SurfLock + mgcamd newcs + Skylink

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: SurfLock + mgcamd newcs + Skylink

Příspěvek od Beam »

Problem muzes mit jenom u ICE/Irdeto karet, u ciste CW karty je jenom potreba nechat znova reautorizovat kartu aby ti prisly nove zapisy, maji stejnou planost jenom je jiny key takze ve webgui newcs zmenu v subs nepoznas, vsechno tam zustane stejne. Ze ti prochazi spravne zapisy na kartu poznas podle webgui newcs v users neni v EMM counteru u uzivatele 0.

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Geoo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Geoo »

Jen podotýkám, že můj postup průchodu zápisu na kartu byly vypnuté mgcamd a newcs... pustil jsem MultiCAS ... udelal refresh na skylink a do 2-3min to chodilo ..... ted .... puštěný MultiCAS a ani ťuk... a co tu čtu tak tu někteří mají stejné problémy .. přes povolené zapisy na mgcamd a newcs mi zápisy chodí ale docela pomalu ... jestli to nemá souvislost s tím omezením posílání dat na kartu, nevím nejsem zase žádný odborník ... ale před tím to bylo OK ted jsou problémy ... aspoň si mám s čím hrát hehe :31:

risohr
Nováček
Nováček

Příspěvek od risohr »

Ja som tiez vzdy riesil obnovu zapisov na kartu cez MultiCas, ale prave teraz pri zmene tych klucov akokeby nechceli zapisy cez MultiCas prechadzat ( predtym to boli radovo minuty). Prave preto som to teraz riesil povolenim zapisov cez mgcamd + newcs. A ako som pisal predtym, nechal som program naladeny hodinu mozno viac, viem len ze to bolo pomerne dlho. Potom sa mi MULTI rozbehlo. Odvtedy mi MULTI facha bezproblemovo, a zapisy som opat cez mgcamd + newcs zakazal.

AzBox Elite HD + Skylink ICE, Gibertini 85 Al ,LNB Smart TMT43 Monoblock 4,3 Twin
Enigma2 OpenRSI 3.3.1 21.7.2013, NewCS 1.7 + CCcam 2.2.1
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

Ja mel ale stejnej problem, pisu ze je to u CW resitelne. I u me to trvalo podstatne dyl nez kdyz chodi jenom nove zapisy na dalsi obdobi..

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Krakonos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krakonos »

Ahoj jde někomu bílá karta blokovaná v AZ boxu s celou nabídkou sky.... po testech surflocku mám totiž strach vypnout blocker aby mi to kartu nezrušilo uplně děkuji za odpověďi

Jirka 76
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jirka 76 »

Bílá karta 0d03 přes multicas, který byl zapnutý cca dvě hodiny a reautorizace stisknuta 5x - placená nabídka nefunkční. Kartu jsem přendal do Arivy 200 a placená nabídka naběhla do tří minut.

AZBox HD Premium fw.: E2 PLI 2.1 + Vali HD flex , GREEN WD10EADS 1TB 32MB, Ferguson ARIVA 220HD combo, Dreambox DM500s
SAMSUNG UE46B6000
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

Krakonos píše:Ahoj jde někomu bílá karta blokovaná v AZ boxu s celou nabídkou sky.... po testech surflocku mám totiž strach vypnout blocker aby mi to kartu nezrušilo uplně děkuji za odpověďi
Bila karta je CW karta ne? Tak proc resis surflock?
Jirka 76 píše:Bílá karta 0d03 přes multicas, který byl zapnutý cca dvě hodiny a reautorizace stisknuta 5x - placená nabídka nefunkční. Kartu jsem přendal do Arivy 200 a placená nabídka naběhla do tří minut.
V mgcamd misto normalnich 2 minutek to trvalo asi 10 minut, ale zapisy prosly..

Huskyjbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Huskyjbc »

Zdravím, rád bych navázal na toto téma. Cca 2-3 tydny zpátky se mi začala sekat nabídka Skylinku, placená i neplacená (balík Multi). Používal jsem mgcamd+newcs, zápisy povolené, reatorizace prvedená i několikrát, bez výsledku. Pak jsem dal poslední Multicas, vypnul předešlé, reautorizace opět bez výsledku - karta neznámá.
Kartu jsem předevčírem přendal do Fergusona 6900, reautorizace a ejhle Multicas najednou kartu znal. Ale hrozně se mi to seká, občas píše zakodováno, samej restart.
Dneska sem teda vypnul Multicas a zapnul zpátky Newcs a mgcamd, sekání pokračuje Multicas píše, zase neznámá karta.
Už jsem z toho na prášek. Karta Skylink bílá, Cryptoworks, fw poslední. multicas 1,63, mgcamd a newcs taky poslední, už nevím co s tím. Share pokud je k dispozici jde bez problémů.
Díky za radu.

AZ Box Premium, HDD Seagate 320GB, Open PLI 2.1, Skylink, motor SG 2100
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

Pokud mas zapnuty NewCS tak MultiCAS na kartu neuvidi. Idealni kombinace je NewCS s mgCamd ve kterym mit A: { 00 } tj. vypnute zapisy.
Chodi hodne EMM a ta karta / newcs to nejak nestihaji, proto je lepsi je "odfiltrovat". To ze NewCS vidi na kartu si muzes overit ve webovem rozhrani NewCS (vetsinou na portu 1001).

Plati ze muzes mit pusteny bud NewCS nebo MultiCAS, soucasne je provozovat nelze (pokud v Multiku nevypnes ctecku)

Huskyjbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Huskyjbc »

Kombinace mgcamd a NewCs mi fungovala naprosto spolehlivě, ale asi 2-3 tydny zpět jsem začal mít popisované problémy. Furt se mi to seká nebo to nejde vůbec. Proto sem zkusil zapnout Multicas a předešlé vypnul. Mám zapnuté bud jedno nebo druhé, ale ne současně. Vrazil sem to do Fergusona znova, dal reaktivaci a poté přendal do boxu. Ted Multicas kartu vidí, ale furt se to seká. Mgcamd a NewCS jsou vypnuté #.

Huskyjbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Huskyjbc »

Včera jsem to zkoušel znova: vypnout Multicas a zapnout mgcamd+newcs, ale programy z karty Skylinku se sekají cca po 30 s. Na webový rozhraní newcs se vůbec nedostanu. Poradí někdo, pls?

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“