Oscam + Mgcamd Enigma 2 Interní Flash
Moderátor: By.Bob
Oscam + Mgcamd Enigma 2 Interní Flash
Chtěl bych zkusit kombinaci Oscam jen čtení karty Skylink ICE s auto update klíčů co mám zaplacený u Skylinku, plus mgcamd pro cardshare a EMU z Astry 19.2, Rakušáky, Frantíky a ostatní prostě to co tam jde. Mám nainstalovanou Vaši Enigmu2 platinum v interní flas. Pomůže mi někdo s nastavením? Díky za každou radu.
-
- Nováček
Re: Oscam + Mgcamd Enigma 2 Interní Flash
Pre citanie karty ICE + emu staci pouzit Oscam ymod. Config je ten isty co pre normal oscam, len sa doplni subor oscam.keys.
Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4
Ymod jsem zkoušel a některé programy v EMU mi nešli na stejný klíče u mgcamd jdou, chtěl bych kombinaci jak jsem psal, potom by to bylo super, uvidím večer jedna dobrá duše se mi nabídla s pomocí tak uvidím, pokud máte někdo postřehy a nápady kombinací oscam+mgcamd, budu rád, vyzkouším a uvidím.
-
- Nováček
Co konkretne ti nejde? Mozem pripadne overit (na 23,5 a 19,2). Nemozes mat len chybu v configoch?
Tak mám jsme to zprovoznili, ale jen částečně, mám problémy s EMU (francouzi, ESPN amerika, MTV, Sport + a ostatní), při jen zapnutém mgcamd vše jede se stejnými klíči tak nevím kde je problém v kombinaci oscam, čtení karty + mgcamd EMU a Cardshare EMU jde jen částečně, takže v tuhle chvíli jedu jen na mgcamd a kartu nepoužívám, nevím kde je chyba
?

Jen se zeptám co zadat do prioryty list a replace list ignore list pro mgcamd, když chci sledovat Astru 23.5 Skylink a Astru 19.2 Emu, díky za info.
-
- Nováček
Daj configy a napis aky kanal ti nejde. Mozem na to kuknut pripadne vyskusat u mna.
Když zapnu jen oscam tak jde karta, když zapnu oscam a mgcamd tak jde i cardshare + emu, ale jak přepnu na MTV France v tu chvíli nejde nic, ani karta ani cardshare, ani emu, musím restartovat cardserver i softcam. Mám kartu Skylink ICE. No tak než jse mto dopsal zamrzlo to i na jen zapnutém oscamu a kanálu Nova.skipy píše:Daj configy a napis aky kanal ti nejde. Mozem na to kuknut pripadne vyskusat u mna.

Konfigy
http://www.ulozto.cz/x754ohA/konfigy-7z
-
- Nováček
Oscam:
oscam.server
do citacky "down" si dopis
caid = 0D96
oscam.conf
boxtype = ufs910
Mgcamd:
Nechapem co mas v newcamd.list ten riadok shura, mas pristup na vzdialenu kartu? Alebo je to len pozostatok vo vzorovom subore? Ak nemas pristup, zmaz to odtial.
Pri snahe o decode MTV France ( aj ine,uz nefukcne) mgcamd ihned padne.
Francuzi odpojili niektore kanaly 022610, tym padom EMU off.
Pre citanie karty+emu co este ide a pripadne aj vzdialenu kartu ti staci tak ako som pisal uz vyzsie Oscam Ymod.
oscam.server
caid = 0D96
oscam.conf
boxtype = ufs910
Mgcamd:
Nechapem co mas v newcamd.list ten riadok shura, mas pristup na vzdialenu kartu? Alebo je to len pozostatok vo vzorovom subore? Ak nemas pristup, zmaz to odtial.
Pre citanie karty+emu co este ide a pripadne aj vzdialenu kartu ti staci tak ako som pisal uz vyzsie Oscam Ymod.
Ano ten řádek shura je přístup na vzdálenou kartu a že už nejdou v EMU Francouzké hudební kanály jsem nevěděl to bude ten problém
Díky za info a pomoc.

Tak jse mzkusil OscamYmod 18 v33, vše funguje, jde mi Karta ICE Emu na Canaldigital cardshare ,ale ESPN Amerika ne a Sport+ taky ne, ale ty ještě jdou, tak nevím kde by mohl být problém? Myslíš, že by jsi se mohl kouknout ještě jednou na moje konfigy a zjistit kde je problém? Díky.skipy píše:Oscam:
oscam.server
caid = 0D96
oscam.conf
boxtype = ufs910
Mgcamd:
http://www.ulozto.cz/xxyk764/konfigy-ymod-7z
-
- Nováček
Sport + mi jde,ale ESPN nejde ani na oscamu,ani na mcasu.
Xtrend 8000,HD Box 7110
ESPN jde, teď jsem to zkoušel přes mgcamd, ale na ymodu mi nejde a chtěl bych jet jen a ymod, proto prosim o radu.