval a dal by som obe karty na jeden server

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Frantisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frantisek »

Děkuji za radu.A opravdu rád si popovídám :)))))
Ale vážně,myslíš tím obě karty na jeden přijímač?Měl jsem totiž na mysli mít obě české karty v čechách a připojit se k nim ve švédsku a zároveň tady místní nabídku Canal Digital zasunutou v receiveru tady posílat do HD Boxu v čechách.Jde to řešit i tak?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ty si to s tým CDN v Conaxe predstavuješ nejako jednoducho. Myslím že by si mohol mať dosť problém rozbehať tú kartu v Tvojom prijímači...

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Frantisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frantisek »

V současné době požíváme tu kartu 4 účastníci díky wifi spliteru a funguje to bez problémů.Myslíš,že by to nešlo sdílet po netu?To by bylo špatné :(

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Pokiaľ to je karta bez párovania - tak nemal byť problém. Ak iná tak by problém mohol byť dosť veľký

Obrázek
Frantisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frantisek »

Ta karta není spárovaná,takže to jen vyzkouším.Nejdříve se ale budu učit jak pracovat s Fillzilou a jak nastavit oba boxy :)
Neexistuje někde podrobnější návod na Fillzilu?Návod na sdílení karet je tu na foru popsán velice detailně a srouzumitelně,za čež patrí všem autorům velký dík.

Frantisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Frantisek »

Chtěl bych se zeptat jak prakticky nastavit boxy pro komunikaci z jiných států?Bylo mě vysvětleno že bude dost problém najít tu správnou cestu přes všechny ty routery a IPS.Jak správně nastavit FTP klienta?Zkoušel jsem hledat na netu,ale stále se nedaří.určutě tu má někdo zkušennosti,tak by se rád poradil.Předem děkuji

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Možno by si mohol navštíviť nejakého skúseného technika ktorý s tým nemá problém a objednať si nastavenie.
Alebo písať 10 príspevkov denne a otravovať do vtedy až si Tvoje príspevky nikto nebude všímať
Alebo sa to s použitím viacerých fór naučiť, vyskúšať si to a písať len ak budeš mať nejaký ozajstný problém :31:

To že to čo potrebuješ je možné ešte neznamená že to je riešenie Plug and Play.
Otvorene tu píšeš veci s ktorými by si si mohol aj ublížiť - prípadne ublížiť niekomu na fóre.

Pomaly sa mi táto téma prestáva páčiť a tak ju zamknem - zatiaľ len...

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“