Problem occured please reboot your System - its funny

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

alfasex
Nováček
Nováček

Problem occured please reboot your System - its funny

Příspěvek od alfasex »

fw: 0.9.4466-patch.bin
vers: AzBox PremiumHD

instalacia cez USB:

Kód: Vybrat vše

1/ zmazanie starych plugins
2/ factory setting 
3/ format area
4/ instalacia z USB
5/ factory setting
6/ zmazanie kanalov/channels/ /v diskusii ohladom jednej verzie fw, rada monkus .... za pokus by mozno stalo zmazanie all channels.dat = mozno/
7/ nastavenie diseqc, zmena parametrov TPs /pilot 0 1 etc/, pridanie chybajucich TPs /ak chybaju/
    nastvenie jazyka, formatu obrazovky etc/
8/ TP scan /cisto scan TP ktore clovek chce,potrebuje/
9/ restart boxu
10/ install OpenXCas - Multicas
11/ restart boxu
12/ sledovanie programov BEZ vytvorenia favourites
13/ Problem occured please reboot..... Program Selection - OK /funny priklad uvediem: bezi TA3/fta/ - tlacidlo OK  - prejdenie na chan Markiza - OK a dana hlaska
len pre drobnost uvediem ze pri tejto instalacii nebol pouzity ziaden externy program ala Maz, AzBoxEditor a pod

..........

reakcia OpenSat na tento BUG: nepouzivat externy editor /divne pre mna je len to ze i na tomto fore sa pouzivaju settings vytvorene cez MAZ a nikto sa zatial nereklamoval tuto chybu okrem mna na tomto fore/ ...

BUG sa objavil od verzie 3661 a viacero faktorov ukazuje na problem s EPG /a lokalna gramatika deutch, russia, czech, slovak etd//viz co v tomto fw prerobili/:
- Modified for EPG
+ EIT pool
+ EIT filters
+ Memory Pool
+ Memory menager etc.
na ENGLISH kanaloch sa mi tento problem nikdy NEVYSKYTOL..

a nehovoriac o tom ze EPG si aj cez tento problem robi co chce

je pre mna sklamanim, ze vyrobca riesi "extra srandicky pre male deticky aka prehravanie videii, fotky a podobne prkotiny"
a neriesi sa BUG ktory zneprijemnuje /vdaka googlu clovek vie ze nie je v tom sam/ kludne vyuzivanie DVB-S stroja nato
naco je primarne urceny

takze priatelia, kludne zareagujte, a dajte radu ako nainstalovat fw

dokonca som ochotny aj zaplatit, ze mi niekto spojazdni AzBox tak aby sa tento problem nevyskytoval

s pozdravom Alfino

proti AzBoxu nic nemam, ale slusne povedane stve ma to ze sa vo fw riesia pre mna blbosti a nie zasadny problem, takze ak niekto ma moznost
nadhodit tento problem ludom blizkym ku vyvoju fw vopred DAKUJEM za ochotu

zaverom DAKUJEM cloveku pod uziv menom GRANTEC /chlape vela krat si mi helfol, a pomohol si batolatu postavit sa na nohy/ VDAKA CHLAPE!

2 x AZ Box Premium 1x DreamBox 800.:. fw: latest .:. MultiCas v1.62B-A03 .:. Skylink /Gital / UPC ofic .:. cccam client only .:. (19,2E-23,5E-28,2E-1W)
middex
Nováček
Nováček

Re: Problem occured please reboot your System - its funny

Příspěvek od middex »

alfasex píše: nikto sa zatial nereklamoval tuto chybu okrem mna na tomto fore
Ve vláknu o fw.4466 řeší myslím stejný problém takže sám v tom asi nebudeš.

Elite, fw: 4295 KGD
alfasex
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfasex »

middex: mno ja som skusil viacero fw, cize nie je to problem len posledneho fw! ... takze urcite by som tento BUG nezvaloval na posledny fw

2 x AZ Box Premium 1x DreamBox 800.:. fw: latest .:. MultiCas v1.62B-A03 .:. Skylink /Gital / UPC ofic .:. cccam client only .:. (19,2E-23,5E-28,2E-1W)
middex
Nováček
Nováček

Příspěvek od middex »

Netvrdím že je to otázka jen posledního fw. Byla to jen reakce na větu "nikto sa zatial nereklamoval tuto chybu okrem mna na tomto fore"

Elite, fw: 4295 KGD
jj_sk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jj_sk »

s tou chybou sa stretavam denne, ale len vtedy, ak pozeram mkv filmy.
Ak AZ vyuzivam iba ako satelitny tuber, tak ide v pohode...
v starsej verzii FW (v ostatnom oficialnom) mi to urobilo len zo par krat, ale neslo DTS....

AzBox HD Premium, fw 0.9.4466, int.HDD WD SCORPIO BLUE 500GB, Maximum E-85 + 4x LNB - GT-LST40, DPD TX-P42V10E, receiver Yamaha RX 757 + repro 5.1
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

Dnes jsem tento problém naznačil v sekci download firmware a zkusil jsem návrat k 0.9.4348, tak jsem zvědav, co to udělá.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

mne to robi aj v 4348. dokonca sa mi to stalo raz aj ked som len cumel na TV bez prepinania. Jednoducho zrazu ta hlaska a neslo to ani rebootnut dialkovym, ale musel som vzadu vyp a po 16sek zap.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Qaid
Nováček
Nováček

Příspěvek od Qaid »

vikino píše:mne to robi aj v 4348. dokonca sa mi to stalo raz aj ked som len cumel na TV bez prepinania. Jednoducho zrazu ta hlaska a neslo to ani rebootnut dialkovym, ale musel som vzadu vyp a po 16sek zap.
Ano, tenhle problém jsem měl ve všech FW, které jsem zkoušel od 3886 až po dnešní 4466.

Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Jeste maly postreh, ktery jsem tu neobjevil. Me "Problem occured please reboot your System" po stisku OK konci hlaskou "Nahravani skoncilo", ackoli jsem nenahraval :)

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

presne toto iste robi aj mne...... :12:

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
pneumat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pneumat »

podobne

95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Robí to asi všetkým a zrejme preto nebol publikovaný ďaľší novší fw. Zmenila sa štruktúra OpenXCASu a asi to nerobí dobrotu s zoznamom TP a channel listom... :90:
Teraz tam ťuká do PC 5 Korejčíkov a opravujú to čo spôsobili zmenami - Still testing

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
alfasex
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfasex »

mno, ide o davny BUG ktory nebol odstraneny od verzie 0.9.3661 viac na official support page http://www.azbox.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=815

a aktualne cca 7hodin pouzivam fw 0.9.3501 ... bez hlasky "problem occ...." ... nevyhodou je, ze Az je trochu spomaleny a blbnu masivne titulky /napriklad NGWild/

posuskava sa ze neofiko soft od KGD tuto hlasku nerobi / nemozem potvrdit nakolko v cca 2dni dozadu som do KGD importoval setting vytvoreny cez AzBoxEditor ... a hlaska sa objavovala ... zajtra testnem nacisto setting /postup vid vyssie a dam vediet/

inak latest fw /Sky UK ... pre menej chapavych cisto english channels bez hlasky Problem occc... /

alfino

kacenkin
Nováček
Nováček

Příspěvek od kacenkin »

Ahoj,
navážu na naši diskuzi na druhém webu :)

Mám Elite sice jen týden, ale mám hodně složitej setting udělanej MAZem a tento problém jsem neměl ani jednou a box jede nonstop, myslím, že MAZ nebude ta pravá příčina.

HDBOX 8000 + SAMSUNGF2 500GB ECO v TRANSCEND StoreJet 3,5+ 8GB Kingston,(fw5020),Skylink,TNK,UPC,8 parabol (12.5W,5W,4W,1W,5E,7E,9E,10E,13E,16E,19E,23E,28E,39E,42E,45E,53E,75E),Openbox 810,1xVantage, Dreambox a IllusionM2S a pod:)
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

No, nechci nějak dopředu jásat, někdo tu psal, že to dělá již několik fw. nazpět, ale jak jsem psal výše od neděle mám fw. 0.9.4348 + setting od Thomika ( 14.01.2010 ) a zatím bez jediné hlášky PROBLEM OCCURED atd. Nahrávání taky zatím ok, vše co jsem nastavil bylo korektně nahráno, streaming funkční, EPG načítá svižně, přehrává i videa s příponou MPG. Asi zatím u něj chvíli zůstanu.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“