Mixbox Skylink - EroX HD, EroXX Hd, EroXXX Hd

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Neipori
Nováček
Nováček

Mixbox Skylink - EroX HD, EroXX Hd, EroXXX Hd

Příspěvek od Neipori »

Mixbox Skylink - EroX HD, EroXX Hd, EroXXX Hd, tak jsem si dnešního dne aktivoval promoakci na 10 dní, erotika nejede, ať dělám, co dělám :15: zkoušel jsem reset pinu a nastavavení rodičovské kontroly, stejně nic nepomohlo. Ostatní programy balíčku, včetně těch ze stejného transpordéru jedou v pohodě. Poradí někdo? Děkuji.

PS: Ježíšku, naděl nám pohodový FW. Za všechny děkuji.

Neipori
Nováček
Nováček

Re: Mixbox Skylink - EroX HD, EroXX Hd, EroXXX Hd

Příspěvek od Neipori »

Tak jsem lítal i po jiných fórech, problém byl v uzamčení karty na rodičovskou kontrolu, která nejde v HDBOX 7110 odstranit. Kartu jsem vložil do starého přístroje Mascom, tam jsem najel na ovládání karty, změnil heslo na 1,2,3,4 a místo "Rodičovské kontroly" jsem nastavil 18+, potom jsem heslo zrušil. Po vložení karty do HDboxu, jsem už nic nastavovat nemusel.A ejhle, čuňačinky fungují i na "hodně dobrém boxu".

jozef d
Nováček
Nováček

Příspěvek od jozef d »

Neipori píše:Tak jsem lítal i po jiných fórech, problém byl v uzamčení karty na rodičovskou kontrolu, která nejde v HDBOX 7110 odstranit. Kartu jsem vložil do starého přístroje Mascom, tam jsem najel na ovládání karty, změnil heslo na 1,2,3,4 a místo "Rodičovské kontroly" jsem nastavil 18+, potom jsem heslo zrušil. Po vložení karty do HDboxu, jsem už nic nastavovat nemusel.A ejhle, čuňačinky fungují i na "hodně dobrém boxu".
pozor heslo nemusí byť 1234 môžee byť aj 0000 pin je napísaný na karte :!:

Neipori
Nováček
Nováček

Příspěvek od Neipori »

jozef d píše:
Neipori píše:Tak jsem lítal i po jiných fórech, problém byl v uzamčení karty na rodičovskou kontrolu, která nejde v HDBOX 7110 odstranit. Kartu jsem vložil do starého přístroje Mascom, tam jsem najel na ovládání karty, změnil heslo na 1,2,3,4 a místo "Rodičovské kontroly" jsem nastavil 18+, potom jsem heslo zrušil. Po vložení karty do HDboxu, jsem už nic nastavovat nemusel.A ejhle, čuňačinky fungují i na "hodně dobrém boxu".
pozor heslo nemusí byť 1234 môžee byť aj 0000 pin je napísaný na karte :!:

Ano, pravda, bylo to napsáno někde na internetě. Stejně děkuji za upozornění. Jenom jsem nenapsal, že běžím na posledním FW 2.11.07.
Snad to bude držet.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“