Update firmwaru

Nastavení a vše kolem HD-BOX IRD-8000HD PVR Irdeto,linux.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
mickkey
Nováček
Nováček

Update firmwaru

Příspěvek od mickkey »

Poradíte mi někdo, kde mám stáhnou firmware na HD-BOX IRD-8000HD PVR??? Nedokázal jsem najít oficiální stránky, jsem bezradnej. Díky

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Re: Update firmwaru

Příspěvek od tulino »

nemam aice 8000 ale myslim, ze je zatial vypusteny len 1 firmware - ten co ma v primaci
ked bude novy fw, dozvies sa to tu http://www.sapro.cz/ftp/index.php?&dire ... 00HD%20PVR,
alebo na tomto fore vo vedlajsom vlakne - firmware

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
Cekal
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cekal »

mickkey píše:Poradíte mi někdo, kde mám stáhnou firmware na HD-BOX IRD-8000HD PVR??? Nedokázal jsem najít oficiální stránky, jsem bezradnej. Díky
Sapro novou verzi zatím tedy nemá. Dá se do něj nahrát třeba verze fw z 9105 nebo E2 upravená pro HDBox?? Zkoušel jste to někdo? Pokud nebude jiná verze fw použitelná, jak se vrátím k původní pokud nebude funkční ftpd? Po COMu?

modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

Chci se zeptat, jestli jste si někdo už instaloval nový firmware a případně, jakou s tím máte zkušenost ... jestli se zlepšilo občasné zamrzání stroje ....atd... ???

Dííky :smile:

Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue HD QuadPlus , 2 x DVB-S2 + Tuner DVB- T a ATV 6.2
Gigablue IPBox , ATV
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Pre staršie modely vyšli dnes a pre 7110, 9105 a 8000 budú neskôr

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

Pro 8000 HD vyšel nový firmware již 6.2. - viz stránky Sapra....

Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue IPBox , ATV
Black
Nováček
Nováček

Příspěvek od Black »

modern píše:Chci se zeptat, jestli jste si někdo už instaloval nový firmware a případně, jakou s tím máte zkušenost ... jestli se zlepšilo občasné zamrzání stroje ....atd... ???

Dííky :smile:
Rozhodně došlo ke zlepšení funkčnosti. Sat mi od té doby nezamrzl ani jednou - v předchozí verzi bylo zamrzání velmi časté. Dále bylo změněno proštředí v Internet TV+ a opraveno zobrazení informací o programu, kdy se nezobrazoval správně čas dalšího pořadu a docházelo k překrývání textu. Další změny jsem nezaznamenal. Doporučuji aktualizovat.

sselektro
Nováček
Nováček

Příspěvek od sselektro »

Prosím udate jste dělal normálně přes USB?Mně se to nevede 2x se mi běh zastavil na stejném místě"Aktualizace obrázku v paměti"a na displei přijimače je"d05".Na obrazovce je správa "Zápis firmware do pamněti.Nevypínejte během ubgrade"Vtomto stavu se to zastaví a uš se nic neděje.Pak po 1/2hodince jsem to dalkovim normálně vypnul a on normálně nabutoval a jede.Dejte vědět Vaše skušenosti s nahtátím nového SW Děkuji

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

musis pripojit USB disk do pocitaca a povypinat addony. Aj spusteny media server moze robit problemy - aj ked si ho este nikdy nepouzil..

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

Tak jsem se k tomu dneska dostal a rodičům jsem přehrál firmware jednoduše tím, že jsem sat měl zapnutý na nějakém kanále, zepředu vložil USB flash disk s novým softwarem, přístroj si jej během chviličky našel a zeptal se , jestli chci aktualizovat. Potvrzením se začal program nahrávat a během pár minut se sat restartoval a po novém rozjezdu bylo vše OK. Napoprvé, bez problémů.

Nyní přístroj nezamrzá, zdá se rychlejší odezva na DO a také nezamrzá při výběru nahrávek na HDD.

Gigablue IPBox , ATV
smoura
Nováček
Nováček

Příspěvek od smoura »

Nový FW je o něco lepší a rychlejší,občas zatuhne ale není to už tak časté.Nový problém je pokud mám propojený SAT s TV
HDMI kabelem a televizi mám vypnutou (nahrávání pořadů v noci) satelit nejdřív začne přepínat rozlišení a po chvilce zatuhne.Je uplně jedno jestli je TV vypnutá sítovým vypínačem nebo do stb. Takže vytáhnout kabel z TV a můžu nahrávat :mad: :mad: Starý FW to nedělal.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - HD-BOX IRD-8000HD PVR“