Nastavenie ET 9000
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
-
- Nováček
Nastavenie ET 9000
Ahoj,som začiatočník poprosil by som o radu.Nahral som cez usb openPLI 2 z20.3.Mám motor sg 2100 naladil som zatial iba astru 23.5 ale nechce vyhľadať české a slovenske programy iba CT 12,525/V* a ocko.Skúšal som automatické ladenie aj manualne a nič,nemecké,bulharské a holandské sa naladili .Ako usporiadam a vymažem programy nenašiel som žiadnu položku v et 9000 ide to iba v pc ak ána tak ako?Našiel som na fore setting et 9000 motor ale nevie v akom programe ho upraviť a nahrať, ide to cez usb?Dalej,nejde čítačka kariet ako ju sfunkčniť ?Mam karty trade and technology a skylink.Skúšal som prehravanie avi ,mpg, avi prehrá iba niektoré.V plugins som stiahol vlc player ale neviem s ním pohnúť.Mam dva externé hdd samsung g2 320G naformátované na fat 32.Skúšal som nahravať cez usb ale nejde.Treba hdd znova naformatovať alebo ide nahrávať len cez e-sata? Bol by som velice rád keby mi niekto poradil.
- eemil
- Mírně pokročilý
Re: Nastavenie ET 9000
já ti moc neporadím, sám vím prd, ale čtečky zprovozníš třeba pluginem cccam, nebo oscamem podle návodu machra dym1 viewtopic.php?f=289&t=7146. Jinak nevím co se všechno dá provádět přes usb, ale já všechno dělám krom přehrávání image přes lan síť. Třeba na setting používám program Dreamset a na přístup přes FTP používám program DCC. Nejlíp ti tu poradí dym1 a vikino, bez nich bych byl v pr......

Clarke-Tech ET9000 HD, VU+ SOLO, Amiko SHD-7900
-
- V.I.P.
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Mas dobre nastavenu parabolu?Pri rucnom treba zmenit typ prohledavani z jediny transporder na jediny satelit ak nepomoze rozbal skopiruj-prepis prilozeny subor do etc /tutbox
Kanaly upravujem cez dremedit v pc tu je navod viewtopic.php?f=223&t=4795 ta registracia nas nezaujma.Tu je novsi dremedit.
Na karty pouzi oscam ako ti poradil len si jenu reader zmen na svoje ciad karty a pridaj ho do oscam.dvapi napr. P: 0D70
Vlc player sluzi tusim na stream videa.
Po pripojeni hdd by sa mala objavit polozka v menu-system.Hdd disk po pripojeni treba inicializovat.
Kanaly upravujem cez dremedit v pc tu je navod viewtopic.php?f=223&t=4795 ta registracia nas nezaujma.Tu je novsi dremedit.
Na karty pouzi oscam ako ti poradil len si jenu reader zmen na svoje ciad karty a pridaj ho do oscam.dvapi napr. P: 0D70
Vlc player sluzi tusim na stream videa.
Po pripojeni hdd by sa mala objavit polozka v menu-system.Hdd disk po pripojeni treba inicializovat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
To zle ladenie-nenajdenie vsetkych programov moze byt sposobene aj "novymi" ovladacmi. Najspolahlivejsie v tomto smere su tie z 14.2.2011. Aj ked vcera vysiel fix ovladace z 19.3.2011, na offico fore sa pise, ze ani tak to nie je vsetko OK.
Da sa aj tak, ze si odtialto stiahnes napr Likra setting, otvoris napr. v dreamset-e a upravis podla seba a posles do boxu...
Da sa aj tak, ze si odtialto stiahnes napr Likra setting, otvoris napr. v dreamset-e a upravis podla seba a posles do boxu...
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
- Nováček
Dakujem za odpovede ,čítačka kariet funguje,setting som nahral ako ste mi poradili ale na astre 23.5 idú iba,nemecké,bulharské holandské a CT 12,525/V ako predtým.Na astre 19.2 ide iba jeden program.Parabolu s motorom mám nastavenú dobre skúšal som to s Vantagom 7100 a všetko funguje dobre.Keby nešiel žiadny program tak to pochopím ale niečo ide a nie nejde čo stým?Mám nahrať nový image alebo je to nikde v nastavení ET?
-
- Nováček
Ahoj,koupil jsem si ET900 taky proto,že má umět přehrávat velké množství videoformátů.Už jsem měl nainstalován : Official image,Black Hole image a Open Pli.Některé Mkv to přehraje , u některých neje zvuk, nebo se rozpadá obraz.Nebo to napíše : GStreamer plugin XVID MPEG - 4 decoder not available.Prostě si s tím nevím rady.Chci Vás požádat o radu:
- který image je nejlepší na přehrávání filmů a jak ho nastavit
nebo kdyby sem mohl někdo dát svoje nastavení.
- který image je nejlepší na přehrávání filmů a jak ho nastavit
nebo kdyby sem mohl někdo dát svoje nastavení.
-
vikino
- V.I.P.
Na img asi ani tak velmi nezalezi, skor na driveroch. Vyskusaj tie posledne a img Open PLI. Najhorsi img na prehravanie multimedii sa mi javil BH. Niektore avi mi neprehral ani jeden img, ale mkv skoro vsetky. S tym zvukom to vyskusaj tak, ze pri pustenom mkv vypni AC3 downmix, alebo DTS downmix.
-
- Nováček
díky za radu, nainstaloval jsem Open PLi -2.0.beta -et9000-20110325, ovladače 2011-03-22.
- kde v nastsavení zjistím, zda mají ovladače podporu 1080p24/25/30 ?
- u některých mkv mi to stále píše - GStreamer plugin XVID MPEG - 4 dekodér není k dispozici - dá se někde stáhnout ?
děkuji za pomoc!
- kde v nastsavení zjistím, zda mají ovladače podporu 1080p24/25/30 ?
- u některých mkv mi to stále píše - GStreamer plugin XVID MPEG - 4 dekodér není k dispozici - dá se někde stáhnout ?
děkuji za pomoc!
-
vikino
- V.I.P.
Tu mas changelog jednotlivych driverov, podpora 1080p24/25/30 and 3d resolutions bola pridana 12.1.2011.
Ohladom toho "GStreamer plugin XVID MPEG - 4 dekodér" nemam info. Vypisovalo mi to pri prehravani niektorych filmov na VU+ , na et9k mi to nevypisalo ani raz...
Ohladom toho "GStreamer plugin XVID MPEG - 4 dekodér" nemam info. Vypisovalo mi to pri prehravani niektorych filmov na VU+ , na et9k mi to nevypisalo ani raz...
Kód: Vybrat vše
20110322
-fix simultaneous recordings
------------------------------------------------
adjust all plugins to be compatible with ET5000 model
small change in full backup plugin
20110319
-added support for ET5000 model
-tune failed fixes
20110314
-support sending CEC commands when the tv is in standby
-disable lnb power in standby
-fixed lnb loopthrough in standby
-support increased lnb voltage
-fixed pip freeze when switching pip/main screen
-fixed switching from 24p to 25p mode
-support linuxtv dvr device (/dev/misc/pvr is still available for backward compatibility)
-fixed mp3 endoffile detection
-hd iframe 'pip' (Screenshots will be shown)
20110214
-improve live streaming playback (and vtuner)
-VOB AC3 fix
-VOB lpcm fix
-rc long standby keypress detection fix (needs frontpanel v10 update)
-hdmi CEC support (write/read commands to/from /dev/hdmi_cec, cec message format <address><length><data1>...<dataN>)
-avoid claiming cdc devices
-improve video mode change detection speed
Frontpanel update
-Small improvement for standby modus
file: http://www.et-view.com/download/avrmain-10.hex
!!! Bootloader update !!!
-Fix support large size images
file: http://www.et-view.com/download/boot...r_20110212.zip
Place the file on USB stick and update it like an image.
!!Please remove after update the cfe.bin file from USB stick!!
20110123
-fancontrol: 'auto' mode (fan inactive when in standby, and no active recordings)
-report more realistic SNR percentage
-improve aspect ratio detection
-VOB improvements
-use analog audio output for external pip (2nd tv): use /dev/dvb/adapter0/audio1
-fix mute on ac3 passthrough
20110117
-vfd settings: control scroll properties and symbols (/proc/stb/lcd/*)
-use pip for second tv only video (/proc/stb/vmpeg/1/external)
-ci support fixes
-cardreader fixes
-fan control (enable/disable fan vcc)
-------------------------------------------------
Some small adjustments in backup plugin.
20110112
-support 1080p24/25/30 and 3d resolutions
-use deinterlacer
-vfd improvements (show various symbols, use slower scroll speed)
-accelerated alpha blending
Test plugins added: http://www.et-view.com/download/imag.../Plugins_test/
20101227
-Recording improvements
20101226
-OSD alpha setting added
-Allow simultaneous hdmi/scart output ('simul_hdmi_scart' module option, default enabled)
-Scart output fixes
-RCA audio fixes
-Autoresolution handling improvements
-I2c adapter improvements
20101216
-end of file detection fix
-fastforward/rewind improvements
-vtuner support
-
- Nováček
A není možné stejné řešení problému jako u VU+ ? Nebo nemohl bys sem dát svoje nastavení a já bych si jen přeladil tunery? Díky moc
-
vikino
- V.I.P.
Podaril sa mi jeden backup viewtopic.php?f=288&t=7256, dostanes ho do boxu standartne ako kazdy img. Nastav tuneri podla seba a mozes aj prepisat driveri viewtopic.php?f=288&t=7248, kedze v tej zalohe su stare.
-
- Nováček
-
- Nováček
tak bohužel, ani tvoje nastavení mi nepomohlo . pořád u některých filmů to píše GStreamer plugin XVID MPEG - 4 dekodér není k dispozici. Tak mám asi smůlu.
-
vikino
- V.I.P.
Ako si na tom po upgradovani poslednych ovladacov Drivers 2011-04-23?
V Open PLI a v img Sifteam mi s tymito ovladacmi uz prehra jediny avi film, ktory mam koli tomu na test. Predtym mi siel len zvuk bez obrazu...
V Open PLI a v img Sifteam mi s tymito ovladacmi uz prehra jediny avi film, ktory mam koli tomu na test. Predtym mi siel len zvuk bez obrazu...
-
- Nováček
Mám ještě tři mkv filmy, které ET 9000 nepřehraje, avi mě přehraje všechny.Skusím je nějak upravit v PC.