PS: Ježíšku, naděl nám pohodový FW. Za všechny děkuji.
Moderátor: By.Bob
pozor heslo nemusí byť 1234 môžee byť aj 0000 pin je napísaný na karteNeipori píše:Tak jsem lítal i po jiných fórech, problém byl v uzamčení karty na rodičovskou kontrolu, která nejde v HDBOX 7110 odstranit. Kartu jsem vložil do starého přístroje Mascom, tam jsem najel na ovládání karty, změnil heslo na 1,2,3,4 a místo "Rodičovské kontroly" jsem nastavil 18+, potom jsem heslo zrušil. Po vložení karty do HDboxu, jsem už nic nastavovat nemusel.A ejhle, čuňačinky fungují i na "hodně dobrém boxu".
jozef d píše:pozor heslo nemusí byť 1234 môžee byť aj 0000 pin je napísaný na karteNeipori píše:Tak jsem lítal i po jiných fórech, problém byl v uzamčení karty na rodičovskou kontrolu, která nejde v HDBOX 7110 odstranit. Kartu jsem vložil do starého přístroje Mascom, tam jsem najel na ovládání karty, změnil heslo na 1,2,3,4 a místo "Rodičovské kontroly" jsem nastavil 18+, potom jsem heslo zrušil. Po vložení karty do HDboxu, jsem už nic nastavovat nemusel.A ejhle, čuňačinky fungují i na "hodně dobrém boxu".
Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“