cardsharingserver
- dst
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
cardsharingserver
používáte někdo tento server na kódy? jaký fw máte? mám balíček skylink a každou chvíli se přerušuje spojení a zachvilu zase naběhne..nevíte někdo co stím?
-
- Mírně pokročilý
- AB DSR-322
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: cardsharingserver
Spíš to vypadá na přetížený servr.(probíraly to na konkurnčním webu viz:ab-forum)dst píše:používáte někdo tento server na kódy? jaký fw máte? mám balíček skylink a každou chvíli se přerušuje spojení a zachvilu zase naběhne..nevíte někdo co stím?
Když máš kvalitní C line dobrou odezvu tak se nic nepřerušuje.
Ale nevím přesně mne už se konečně podařilo rozběhat poslední fw V1.06B9* Cccam chodí dobře jen se mi občas poblázní přepínání kanálu (najednou jako by přestala reagovat dálka ale pak se sám z ničeho nic probere a přepne.
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+
-
- Nováček
Presne... skor to bude serverom, prepokladam ze odlisnosti medzi jednotlivymi FW su neni az tak velke aby to na jednom islo dobre a inych nie... Ja mam najnovsi FW a slape to celkom obstojne... vypadky byvaju hlavne od 18.00 do 22.00 cca a vtedy je asi najvacsi napor, vsetci su doma a chcu pozerat. V noci a rano bez problemov. Mozno by to chcelo nejaky stabilnejsi svk/cz server, kde neni pripojenych milion klientov :)
-
- Mírně pokročilý
Pokud má odmazány cryptoworks klíče a stačí mu newcamd, ať testne 4b7, ten má nejméně potíží s připojením. Novější FW mají chybu v přihlašování na více karet, snad ji opraví co nejdříve.
-
- Nováček
Kluce myslis rucne zmazat cez menu TV system, editovat a pozmazavat vsetko, vsetkych providerov ?
-
- Mírně pokročilý
-
- Nováček
Skusal som zmazat tych providerov aj s klucami, ale vzdy ked zapnem satelitu je to tam znova 

- dst
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ale to neni serverem..mam jeste doma dreambox a tam to jede vpoho. pak jeste jednu satelitu a tam mam ale UPC balicek a tam to jede taky bez problemu..jen skylink mi dela problemy..zatim jsem nenasel zadny fw ktery by stim jel bez problemu..
-
- Nováček
Ja mam doma este jeden Ipbox422 a tam mi balicek UPC tiez ide v pohode... vypadava tri krat menej ako satelita na ktorej je tiez UPC balicek... tak asi fakt na tom nieco bude... cez co ides na tej satelite Cccam alebo NewCamd ?
- dst
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- dst
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ten server cardshareserver.com ma jen newcamd5.25 a camd3 takze jedu na newcamd..balicek upc mi na satelite jede vpoho ale ten skylink ne..zkousim vsechny rady temer kazdy fw a porad to nepomaha..skylink na dreamboxu jede ok vyzkouseno takze je to urcite tou satelitou nejaky problem.
- dst
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak zkousim posledni fw z 30.7. tak tam to jede dost obstojně akorát po cca 5minutách mi server dá ban a jediná možnost je změnit IP naštěstí mám více veřejných ip takže můžu testovat. žádná zasekávání po pár sekundách prostě tvrdý ban od serveru.
-
- Nováček
Ja mam tiez ten posledny FW z 30.7 a ziadny ban som nedostal zatial... cca tyzden... Len sa mi pride divne ze tak od rana do 13.00 ide uplne super a po 15.00 sa zacne sekat a okolo 20.00 ani nehovorim. Ked to ide na satelite dobre od rana tak to musi ist aj vecer. Zatial som neskusal iny FW lebo si aj tak myslim ze to nepomoze...
- dst
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: