Keby si to mal porovnať s et9x00, je to to isté, či lepšie ohľadom hd v pip.
Dream 900 k
Moderátoři: 005jon, schmegea, monkus
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Dream 900 k
Vďaka dym1 za reakciu , takže hd program v pip okne tiež nebeží hladko bez zaseku? Dik za info.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Předpokládám když jsem napsal tuto reakci viewtopic.php?f=661&t=15038 viz poslední příspěvek ty jsi asi psal ten svůj tak jsi jej nezachytil.Udělal jsem ti v rychlosti ukázku na mobilu.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Super. Dik za ochotu. Zaujíma ma hlavne ten obraz v pip okne, či neseka, či ide plynule. S hd programom v pip okne má et9x00 problém. Seká až kým sa úplne zastaví.
Ak dobre vidím na tvojom videu, v tom pip okne máš hbo hd a neseka. To som chcel vedieť. Vďaka.
Ak dobre vidím na tvojom videu, v tom pip okne máš hbo hd a neseka. To som chcel vedieť. Vďaka.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
marsim21
- Administrátor

Ano naschvál jsem použil dimovu kombinaci a to jsem ještě pustil stream Kino Barandov HD do notasu nevidím tam žádné problémy .
Jak psal dim1 on tam má ATv 6.0 tu jsem ještě nezkoušel (stále se na ní chystám) max Atv 5,3 mě spíše vyhovuje images Merlin6 a DreamOs.
Jak psal dim1 on tam má ATv 6.0 tu jsem ještě nezkoušel (stále se na ní chystám) max Atv 5,3 mě spíše vyhovuje images Merlin6 a DreamOs.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
-
dym1
- V.I.P.

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Pod merlinom s trochu upravenym nastavenim tunera ako som bol zvyknuty to funguje paradne. Atv sa mi nepodarilo rozchodit, vzdy sa v pip sekne.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
-
marsim21
- Administrátor

jj to atv asi nebude zatím to pravé ořechové.Základní věci sice frčí, ale některé věci jako například zmiňované PIP mají problémy.
Mě sedí nejvíce Merlin6 a DreamOs. Jediné co mi tu vadí,že mi zatím nesedl až tak úplně žádný skin.
Mě sedí nejvíce Merlin6 a DreamOs. Jediné co mi tu vadí,že mi zatím nesedl až tak úplně žádný skin.
-
dym1
- V.I.P.

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Tak uz mi to konecne funguje aj pod atv
. Nikdy som s tym nastavenim tunerov nemal problem ci uz hdbox 9200, et9000, et8000 je dokonca trojtuner. Moje predosle nastavenie bolo:
Tuner A1 Tuner A2 Tuner A2 po novom a vsetko funguje ako ma Stacilo zmenit jeden riadok v nastaveni tuner A2 inak ako v tuner A1.
Tuner A1 = /Poradie prikazov - Diseqc 1.1, Diseqc 1.0, toneburst
Tuner A2 = /Poradie prikazov - Diseqc 1.0, Diseqc 1.1, toneburst
Netusim preco ale funguje to.
Tuner A1 Tuner A2 Tuner A2 po novom a vsetko funguje ako ma Stacilo zmenit jeden riadok v nastaveni tuner A2 inak ako v tuner A1.
Tuner A1 = /Poradie prikazov - Diseqc 1.1, Diseqc 1.0, toneburst
Tuner A2 = /Poradie prikazov - Diseqc 1.0, Diseqc 1.1, toneburst
Netusim preco ale funguje to.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
-
marsim21
- Administrátor

No vidis hlavni je ze se zadarilo a mi uz tu Atv odsuzujeme.