Sdílení HDBOXY v různých zemích pomocí OSCAM?
Moderátor: By.Bob
-
Frantisek
- Nováček

Sdílení HDBOXY v různých zemích pomocí OSCAM?
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat jestli je možné nastavit OSCAM na dvou HD boxech(jeden v Čechách a druhý ve Švédsku)tak,aby mohly sdílet karty CSlink and Skylink mezi sebou?Jde se připojit přes web rozraní na oba receivery bez ohledu v jaké zemi se nacházím?Předem děkuji za odpověď.
Chtěl bych se zeptat jestli je možné nastavit OSCAM na dvou HD boxech(jeden v Čechách a druhý ve Švédsku)tak,aby mohly sdílet karty CSlink and Skylink mezi sebou?Jde se připojit přes web rozraní na oba receivery bez ohledu v jaké zemi se nacházím?Předem děkuji za odpověď.
HDBox 9200 PVR,Humax CRCI 5500,Skystar2 USB,CS link,Skylink,UPC,Dragon modul
- joloSK
- Nováček

Re: Sdílení HDBOXY v různých zemích pomocí OSCAM?
To urcite ano, internetu je jedno ci sedis vedal mna alebo si v Australii. Dolezita je len odozva. A za dalsie pochybujem, ze vo Svedsku sa daju chytit v rozumnej kvalite skylink resp. czlink programy z astry.Lebo mam kamosa nedaleko Londyna a nejde mu korektne skylink
HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
Ked ma zena nevyhodi od TV, alebo spi, tak sa hram s E2
-
Frantisek
- Nováček

Jsem ve Stockholmu a jde mi tu naladit vše kromě 12525 V.A to jedu na T90 s hlavním LNB na HB.Siglál mám 68 a kvalitu 72.Jinak díky za radu.Pokusím se nastavit vše podle návodů tu na foru a uvidíme,jestli se zadaří.Dám pak vědět,jak to chodí.
- joloSK
- Nováček

Tak to ano ked mas 90 parabolu. V Anglicku je nejaky telekomunikacny zakon na zaklade ktoreho moze bezny clovek bez specialneho povolenia mat myslim parabolu max 70
HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
-
Frantisek
- Nováček

Už jsi někdy nastavoval sdílení mezi receiverama?
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
jolo chce asi len z dlhej chvíle debatovať...
Pripojiť to samozrejme ide a čo sa týka webrozhrania - zrejme by bolo lepšie upravovať configy na diaľku cez ftp. Napr. Filezillou, ale ja by som to takto nekomplikoval a dal by som obe karty na jeden serverFrantisek píše:Dobrý den,

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
Frantisek
- Nováček

Děkuji za radu.A opravdu rád si popovídám
)))
Ale vážně,myslíš tím obě karty na jeden přijímač?Měl jsem totiž na mysli mít obě české karty v čechách a připojit se k nim ve švédsku a zároveň tady místní nabídku Canal Digital zasunutou v receiveru tady posílat do HD Boxu v čechách.Jde to řešit i tak?
Ale vážně,myslíš tím obě karty na jeden přijímač?Měl jsem totiž na mysli mít obě české karty v čechách a připojit se k nim ve švédsku a zároveň tady místní nabídku Canal Digital zasunutou v receiveru tady posílat do HD Boxu v čechách.Jde to řešit i tak?
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Ty si to s tým CDN v Conaxe predstavuješ nejako jednoducho. Myslím že by si mohol mať dosť problém rozbehať tú kartu v Tvojom prijímači...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
Frantisek
- Nováček

V současné době požíváme tu kartu 4 účastníci díky wifi spliteru a funguje to bez problémů.Myslíš,že by to nešlo sdílet po netu?To by bylo špatné 
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Pokiaľ to je karta bez párovania - tak nemal byť problém. Ak iná tak by problém mohol byť dosť veľký

-
Frantisek
- Nováček

Ta karta není spárovaná,takže to jen vyzkouším.Nejdříve se ale budu učit jak pracovat s Fillzilou a jak nastavit oba boxy :)
Neexistuje někde podrobnější návod na Fillzilu?Návod na sdílení karet je tu na foru popsán velice detailně a srouzumitelně,za čež patrí všem autorům velký dík.
Neexistuje někde podrobnější návod na Fillzilu?Návod na sdílení karet je tu na foru popsán velice detailně a srouzumitelně,za čež patrí všem autorům velký dík.
-
Frantisek
- Nováček

Chtěl bych se zeptat jak prakticky nastavit boxy pro komunikaci z jiných států?Bylo mě vysvětleno že bude dost problém najít tu správnou cestu přes všechny ty routery a IPS.Jak správně nastavit FTP klienta?Zkoušel jsem hledat na netu,ale stále se nedaří.určutě tu má někdo zkušennosti,tak by se rád poradil.Předem děkuji
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Možno by si mohol navštíviť nejakého skúseného technika ktorý s tým nemá problém a objednať si nastavenie.
Alebo písať 10 príspevkov denne a otravovať do vtedy až si Tvoje príspevky nikto nebude všímať
Alebo sa to s použitím viacerých fór naučiť, vyskúšať si to a písať len ak budeš mať nejaký ozajstný problém
To že to čo potrebuješ je možné ešte neznamená že to je riešenie Plug and Play.
Otvorene tu píšeš veci s ktorými by si si mohol aj ublížiť - prípadne ublížiť niekomu na fóre.
Pomaly sa mi táto téma prestáva páčiť a tak ju zamknem - zatiaľ len...
Alebo písať 10 príspevkov denne a otravovať do vtedy až si Tvoje príspevky nikto nebude všímať
Alebo sa to s použitím viacerých fór naučiť, vyskúšať si to a písať len ak budeš mať nejaký ozajstný problém
To že to čo potrebuješ je možné ešte neznamená že to je riešenie Plug and Play.
Otvorene tu píšeš veci s ktorými by si si mohol aj ublížiť - prípadne ublížiť niekomu na fóre.
Pomaly sa mi táto téma prestáva páčiť a tak ju zamknem - zatiaľ len...