Nastavenie ET 9000

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Nastavenie ET 9000

Příspěvek od vikino »

Vsetko sa robi tak, ze ked si v channel liste (zobrazene programy na obrazovke TV), stlacis menu a tam mas moznosti co mozes s tym robit.
-nabehnes na program a stlac menu - napr. pridat do buquetu, vyberies kam ho chces dat a stlac OK.
-podobne presuvanie programov na poziciu kam chces - menu - povolit presunovaci mod, kliknes nan, zmeni farbu, sipkami posunies kam chces a stlacis OK.

Podobne ked si len v oblubenych - foldre oblubenych, stlac menu a vidis co mozes s tym robit, urcite tam bude aj pridat novy.
Nemam zapnuty box, tak len popamati Ti pisem a ja to aj tak takto nerobim, robim to vsetko cez PC - dreamboxedit, alebo dreamset...

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
thebeno
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thebeno »

mozem to aj ja skusit cez PC ale nemam ET9000 pripojenu do siete takze mozem len vyuzit moznost SAVE konfiguraku pre programy na USB a preniest to takt do PC

poradi niekto ako sa to robi? AKO mozem na USB sejvnut konfig programov a potom ho z USB nahrat spet?

:: TheBenO :: VU+DUO4KSE :: ex HD66se, ZgemmaH9Twin, XSPEED LX3, ET9000 :: parabola 85cm :: Quad Monoblok LNB :: Panasonic TV Viera ::
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Taky "konfigurak pre programy" ako to ty nazyvas, ktory by bol vhodny upravovat napr. v dreamsete v PC, nepoznam...
Zaklad je mat et9000 pripojeny cez router do domacej LAN a potom sa nie je potrebne skrabat pravou nohou za lavym uchom... :wink:
Ved keby tu neboli zverejnene backup images, kde je vsetko potrebne obsiahnute a nastavene, ako by si si sam poradil bez boxu pripojeneho na internet a lan?
Pre Teba teda ostava zatial to dialkove ovladanie (DO), upravuj si to tak ako som pisal vyssie v prispevku vzdy v danom mieste kde si v channel liste stlac menu a citaj co Ti ponukne na upravu.
Napadla ma este jedna moznost cez to USB ako to chces a to pouzit plugin dreamexplorer a v nom kopirovat na usb potrebne veci, ktore otvoris v programe na PC (dreamset)

satelites.xml sa nachadza v etc/tuxbox
services bouquets a ostatne veci su v etc/enigma2

Vyskusaj cez dreamexplorer tieto veci nakopirovat na usb a potom otvorit v programe dreamset na PC, upravit podla seba, ulozit a zase nakopirovat cez dreamexplorer s dialkovym v boxe....

serfig Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od serfig »

jirka106 píše:Nevíte jak a kde nastavit v Clarku cestu k filmům?
webcontrol.jpg
Stále mi ve Web Control píše - no movies found.
Zdravím nemůžu se dostat k této obrazovce.Dříve jsem se přes Webcontrol z notbuku dostal na Clarka a prohlížel programy.Teď mi to píše že "nemůže navázat spojení se serverem".Nejde se mi teď připojit ani přes DreamBoxEdit.Už nevim co stím.poradite mi někdo,díky.

Clarke-Tech ET9000 - OpenPLi-2.1-beta
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Stahni si v pluginoch webinterface-old, restart e2 a pojde to.

serfig Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od serfig »

Dík za radu.Ocitl jsem se najednou v nemocnici.Vyzkouším až se vrátím.jj

Clarke-Tech ET9000 - OpenPLi-2.1-beta
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“