Zmena firmwaru v Showboxe
-
vitamin
- Pokročilý

- Dal poděkování: 12 poděkování
pojde stiahnut e2 sposobom ako soft alebo bude zverejneny navod a postup .za predošlu odpoved pekne dakujem a zdravim tych čo sa podielali na soft a teraz na e2 .držim vam palce nech sa to podari.s pozdravom fanda vitaminu.
-
jasrad
- Nováček

Ahojte, bude potom niekto taky dobry a spracuje jednoduchy navod, ako dostat E2 do Vitamina? Ci to iba cez R232 nahram E2 do prijimaca a spustim? Ci to pojde aj cez USB? Uz sa neviem dockat E2 a jej moznosti. Dakujem.
-
005jon
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 207 poděkování
Re: Zmena firmwaru v Showboxe
Určite vám spravím návod možná aj video ako nato ..........
E2 nahráš cez USB ten istý postup ako pri klasickom FW .
Cesta naspäť je zatiaľ za použitia RS232, nič komplikovane ale toto sa môže všetko zmeniť kým to bude publikovateľné.
Cesta naspäť je zatiaľ za použitia RS232, nič komplikovane ale toto sa môže všetko zmeniť kým to bude publikovateľné.
- polomarko
- Nováček

Ak je mozny navrat cez rs tak by ste to mohli pustit von, s linuxom nemám skusenosti ale na toto by som si trufol a mozno aj vela iných, bolo by viac testerov, mozno blbost ale neviem sa dočkat. inak som so vitaminom spokojný az na to PVR-Timeshift005jon píše:Určite vám spravím návod možná aj video ako nato ..........
Vitamin 5000HD, HDBOX 9150+, 19,2E / 23,5E / 0,8W / 39E, Skylink ICE
-
005jon
- Moderátor

-
mman
- Nováček

tak som si stiahol obraz pre USB, vyrobil podľa návodu "repliku" na 8GB kľúč. zasunul do Vitamin-u a... Vitamin nenačítal nič...
ako na to vlastne...
ako na to vlastne...
DM500, Showbox 300,700 a Vitamin 5000HD, AMIKO Alien 1.2.58se, 28.2-23.5-0.8
-
005jon
- Moderátor

Treba počkať 10 sec. a usb kľúč začne blikať (načítava enigmu2) na displeji čo píše ?
-
mman
- Nováček

... tak som skúšal aj čakať... kľúč som dával aj zo zadnej aj prednej pozície a nič...previedol som aj továrenské nastavenia a kľúč skúsil potom... aj tak nič... žiadna reakcia, žiadny výpis...
loader tam mám 1.08 a FW 99.57 USB kľúč bežne s STB spolupracoval... nahrával som na neho aj vysielanie aj zálohy a z neho FW
loader tam mám 1.08 a FW 99.57 USB kľúč bežne s STB spolupracoval... nahrával som na neho aj vysielanie aj zálohy a z neho FW
-
005jon
- Moderátor

Do boxu nahrát nový loader , postup je stejný jako firmware
uboot-20121214-2350-nowy-rar
2232 KB
Box pak už nemá firmware pouze nový Linuxový boatloader
bez Flešky s E2 bude vypisovat pouze ON
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 22&t=11568
uboot-20121214-2350-nowy-rar
2232 KB
Box pak už nemá firmware pouze nový Linuxový boatloader
bez Flešky s E2 bude vypisovat pouze ON
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 22&t=11568
-
mman
- Nováček

snažil som sa najskôr čítať všetko a to ma domotalo... LOADER som rozbalil na USB, dal aktualizáciu... trvala asi 2 minutky..po reštarte svietilo na STB iba ON...po vložení USB s obrazom tvojho Vitamin-u do piatich sekúnd reakcia a nabehnutie E2 asi za pol minútky... vďaka... idem nastavovať a ladiť... určite dám zajtra k večeru vedieť ako som pokročil a čo pekné zistil
-
RadekX
- Nováček

Tak už taky testuji, děkuji že jste Vitamin nenechali umřít.
Jen jako poznámka, pokud chcete použít image od "005jon" dá se samozřejmě použít i větší USB flash, ale je nutné ji upravit na požadovanou velikost, při použití HDClone vám to tu možnost nabídne. Sám jsem to vyzkoušel, flashek se mi doma povalují spousty, ale 8 GB ani jedna.
Už jsem měl i modrou obrazovku s tím, že je nutné restarovat, mám problémy s Beta verzí někde reportovat?
Zatím bych měl jen jeden dotaz, je nutné stále bootovat z USB flash a nebo se dá E2 nacpat přímo do přijímače?
Nebo v něm snad není dost místa?
Jen jako poznámka, pokud chcete použít image od "005jon" dá se samozřejmě použít i větší USB flash, ale je nutné ji upravit na požadovanou velikost, při použití HDClone vám to tu možnost nabídne. Sám jsem to vyzkoušel, flashek se mi doma povalují spousty, ale 8 GB ani jedna.
Už jsem měl i modrou obrazovku s tím, že je nutné restarovat, mám problémy s Beta verzí někde reportovat?
Zatím bych měl jen jeden dotaz, je nutné stále bootovat z USB flash a nebo se dá E2 nacpat přímo do přijímače?
-
s@pro
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 1 poděkování
RadekX píše:Tak už taky testuji, děkuji že jste Vitamin nenechali umřít.
Určitě reportovat , na USB se vytváří soubor kde se ukládí reporty o havárii .
Dalo by se dát dovnitř , je tam volná pozice pro Flash memory , uvažuje se o takové možnosti , ale chce to čas ...
-
jasrad
- Nováček

Re: Inštalovanie / odinštalovanie Pluginu *ipk
Ahoj, zacinam pouzivat E2, ale kedze som jemne povedane zaciatocnik, budem mat asi viacero otazok...ale mozno nebudem jediny.
Nainstaloval som ten plugin cez USB, ale kde ho potom v menu najdem a spustim? Nikde som ho tam nenasiel.
A este jedna vseobecna otazka. To budem musiet mat teraz USB stale v Showboxe, aby mi sla enigma? Lebo akonahle vytiahnem USB, tak pri nastartovani Showboxu je znova v stave vypisovania ON a nic viac.
A prosim ta, kde vypnem tie predne modre letky, aby nesvietili, ked dam prijmac do stand by?
Dakujem.
Nainstaloval som ten plugin cez USB, ale kde ho potom v menu najdem a spustim? Nikde som ho tam nenasiel.
A este jedna vseobecna otazka. To budem musiet mat teraz USB stale v Showboxe, aby mi sla enigma? Lebo akonahle vytiahnem USB, tak pri nastartovani Showboxu je znova v stave vypisovania ON a nic viac.
A prosim ta, kde vypnem tie predne modre letky, aby nesvietili, ked dam prijmac do stand by?
Dakujem.
-
005jon
- Moderátor

Re: Inštalovanie / odinštalovanie Pluginu *ipk
Anojasrad píše: To budem musiet mat teraz USB stale v Showboxe, aby mi sla enigma?
E2-verzia 51 sa ešte nenachádza MENU plugin . Podržať modré tlačítko a tam nájdeš niektoré pluginy.
-
RadekX
- Nováček

V kterém menu mám podržet modré tlačítko?
Mam ve Vitaminu image od 005jon
Chci si nastavit cccam.
Když podržím modré tlačítko v základní obrazovce objeví se mi okno "PicturePlayer"
K puginum se nejsem schopnej propracovat.
Děkuji
Mam ve Vitaminu image od 005jon
Chci si nastavit cccam.
Když podržím modré tlačítko v základní obrazovce objeví se mi okno "PicturePlayer"
K puginum se nejsem schopnej propracovat.
Děkuji