fw 0.9.2163

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 0.9.2163

Příspěvek od grantec »

AZbox nieje skleroticka babka. Nic nezabuda. Hodnoty USALS, ktore ste nastavili su sice po vypnuti "neviditelne" , ale box ich pouziva. Takze motor sa otoci spravne ,aj ked tie hodnoty su zdanlivo vynulovane. Nevidiet ich len v nastaveniach - ale v databaze su.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Ima
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ima »

grantec píše:AZbox nieje skleroticka babka. Nic nezabuda. Hodnoty USALS, ktore ste nastavili su sice po vypnuti "neviditelne" , ale box ich pouziva. Takze motor sa otoci spravne ,aj ked tie hodnoty su zdanlivo vynulovane. Nevidiet ich len v nastaveniach - ale v databaze su.
A to je zajimavé,že i když mám "neviditelné" nastavení USALS,tak se stejně motor neotočí na mnou požadavanou pozici,musím mu opět zadat nastavení USALS.

AzHD Elite fw 0.9.2371 : Emu mgcamd+newcs,MultiCAS : Motor SG2100 : LCD Sony KDL32W4000 Full HD
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

tak mas zvlastny motor - mne sa toci . Inak - tie udaje pre prepocet vobec neberie z tabulky,kde sa zadava pozicia, tie udaje su v subore DVBS.dat.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Mě motor točil, ale všechny satelity byly víc k východu, jako bych byl na nultém poledníku. Po zadání souřadnic to chvíli bylo v pořádku a zase se to vrátilo na 0,0E 0,0N.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
Krpas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krpas »

Takze me to taky nedalo a i prez spatne reference jsem tento FW testnul. Bohuzel musim konstatovat, ze je v tomto stavu naprosto nepouzitelny. Jen namatkou skoro nahodne vypadava zvuk u nekterych kanalu, v nastaveni se nezapamatovavaji ruzne hodnoty, hlavne nastaveni obrazu. Nektere TP hlasi 0% signalu, ale pritom dane stanice naladi atd.
Takze se vracim z5 k predchozimu FW a tesim se na dalsi :)

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“