vers: AzBox PremiumHD
instalacia cez USB:
Kód: Vybrat vše
1/ zmazanie starych plugins
2/ factory setting
3/ format area
4/ instalacia z USB
5/ factory setting
6/ zmazanie kanalov/channels/ /v diskusii ohladom jednej verzie fw, rada monkus .... za pokus by mozno stalo zmazanie all channels.dat = mozno/
7/ nastavenie diseqc, zmena parametrov TPs /pilot 0 1 etc/, pridanie chybajucich TPs /ak chybaju/
nastvenie jazyka, formatu obrazovky etc/
8/ TP scan /cisto scan TP ktore clovek chce,potrebuje/
9/ restart boxu
10/ install OpenXCas - Multicas
11/ restart boxu
12/ sledovanie programov BEZ vytvorenia favourites
13/ Problem occured please reboot..... Program Selection - OK /funny priklad uvediem: bezi TA3/fta/ - tlacidlo OK - prejdenie na chan Markiza - OK a dana hlaska
..........
reakcia OpenSat na tento BUG: nepouzivat externy editor /divne pre mna je len to ze i na tomto fore sa pouzivaju settings vytvorene cez MAZ a nikto sa zatial nereklamoval tuto chybu okrem mna na tomto fore/ ...
BUG sa objavil od verzie 3661 a viacero faktorov ukazuje na problem s EPG /a lokalna gramatika deutch, russia, czech, slovak etd//viz co v tomto fw prerobili/:
na ENGLISH kanaloch sa mi tento problem nikdy NEVYSKYTOL..- Modified for EPG
+ EIT pool
+ EIT filters
+ Memory Pool
+ Memory menager etc.
a nehovoriac o tom ze EPG si aj cez tento problem robi co chce
je pre mna sklamanim, ze vyrobca riesi "extra srandicky pre male deticky aka prehravanie videii, fotky a podobne prkotiny"
a neriesi sa BUG ktory zneprijemnuje /vdaka googlu clovek vie ze nie je v tom sam/ kludne vyuzivanie DVB-S stroja nato
naco je primarne urceny
takze priatelia, kludne zareagujte, a dajte radu ako nainstalovat fw
dokonca som ochotny aj zaplatit, ze mi niekto spojazdni AzBox tak aby sa tento problem nevyskytoval
s pozdravom Alfino
proti AzBoxu nic nemam, ale slusne povedane stve ma to ze sa vo fw riesia pre mna blbosti a nie zasadny problem, takze ak niekto ma moznost
nadhodit tento problem ludom blizkym ku vyvoju fw vopred DAKUJEM za ochotu
zaverom DAKUJEM cloveku pod uziv menom GRANTEC /chlape vela krat si mi helfol, a pomohol si batolatu postavit sa na nohy/ VDAKA CHLAPE!