Chtěl bych odinstalovat nějaké pluginy, ale stisknu-li v menu Pluginy červené tlačítko >Odinstalovat, tak se mi objeví jen 4 složky (systemplugins, extensions, pli a skins) a v těchto složkách ale požadovaný plugin, který chci odstranit není obsažen. Jen jednou se mi podařilo to, že po stisku červeného tlačítka se objevilo složek 6 nebo 7 . Zbrklosti jsem z toho vyskočil a teď se vždy objeví pouze 4 složky.
Neví někdo jak na to? Lze provést odinstalování pomoci telnetu v programu DCC? Jak lze provést přesun pluginu do Flash v zadním USB vstupu? Dík za každou informaci.
ottosch
Provedl jsem dle Tvých pokynů, ale vypíše mi to spousta modulů, v kterých se to hemží slovem kernel a dále nějaká nastavení WiFi a další. Zřejmě vše má co dočinění se systémem. V tom výpise však není uveden ani jeden plugin se složky Pluginy v menu!!! Tak mi to není jasné?? Na stránce 14 hohoto fóra jsem našel téma odinstalování pluginu pomoci GSU. Provedl jsem přesně dle návodu, ale poslední okno je lpg Uninstall Center, ve kterém by měly zřejmě vypsat všechny nainstalované pluginy a pomoci zeleného tlačítka v okně (OK) by se měl vybrat plugin ne odinstalování . Jenže ani po delším čase se žádný výpis instalovaných pluginů neobjeví!!!! Takže kde je ten zakopaný pes???
ottosch