Prosím vás, dá sa niekde v boxe nastaviť zabezpečenie, čo sa prístupu na "Clark-Tech Webcontrol" týka?
Predstavoval by som si to tak, že keď zadám IP boxu, tak si to vyžiada meno heslo, alebo iba heslo...
Pracujem totižto na sieti, kde sú okrem mňa aj iný užívatelia, ideme z jedného routera, takže by som bol nerád, aby sa niekto hral z mojim prijímačom, poprípade sledoval moju TV
Vďaka...
Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
dym1 píše:Ved to mas v plugin webcontrol a interna siet v etc/samba/smb.conf
Ďakujem, zapol som tam to overovanie, už si to pýta meno a heslo...
Ale kde môžem teraz nastaviť svoje meno a heslo? Keď som sa pozrel do toho súboru "smb.conf" nenašiel som tam položku hesla...
Ešte raz díky...
Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
"smb.conf" nema nic spolocne s webcontrol,samba a webcontrol su dva rozdielne pluginy .Meno a heslo by malo byt "root" a "dreambox".Zmena hesla sa robi cez telnet ale pozor po zmene bude zmene vsade aj pre pristup cet ftp.Urob si pred tym zalohu image.Telnet zadat passwd stlacit enter napis heslo ake chces pozor nevidis co pises znova enter znova passwd enter o5t to iste heslo enter a ta samo vyzve aby si potvrdil nove heslo tak napis este raz enter a malo by napisat ze heslo je zmenene.Potom bude meno "root" heslo "to co si napisal".
Ahoj, veľmi pekne ďakujem za podrobny navod...len problem je, ze cez FTP sa prihlasujem pomocou mena (root) a heslo tam nieje, cize len enter a som v boxe, ale toto nefunguje v tom webcontrole...
Napadlo ma vyskusat to iste ako cez FTP...
Nevies kde by mohol byt este problem?
Takže bolo to naozaj tak, keď som heslo zadal cez "telnet" tak uz teraz funguje prihlasenie v poriadku, to je zaujimave, nakolko na FTP som heslo nepotreboval...
Díky Ti ešte raz...
Streethawk
Pouzivas interny HDD? standartna cesta k filmom je hdd/movie, alebo media/hdd/movie. V nastaveni recording patch sa nastavuje default movie location - hdd/movie.
Dnes som prisiel na jeden problem a sice, nechce mi fungovat rychle pretacanie u niektorych nahravok, napr. zaznam z Nova Sport HD, ide pretacat bezproblemov a napr. nahravka serialu z TV JOJ ani za svet, nechapem...
Viete niekto poradit, kde moze byt problem...prebeholsom vsetky nastavenia, ale bez uspechu...
Díky...
Když položku hdd/movie rozkliknu,tak tam na výběr je zas jen hdd/movie.Mám interní disk,nastavení mám jak píše vikino,prostě se nedostanu k nahrávkám,nemůže být něco špatně v nastavení pluginu web interface?Jak to máte nastavený Vy?
to streethawk: tenhle problém já nemám u nahrávek pořízených ze satelitních stanic,ale u některých nahrávek /ne u všech/které jsem si do přijímače sám vložil....no nechávám to tak :sad:
Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
U mna som nenastavoval vobec nic, proste zadam v opere ip boxu a vidim vsetko a ide aj stream tv aj z HDD. V boxe som tiez nic nenastavoval, len cestu timeshiftu na usb. Vsetko ostatne je defaultne nastavene...
Ja by som to skusil flashnut na iny img....(sifteam...)
EDIT: Nieco som niekde cital, ze PLi ma v poslednych imgs nejake problemy s HDD...
jirka106 píše:to streethawk: tenhle problém já nemám u nahrávek pořízených ze satelitních stanic,ale u některých nahrávek /ne u všech/které jsem si do přijímače sám vložil....no nechávám to tak :sad:
Ahoj, no ja hovorim iba o nahravkach urobenych na tomto prijimaci...jednoducho niektore nejdu pretacat...iba spustit a zastavit, resp. este pauza ide myslim, ale pretacanie ani za boha...
Ale nevadi, hadam to neskor pojde...hlavne mi to vadi ked kukam nejaky nahraty serial a chcem pretocit reklamu, takto si musim pozriet aj tú...
Zdar borci :)
Dal som teraz nahravat z JOJky par minut, vyskusam pretacanie v CT Offico img v1.1.... one moment....
EDIT: takze test pretacania rychlostou vpred 2x,4x,8x,16x,32x,64x,128x uplne v poriadku funguje, to iste aj v zad.
Testovanie nahravky v EMC 2.0.1...ten pouzivam na prehravanie nahravok a aj mkv filmov napriklad.
Vyskusal som aj Prehravac medii a aj tam pretaca v poriadku, aj ked neukazuje rychlost pretacania...
Ak nahodou niekto nevie, da sa spustit v EMC aj prave nahravany film od zaciatku (aj stream v PC) a funguje aj pretacanie tam a spat OK.