Je vidět že s NXP256HD není nuda. Pořád se něco děje, pořád něco nefunguje, pořád se něco řeší.

Pro někoho špatně, pro někoho dobře.
Musíme být optimisti ...

Moderátor: 005jon
V prvom rade :tvoja rada prichadza neskoro -predaj bol ukončenysolide píše:zdravim, ja mam tento kral "smejdov" uz 2. rok. Nechcem od neho nic ine ako pozerat legalne programy Skylinku za ktore som si zaplatil. Zial bezporuchove nedokaze ani to. Z casu na cas prestanu programy ist a ja musim strcit kartu do ineho prijmaca aby sa zapisy nacitali a zasa to ide do casu. Proste je to smejdovsky smejd, za ktoreho vyrobcovia by zasluzili slusne povedane riadne nakopat do zadnej casti tela.A FW? Je to na smiech, preco niekto neustale vymysla nove a nove verzie v ktorych neodstrani ani zakladne problemy ktore su od zaciatku? Naco je to dobre? Moja jednoznacna rada, Nekupujte ho !!!
Asi tak za ty prachy to nebyl spatny prijmac ma sve mouchy ktere ma kazdy prijmac uplne jinepar32 píše:V prvom rade :tvoja rada prichadza neskoro -predaj bol ukončenysolide píše:zdravim, ja mam tento kral "smejdov" uz 2. rok. Nechcem od neho nic ine ako pozerat legalne programy Skylinku za ktore som si zaplatil. Zial bezporuchove nedokaze ani to. Z casu na cas prestanu programy ist a ja musim strcit kartu do ineho prijmaca aby sa zapisy nacitali a zasa to ide do casu. Proste je to smejdovsky smejd, za ktoreho vyrobcovia by zasluzili slusne povedane riadne nakopat do zadnej casti tela.A FW? Je to na smiech, preco niekto neustale vymysla nove a nove verzie v ktorych neodstrani ani zakladne problemy ktore su od zaciatku? Naco je to dobre? Moja jednoznacna rada, Nekupujte ho !!!![]()
a za druhe ak si chcel len to čo pišeš načo si ho kupoval?![]()
Tvoj prispevok vyzera skôr ako nariekanie nad vlastnou neschopnosťou