Oscam + Mgcamd Enigma 2 Interní Flash

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
dajagalaxy

Oscam + Mgcamd Enigma 2 Interní Flash

Příspěvek od dajagalaxy »

Chtěl bych zkusit kombinaci Oscam jen čtení karty Skylink ICE s auto update klíčů co mám zaplacený u Skylinku, plus mgcamd pro cardshare a EMU z Astry 19.2, Rakušáky, Frantíky a ostatní prostě to co tam jde. Mám nainstalovanou Vaši Enigmu2 platinum v interní flas. Pomůže mi někdo s nastavením? Díky za každou radu.

skipy Slovakia
Nováček
Nováček

Re: Oscam + Mgcamd Enigma 2 Interní Flash

Příspěvek od skipy »

Pre citanie karty ICE + emu staci pouzit Oscam ymod. Config je ten isty co pre normal oscam, len sa doplni subor oscam.keys.

Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4
dajagalaxy

Ymod jsem zkoušel a některé programy v EMU mi nešli na stejný klíče u mgcamd jdou, chtěl bych kombinaci jak jsem psal, potom by to bylo super, uvidím večer jedna dobrá duše se mi nabídla s pomocí tak uvidím, pokud máte někdo postřehy a nápady kombinací oscam+mgcamd, budu rád, vyzkouším a uvidím.

skipy Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od skipy »

Co konkretne ti nejde? Mozem pripadne overit (na 23,5 a 19,2). Nemozes mat len chybu v configoch?

dajagalaxy

Tak mám jsme to zprovoznili, ale jen částečně, mám problémy s EMU (francouzi, ESPN amerika, MTV, Sport + a ostatní), při jen zapnutém mgcamd vše jede se stejnými klíči tak nevím kde je problém v kombinaci oscam, čtení karty + mgcamd EMU a Cardshare EMU jde jen částečně, takže v tuhle chvíli jedu jen na mgcamd a kartu nepoužívám, nevím kde je chyba :51: ?

dajagalaxy

Jen se zeptám co zadat do prioryty list a replace list ignore list pro mgcamd, když chci sledovat Astru 23.5 Skylink a Astru 19.2 Emu, díky za info.

skipy Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od skipy »

Daj configy a napis aky kanal ti nejde. Mozem na to kuknut pripadne vyskusat u mna.

dajagalaxy

skipy píše:Daj configy a napis aky kanal ti nejde. Mozem na to kuknut pripadne vyskusat u mna.
Když zapnu jen oscam tak jde karta, když zapnu oscam a mgcamd tak jde i cardshare + emu, ale jak přepnu na MTV France v tu chvíli nejde nic, ani karta ani cardshare, ani emu, musím restartovat cardserver i softcam. Mám kartu Skylink ICE. No tak než jse mto dopsal zamrzlo to i na jen zapnutém oscamu a kanálu Nova. :51:

Konfigy
http://www.ulozto.cz/x754ohA/konfigy-7z

skipy Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od skipy »

Oscam:
oscam.server

do citacky "down" si dopis
caid = 0D96

oscam.conf
boxtype = ufs910

Mgcamd:
Nechapem co mas v newcamd.list ten riadok shura, mas pristup na vzdialenu kartu? Alebo je to len pozostatok vo vzorovom subore? Ak nemas pristup, zmaz to odtial.
Pri snahe o decode MTV France ( aj ine,uz nefukcne) mgcamd ihned padne.

Francuzi odpojili niektore kanaly 022610, tym padom EMU off.
Pre citanie karty+emu co este ide a pripadne aj vzdialenu kartu ti staci tak ako som pisal uz vyzsie Oscam Ymod.

dajagalaxy

Ano ten řádek shura je přístup na vzdálenou kartu a že už nejdou v EMU Francouzké hudební kanály jsem nevěděl to bude ten problém :( Díky za info a pomoc.

dajagalaxy

skipy píše:Oscam:
oscam.server

do citacky "down" si dopis
caid = 0D96

oscam.conf
boxtype = ufs910

Mgcamd:
Nechapem co mas v newcamd.list ten riadok shura, mas pristup na vzdialenu kartu? Alebo je to len pozostatok vo vzorovom subore? Ak nemas pristup, zmaz to odtial.
Pri snahe o decode MTV France ( aj ine,uz nefukcne) mgcamd ihned padne.

Francuzi odpojili niektore kanaly 022610, tym padom EMU off.
Pre citanie karty+emu co este ide a pripadne aj vzdialenu kartu ti staci tak ako som pisal uz vyzsie Oscam Ymod.
Tak jse mzkusil OscamYmod 18 v33, vše funguje, jde mi Karta ICE Emu na Canaldigital cardshare ,ale ESPN Amerika ne a Sport+ taky ne, ale ty ještě jdou, tak nevím kde by mohl být problém? Myslíš, že by jsi se mohl kouknout ještě jednou na moje konfigy a zjistit kde je problém? Díky.
http://www.ulozto.cz/xxyk764/konfigy-ymod-7z

jjara
Nováček
Nováček

Příspěvek od jjara »

Sport + mi jde,ale ESPN nejde ani na oscamu,ani na mcasu.

Xtrend 8000,HD Box 7110
dajagalaxy

ESPN jde, teď jsem to zkoušel přes mgcamd, ale na ymodu mi nejde a chtěl bych jet jen a ymod, proto prosim o radu.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 HD Plus“