prosim jak se zbavim emigi

Otázky pro začátečníky E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

jardatomas
Nováček
Nováček

Re: prosim jak se zbavim emigi

Příspěvek od jardatomas »

prosim ale me ta ip adresa nenaběhne pri je chyba v backup souboru asi co tam napsat ja nevim jak napsat ten prikaz ................... je prazdmy to jsem zjistil pres total comander.................. jinak delam prěsne jak pišeš dekuji a omlouvam se

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

Pokud se nezobrazi IP a hned ti naběhne enigma, máš špatný patch s FW.
Nahrej patch co nahráváš na uložto a já si stáhnu a vyzkouším nebo zkus tento (rozbalit a dát na flash)

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/7767854/patch-rar

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
jardatomas
Nováček
Nováček

tak jsem to ulozil na tu adresu

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/7768252/azbox-0-9-4890-patch-bin 
tento soubor vzdy fungoval a předtim jsem ho použival ale skoušel jsem i vyši verze a delalo to to same dekuji za pomoc asi mi chyby nejaky prikaz v naistalovane emigze 4 ješte jednou dekuji

jardatomas
Nováček
Nováček

mam tam tet tu to verzi emigi RTi_Core_1.1.4.RC4 a skoro nic nemohu naladit a sekasemi obraz proto chci zpět na az soft mam combo azbox elite pretim běhal v pohode chtel jsem tu emigu jen zkusit ale takhle to dopadlo diky

jardatomas
Nováček
Nováček

skoušel jsem i nižsí verzi enigmi 2 atd . a taky nejde nahrat zkratka to přimo nabotuje pc a ip je připojena v tom problem neni pise mi to presne co jo na obr

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

na jakém obrázku? Měl jsi už azbox otevřený? Máš tam HDD ? Pokud máš HDD odpoj ho __vytáhni DOM a znovu ho zastrč
pak instaluj znovu,
odkud jsi azbox koupil? pošli ho do servisu nebo mě.
Víc už asi neporadím.

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
jardatomas
Nováček
Nováček

obr to překlep to nic,,,,,,, hdd tam nemam použivam externi ,,, vyčet jsem že mi chyby v asi v emige prikaz backup ,,,,,, ale jak se to pise,,,, kam a čim to vim přes commander,,,, že při instalaci zmizel a proto to nespusti pri retbotu IP..a istal ,,,,,,diky moc

jardatomas
Nováček
Nováček

otevřeny jsem az box ješte neměl ma ho už 2roky a chodil v pohode občas jsem daval novy soft přes usb v pohode coje to DOM,,,,,diky

jardatomas
Nováček
Nováček

už vim co to je DOM je to asi pamet fllas pišeš vytahnout a vratit,,,,, ale abych to uplně nepoto????? diky za zajem pomoc

jardatomas
Nováček
Nováček

ahoj už se to povedlo v azboxu už soft az . děkuji všem za podporu a rady ,,,, akorat takova drobnost az soubor se musi přejmenovat ,,, patch,,, jenom ,, a né ,,,, patch.bin ,,, aspon mě to proto nešlo na instalovat jak jsem dal jen,,, patch ,,,, šlo to okamžite v pohodě,,,, instaloval jsem soft,,,azbox 0.9.5209 .patch všem diky,,,,,, čau

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

jardatomas píše:ahoj už se to povedlo v azboxu už soft az . děkuji všem za podporu a rady ,,,, akorat takova drobnost az soubor se musi přejmenovat ,,, patch,,, jenom ,, a né ,,,, patch.bin ,,, aspon mě to proto nešlo na instalovat jak jsem dal jen,,, patch ,,,, šlo to okamžite v pohodě,,,, instaloval jsem soft,,,azbox 0.9.5209 .patch všem diky,,,,,, čau
Proboha živého, vždyť jsme to tady několikrát psali. Soubor se jmenuje patch.bin, ale ty tu příponu nevidíš, protože máš ve Windows a asi i v Total commanderu zakázané zobrazování přípon. Tak si to prosím povol než na něco podobného narazíš znova. Celé toto vlákno a snaha všech lidí byla zbytečná.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
jardatomas
Nováček
Nováček

ahoj pro mě ne spoustu věci jsem se naučil dik a čau

lukas1107
Nováček
Nováček

Příspěvek od lukas1107 »

ano naucil ses, ze pripona ve windows muze byt i skryta bravo :55: (vlastne ani to ses nenaucil)

(podle me si z stejne delal jen prdel aby to tu ozivil, tak blby snad nikdo neni)
Naposledy upravil(a) lukas1107 dne 09 úno 2011, 18:42, celkem upraveno 2 x.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

jardatomas píše:ahoj pro mě ne spoustu věci jsem se naučil dik a čau
OK, pokud ses něco naučil, tak to zbytečné nebylo, akorát to bylo trochu neefektivní 20 učitelů na jednoho žáka :roll:
A už to tady zamknu.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Zamčeno

Zpět na „Otázky začátečníků E2“