fw 0.9.2163
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Mírně pokročilý
fw 0.9.2163
Release Notes
This release is the firmware for testing new drivers with following features:
- Scart RGB
- LATM audio codec
- 4.2.2 HD content (not fully supported)
- DTS
Added
- Support WPA2
Added
- Create Menu Network Services, Between Internet and Storage: possible active / desactive and configure: SMBD, SSHD, FTPD, TelnetD, interface
Fixed
- When receiver boot network IP is set correctly, but gateway and/or name server takes too much time.
Fixed
- At DVB Subtitles, you can see the subtitles but when you select the subtitles only show first languages of list (example: Digi TV 1¨¬W).
Fixed
- Activate ¡°move¡± channels on list, possible to move one channel or group of channels at same time
Fixed
- If receiver is plugged during several hours at HD channel Time shift and pause stops working
(Pause works but only for 2 seconds), only way to make box return to NORMAL is reboot.
Fixed
- At time shift options |<< & >>| button should seek the 10% position of buffer
Fixed
- When change password on parental control and lock, password is not changed at LOCK on channel list.
Fixed
- At Movie Player, add option to turn OFF subtitles or messages, if no subtitles or message come after 3 seconds. Basically need optimization of subtitles, still sometime appear at MKV the subtitles messages during several minutes without go out.
Fixed
- When picture resolution is higher than 2Mpix, AzBox wants to start optimization, but never finish.
Fixed
- In "FTP Manager" you cannot exit like all the other menus with the exit button, only with Home button.
Fixed
- When change root password keep changed password when reboot, very URGENT for safety reasons (THIS IS VERY CRITICAL AND VERY IMPORTANT).
After updating, root password will be removed.
Fixed
- Satellite Nilesat 101/102/Atlantic Bird 4 (7 ¡Æ W) is missing in the satellite list
Fixed
- Error executing the menu item "Delete All Channels. The lists "genre" and "countries" are not deleted. Only factory reset will restore the two lists.
Fixed
- Start search/browse subtitles in movie directory (especially useful when we watch from LAN and have long URL).
Fixed
- Backup RSS reader address, now after update everything is deleted
Fixed
- If You-tube is forbidden on router and then try to open You-tube on azbox , of course will not be possible to show video, however when you go for a TV channel, you get a surprise picture in windows have resolution of youtube ( 1/4 of full screen). You must restart box for NORMAL picture
link pro stazeni: ZDE mirror:ZDE
This release is the firmware for testing new drivers with following features:
- Scart RGB
- LATM audio codec
- 4.2.2 HD content (not fully supported)
- DTS
Added
- Support WPA2
Added
- Create Menu Network Services, Between Internet and Storage: possible active / desactive and configure: SMBD, SSHD, FTPD, TelnetD, interface
Fixed
- When receiver boot network IP is set correctly, but gateway and/or name server takes too much time.
Fixed
- At DVB Subtitles, you can see the subtitles but when you select the subtitles only show first languages of list (example: Digi TV 1¨¬W).
Fixed
- Activate ¡°move¡± channels on list, possible to move one channel or group of channels at same time
Fixed
- If receiver is plugged during several hours at HD channel Time shift and pause stops working
(Pause works but only for 2 seconds), only way to make box return to NORMAL is reboot.
Fixed
- At time shift options |<< & >>| button should seek the 10% position of buffer
Fixed
- When change password on parental control and lock, password is not changed at LOCK on channel list.
Fixed
- At Movie Player, add option to turn OFF subtitles or messages, if no subtitles or message come after 3 seconds. Basically need optimization of subtitles, still sometime appear at MKV the subtitles messages during several minutes without go out.
Fixed
- When picture resolution is higher than 2Mpix, AzBox wants to start optimization, but never finish.
Fixed
- In "FTP Manager" you cannot exit like all the other menus with the exit button, only with Home button.
Fixed
- When change root password keep changed password when reboot, very URGENT for safety reasons (THIS IS VERY CRITICAL AND VERY IMPORTANT).
After updating, root password will be removed.
Fixed
- Satellite Nilesat 101/102/Atlantic Bird 4 (7 ¡Æ W) is missing in the satellite list
Fixed
- Error executing the menu item "Delete All Channels. The lists "genre" and "countries" are not deleted. Only factory reset will restore the two lists.
Fixed
- Start search/browse subtitles in movie directory (especially useful when we watch from LAN and have long URL).
Fixed
- Backup RSS reader address, now after update everything is deleted
Fixed
- If You-tube is forbidden on router and then try to open You-tube on azbox , of course will not be possible to show video, however when you go for a TV channel, you get a surprise picture in windows have resolution of youtube ( 1/4 of full screen). You must restart box for NORMAL picture
link pro stazeni: ZDE mirror:ZDE
Naposledy upravil(a) Benny dne 26 kvě 2009, 12:22, celkem upraveno 2 x.
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: fw 0.9.2163
Upgrade cez menu prijímača sa mi nepodarilo / zdochlo to po stiahnutí na lište Upgrade v menu nastavenia /
Takže som ho stiahol na klúč a to už ide

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
On uz je ten fw i v menu?
Mozna to bude kvuli novym driverumdempsey píše:Upgrade cez menu prijímača sa mi nepodarilo / zdochlo to po stiahnutí na lište Upgrade v menu nastavenia /
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Prvé čo som si všimol je rozšírenie menu o Network Service...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Mírně pokročilý
Ja myslel jestli jde update pres net, nebo jestli je to zatim jen test verze a v updatu pres net se objevi za par dni jako ta minula.dempsey píše:Prvé čo som si všimol je rozšírenie menu o Network Service...
S tim network services se koukam zacina AZbox priblizovat PCH. Nezkousel si jestli se zlepsila rychlost kopiravani po siti?
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Zistil som problémy.
RCC hlási Reelbox login failed a tak som skúsil GoGo list.
Po naskenovaní 23,5°E sú ako vždy pred tým neaktuálne frekvencie ale väčší problém je, že mi nejde zvuk.
Idem sa v tom hrabať...
RCC hlási Reelbox login failed a tak som skúsil GoGo list.
Po naskenovaní 23,5°E sú ako vždy pred tým neaktuálne frekvencie ale väčší problém je, že mi nejde zvuk.
Idem sa v tom hrabať...

- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Áha
Tak treba v novej voľbe Network service zapnúť FTP server / no totóó
/
Tak treba v novej voľbe Network service zapnúť FTP server / no totóó

- Jijirka
- Nováček
Myslím, že tento firmware má problém s nastavením 4:3 a 16:9. Nemohu tam nastavení 4:3 dostat. Když ho nastavím tak se správně přepne, ale asi po 3 vteřinách se přepne na 16:9 a to je u televize s rozměrem 4:3 trochu problém. Veškerý obraz má nahoře a dole pruhy a placaté hlavy.
Tak jsem přepnul na přehrávání videa a pustil si video. Po přepnutí zpět na TV je obraz OK.
Tak jsem přepnul na přehrávání videa a pustil si video. Po přepnutí zpět na TV je obraz OK.
Naposledy upravil(a) Jijirka dne 26 kvě 2009, 13:14, celkem upraveno 1 x.
ET8000 s OpenATV, parabolou MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, USB tuner Evolve Venus Dual
-
- Mírně pokročilý
Nemas v nastaveni treba fullscreen nebo tak?Jijirka píše:Myslím, že tento firmware má problém s nastavením 4:3 a 16:9. Nemohu tam nastavení 4:3 dostat. Když ho nastavím tak se správně přepne, ale asi po 3 vteřinách se přepne na 16:9 a to je u televize s rozměrem 4:3 trochu problém. Veškerý obraz má nahoře a dole pruhy a placaté hlavy.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že je to celé o trošku inom nastavení. Treba bádať.
Vkladajte sem riešenia na ktoré prídete, aby s tým ďaľší nemuseli bojovať
Vkladajte sem riešenia na ktoré prídete, aby s tým ďaľší nemuseli bojovať

-
- Mírně pokročilý
tiez som sa vtom hrabal,mam to prepojene cez HDMI,obraz Full 16:9..zvuk mi nesiel napr na filmbox HD,treba v menu 11 prepnut jazyky,dal som vsetko czech..ale zase ked som prepol pomer stran na pan an scan alebo letterbox tak zvuk vypadol,ale po reboote zatial ok..skusam dalej..
AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Po tvrdom reštarte sa mi zmazali koordináty USALS a po hocijakom reštarte sa nastaví obraz na Full screen. Výstup z HDMI je dobrý len na 1080p a celé to je veľmi testovacie.
Pridaných bolo dosť veľa funkcií ale stabilita sa zhoršila. Je jasné že do pár dní bude ďaľšia verzia. Ešte to tam chvíľku nechám aby som zistil čo všetko je pridané...
Pridaných bolo dosť veľa funkcií ale stabilita sa zhoršila. Je jasné že do pár dní bude ďaľšia verzia. Ešte to tam chvíľku nechám aby som zistil čo všetko je pridané...

-
- Mírně pokročilý
aj mne vypadlo usals..
-
- Mírně pokročilý
pri pokusi pripojit sitovou jednotku (disk z Az do PC) dojde vzdy k restartu AZboxu. A stale stejny problem. Pokud koukam na program sdileny z jineho satu pres Mgcamd, po vypnuti do standby a naslednem zapnuti se mgcamd nechytne a pise pouze zakodovano. Musi se prepnout jinam a pak teprve naskoci (nedela to ale pokazde)
-
- Mírně pokročilý
no vzdal som to mam naspat 2032,tu ide vsetko ok,zda sa ze to je nestabilné velmi,niekedy nenancitalo kartu,dokonca ani volné ta3 neislo z 23,5,len po reboote..