cardsharingserver
- dst
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: cardsharingserver
po zabanovani sem to nechal a zachvili se to rozjelo..obcas se mi to seka ale to sem zjistil ze uz i na tom UPC takze to je serverem ted tipuju..z pc mam ping na server kolem 30ms zadny paket lost nebyl(pri mereni)..takze chyba u nich? nevite o jinem serveru, který jede normalně?dík
-
- Nováček
server je jasny podla toho v akom topicu sme :) cardsharingserver ... balik UPC a protokol NewCamd...dst píše:a máš co za server a balíček? a jaký protokol?
a k tym inym serverom ... no je ich urcite dost dokonca aj tu na SVK alebo CR je ich vela, ale to ti len tak niekto nepovie, nikto nechce riskovat problemy... to su skor privatne, alebo servery co maju kamosi medzi sebou nazdielane a veselo si funguje. A to sa asi najviac oplati. Ked vas je aspon 5 neni co riesit :)
Len neviem ci predava UPC aj samostane kartu a platis mesacne programy alebo musis brat aj prijimac
- dst
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no tak to je jasny no..k takovym se neda moc dostat..neco co by bylo sehnani ted? samozrejme diskretne.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
V pravidlách sa o tejto tématike píše a tak sa tými pravidlami riadťe. V opačnom prípade by sme fórum mohli časom zabaliť...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Ahoj mohu se zeptat zda jsou v UPC baliku vsechny programy co nabizeji vcetne HDecek?Díky za odpoved... 
-
- Nováček
Je tam komplet full ponuka.. aj HD cca 6 programov. Ale osobne neodporucam uz tento server. Vecer sa to neda pozerat.otava5 píše:Ahoj mohu se zeptat zda jsou v UPC baliku vsechny programy co nabizeji vcetne HDecek?Díky za odpoved...
- dst
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ono jak kdy vetsinou to sou minimalni vypadky..zatim jiny nemam takze se stim asi musim spokojit:(
-
- Nováček
-
- Nováček
mohol by mi prosim niekto vysvetlit ako spojazdnit sharing na satelite2000HD? ide o to ze zdielam kartu skylink s druhou satelitou(ja som klient) a chcel by som este zdielat aj cez net. pripojenie viem ze budem musiet riesit cez switch. ja by som chcel vediet aky je postup priamo v prijmaci co kde ako mam nastavit. dik