Problém s natočením na západní stanice
-
- Nováček
Problém s natočením na západní stanice
Ahoj chci se zeptat motor mi bez problémů hledá východní stanice,ale když chci západní tak to nenajde signál nevíte někdo proč ? Díky za opdpovědi
-
- Nováček
Re: Problém s natočením na západní stanice
Mel jsem podobný problém, pak jsem zjistil že se parabola fyzicky nenatáčí, po resetu motoru o5 OK.
-
- Nováček
Diky za odpověď a ten reset motoru se dela kde primo na motoru ? Pak budu muset znova nastavovat motor ? Diky za odpoved ;-)demodemo píše:Mel jsem podobný problém, pak jsem zjistil že se parabola fyzicky nenatáčí, po resetu motoru o5 OK.
-
- Nováček
pokud se ti motor nenatáčí na obě strany tak to vyzkoušej přímo na motoru, já tam mám 2 tlačítka a stiskem obou se motor resetuje. já měl jako nulový bod nastaven na astru 3 takže jsem nic nemusel znova nastavovat.
-
- Nováček
No právě,že natáčí ,ale nejde to. Mam nulovej bod na 19,2 a od teto družice to jezdi,ale zapad je bez signalu ten reset motoru mi nesel nic to nedělalo. Ty mas nulovej bod na 23.5 a jedou ti zapadni stanice ? Jak ho mam nastavit na 23.5 ?demodemo píše:pokud se ti motor nenatáčí na obě strany tak to vyzkoušej přímo na motoru, já tam mám 2 tlačítka a stiskem obou se motor resetuje. já měl jako nulový bod nastaven na astru 3 takže jsem nic nemusel znova nastavovat.
-
- Nováček
to by nemělo mít na to vliv jak jsem psal mě to nenatáčelo na jedno stranu po resetu to už jelo. zkoušel jsi oba sw. jak pro sapro tak od steiner?
- polomarko
- Nováček
nulový bod si nechaj na 19,2 /ak ho mas skutocne nastavený-motor v "stredovej" polohe a parabola na 19.2/, elevacia bude presnejsia, a skus krokovat motorom po malých krokoch musis nieco naladit. este jedna vec, mas konzolu na ktorej je pripevnený motor ako tak vo vahe
Vitamin 5000HD, HDBOX 9150+, 19,2E / 23,5E / 0,8W / 39E, Skylink ICE
-
- Nováček
ted jsem si vzpomněl že nulový bod mám přesně na jih a pak jsem dolaďoval astru3. jih je vlastně kousek od astry1 z pohledu naši polohy
- polomarko
- Nováček
nulový bod je individualna zalezitost podla polohy umiestnenia /zemepisna dlzka- napr. z GPS/, u mna 17,45 - to znamena podrava o skoro dva stupne od astry 19,2, pravdepodobne tomas spravne,
Vitamin 5000HD, HDBOX 9150+, 19,2E / 23,5E / 0,8W / 39E, Skylink ICE