NXP256 satdigitalne beta FW

Odkaz na firmware Dreamsky NXP256 HD a diskuze k Fw.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování

Re: NXP256 satdigitalne beta FW

Příspěvek od 005jon »

@zarek: podľa všetkého ty to blokuje Firewall v PC operačný systém alebo antivirusovy program preto ty nejde FTP

Príkaz cez telnet na zmazanie
rm -rf /mnt/huangpu/oscam.conf
rm -rf /mnt/huangpu/oscam

(po reštarte NXP ty automaticky vyvolá zálohu oscam z FW .)

@sharkys: odozva na čítačku sa nezmenila stále sú časí vysoké tento problém môžu odstrániť len programátori ktorý vytvorili driver čítačku.

zarek
Nováček
Nováček

Příspěvek od zarek »

Vypol som avast poslal tie prikazy a ono to funguje dakujem za pomoc si jednička. :106:

Showbox S-300 Platinum,Dreamsky 256 NXP HD,Vitamin 5000 HD,Skylink 3x
AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

díky moc zatím se to tváří OK :87:
-beta0-12-no-web.rar-

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
hihi
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihi »

to: 005jon.

Nahrál jsem tam tvůj poslední firmware satdigitalne a myslím, že nic lepšího jsem tam ještě neměl.
Mám jen jeden malý trabl, používám pro připojení wifi, konkrétně Well WCU150N. Jde o to, že po vypnutí a zapnutí zadním vypínačem se
nepřipojí korektně. NXP zobrazuje připojeno ale při kontrole vidím, že nemá IP adresu (přitom v routeru jsem mu rezervoval IP adresu, aby nedocházelo ke zmatkům). Jediný co pomůže je jít do menu wifi připojení, vyhledat wifi sítě, potvrdit síť a v ten moment se to rozběhne (přidělí si IP adresu) a cccam server se připojí.
Pro mě tohle není problém ale budou to používat známí, kteří jsou jen uživatelé a tam by to asi problém byl.

Nemáte někdo nějakou fintu jak to nastavit, aby se wifi připojilo automaticky po restartu?

Díky předem.

XTREND ET-8000 a XTREND ET-6500
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od 005jon »

Mne sa pripája automatická Wifi.
USB Wifi - tenda w311u : pridelí IP po 3 až 5 minútach.
USB Wifi - Edimax EW-7318USq : pridelí IP okamžite po reštarte.

005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od 005jon »

Na prvej strane FW: NXP256 satdigitalne beta 0.15

Nove možnosti na FW: NXP256 satdigitalne beta 0.15

- Start all script in /mnt/huangpu/script in numerical order. /mnt/huangpu/script/S??* ;

- Doplnený driver- ftdi_sio.ko pre Smartreader (doplniť štartovacie scripta do /mnt/huangpu/script )
- OpenVPN (doplniť štartovacie scripta do /mnt/huangpu/script )
- ntpdate - Synchronizácia času cez internet - Local system time - (doplniť štartovacie scripta /mnt/huangpu/script) prikaz : ntpdate 217.147.223.78
Obrázek

- ctorrent (cez telnet prikaz: ctorrent)

Pikollo Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pikollo »

Dobrý den pánové :89: . Najde se tu někdo ochotný mi poradit s nastavením Rcc (Dcc) přes SZ, nebo ICQ? Telnet i FTP Connected. Když ale zapnu Comanndera píše FTP component not ready. Díky předem. :nervy2:

Octagon SF4008 UHD 4K 53E - 30W
Pikollo Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pikollo »

Děkuji 005jon, ale i tak Comannder nejde.

jurinecko
Nováček
Nováček

Příspěvek od jurinecko »

Tak skusil som ten posledny FW od Satdigitalne,ale mam problem neviem sa dostat do menu,ake tam je heslo. Skusil som 0000 a aj 1234 ale nic.

Dreamsky NXP256 HD, 1W, 4.8E, 13E, 23.5E
Pikollo Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pikollo »

Zkus jak píše 005jon: 9876

cuco11
Nováček
Nováček

Příspěvek od cuco11 »

Poprosim o radu:
V tomto FW (15) som do /mnt/huangpu/oscam.server nahral nastavenie od poskytovatela (oscam ma pracovat ako klient). Jedna sa o newcamd server. Spustil som oscam pomocou F1+345 a super vsetko to nabehlo a slapalo dokial som prijimac nevypol sietovym vypinacom. Automaticky to nenabehlo a oscam nebol zapnuty. Ale aj po zapnuti OSCAMu dialkovym to neslo. Vyskusal som vsetko, znova nahrat konfiguraciu vymazat subory ako pisete vysie a potom znova nahrat konfiguraciu uz sa mi to nejako nepodarilo rozbehat. Co robim zle?
Mam niekolko otazok lebo tomu asi nie celkom presne rozumiem:
Ako dosiahnut aby sa OSCAM spustal automaticky?
Aky je rozdiel medzi spustenim OSCAMU cez dialkove a tlacitkom oscam - start cez webove rozhranie?

Viem ze mozem pouzit newcs klienta cez server nastavenie v menu, tak mi to aj doteraz fungovalo ale potrebujem odskusat oscam tak aby bezal ako klient newcamd serveru a hlavne aj potom ked je prijimac vypnuty zo siete.

Este jedna otazka stream tv vysielania po LAN nejako na tomto stroji sa da sprevadzkovat?

Dakujem za odpoved

DREAMSKY NXP 256HD
SKY STAR2 + KAON 570CX
cuco11
Nováček
Nováček

Příspěvek od cuco11 »

cuco11 píše:Poprosim o radu:
V tomto FW (15) som do /mnt/huangpu/oscam.server nahral nastavenie od poskytovatela (oscam ma pracovat ako klient). Jedna sa o newcamd server. Spustil som oscam pomocou F1+345 a super vsetko to nabehlo a slapalo dokial som prijimac nevypol sietovym vypinacom. Automaticky to nenabehlo a oscam nebol zapnuty. Ale aj po zapnuti OSCAMu dialkovym to neslo. Vyskusal som vsetko, znova nahrat konfiguraciu vymazat subory ako pisete vysie a potom znova nahrat konfiguraciu uz sa mi to nejako nepodarilo rozbehat. Co robim zle?
Mam niekolko otazok lebo tomu asi nie celkom presne rozumiem:
Ako dosiahnut aby sa OSCAM spustal automaticky?
Aky je rozdiel medzi spustenim OSCAMU cez dialkove a tlacitkom oscam - start cez webove rozhranie?

Viem ze mozem pouzit newcs klienta cez server nastavenie v menu, tak mi to aj doteraz fungovalo ale potrebujem odskusat oscam tak aby bezal ako klient newcamd serveru a hlavne aj potom ked je prijimac vypnuty zo siete.

Este jedna otazka stream tv vysielania po LAN nejako na tomto stroji sa da sprevadzkovat?

Dakujem za odpoved

Tak sa mi to podarilo rozchodit ale mam este jeden problem nastavil som OSCAM tak aby mi zakladnu ponuku SKYLINK tahal z internej citacky a zbytok cez share. Ono to funguje, prepinanie cez kartu je kus pomalsie (2600ms) ale co ma stve je nabeh - po zapnuti trva cez 2 minuty kym sa dekodovanie chyti.
Ono fakt tolko trva inicializacia karty v oscame alebo mam nieco zle nastavene, posielam screeshot logu pri zapnuti aj suboty oscamu ako ich mam nastavene.
Prosim mozete sa mi na to niekto pozriet? Uz teraz fakt neviem ako dalej.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

DREAMSKY NXP 256HD
SKY STAR2 + KAON 570CX
ggecco Hungary
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od ggecco »

Ahojte, no u mna v stby modu idu hodiny o 2 hod dozadu... FW: NXP256 satdigitalne beta 0.15. Existuje nejake riesenie?

005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od 005jon »

Budiž světlo je to len testovací FW neviem čo tam všetko funguje a nefunguje ale jupici fungujú, možná že sa dočkáme aj originálneho FW od programátorov NXP.

NXP256_satdigitalne_beta0.18_no_WEB.rar

Blacker91 Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Blacker91 »

Chápu správně že jsi ten fw upravil a dal ho sem nebo jsi ho jen našel ? Popřípadě kde jsi ho našel :)

Dreamsky 7500&7000
Dreamsky NXP 256
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k FW“