copy /b *.ts joined_files.ts
Původní rozdělená tska tam zůstanou, tak je pak musítě ručně smazat. Možná by to šlo vylepšit tak, aby se původní tska smazaly automaticky. Ale to už nechám na vás

Já tento příkaz používám i pro spojení vob souborů z DVD. Jak známo, na DVD je video rozděleno do zhruba gigových souborů. Překopíruju si tedy voby z DVD na HDD a obdobným příkazem spojim:
copy /b *.vob joined_files.vob
Pro lepší pohodlí je dobrý udělat si "baťák". Tedy vytvoříme nový textový dokument, nazveme jej třeba joined, nakopírujeme tam dané příkazy a uložíme. Jelikož se jedná o dávkový soubor, musí mít příponu .bat. Blbý je, že průzkumník Windows standartně přípony nezobrazuje. Ale dá se to udělat např. tak, že kliknete pravou myší na náš texťák, vyberete vlastnosti a nahoře v řádku je jméno souboru i s příponou kterou lehko změníte na bat. Potvrdíte hlášku a je to.
Použití baťáku. Soubory které chci spojit mám v jednom adresáři, do něj pak ještě nakopíruju onen vytvořený baťák a dvojklikem jej spustím. Pak už nezbývá než čekat. Obyčejně je slyšet, jak "chroustá" disk.
Upozornění!
Nevim jak a jestli vůbec toto funguje v Sedmičkách, případně Vistách. Slyšel jsem, že tam se příkazy komandlajny změnili, zjednodušili. Místo toho tam maj ten jejich Powershell. V XP je funkčnost zaručena.
Obdobný příkaz je i pro Linux.