Kedze postup upgrade je velmi podobny ako na e2 , rozhodl som sa dat do tejto sekcie vlakno AZtrino. Ktovie, mozno raz bude samostatne .
Upgrade je bez problemov , loader zistil novu verziu kernelu, preto chvilu trvalo, kym nahral kernel, ale potom to uz slo . Celkovo vyjde upgrade na 10minut .
Obraz je rovnaky ako na e2 , aspon na poslednych verziach, kde sa uz da sledovat bez problemov.
Vyhladavanie programov som pouzil manualne , NIT info na skylink dokaze pouzit pri 11836/horizontal. Naladi a ulozi ozaj vsetko, takze v Towercom balicku som nasiel aj program RDS . Parabolu mam na motore, rezim Usals - funguje bez problemov. Vyhladavanie programov sa mi zda o cosi rychlejsie ako na domovskom boxe Neutrina - Coolstream. Mozno je to len zdanie. Stopky som nepouzival.
Menu je klasicke Neutrino - da sa prisposobit vsetko - uplne vsetko. Ziadne extra graficke vychytavky tam niesu. Tato vlastnost neutrina zabezpecuje jednoznacne reakcie na povely z DO , nieje to tak nejasne ako pri enigma 2 . Aj restart celeho systemu je nezvycajne rychly, clovek ma obcas pocit, ze ma v ruke Cool .
Zobrazovanie nasich znakov v epg nieje korektne, ale mame na to liek - klasicky encoding.conf .
Samotny AZtrino neobsahuje emulatory, tie treba manualne nainstalovat. Neviem ako je na tom driver pre citacku, ak to bude OK, instalacne balicky pre pripadnych zaujemcov pripravim,sam som zvedavy.
Webove rozhranie na ovladanie je klasicke pre neutrino -Yweb . Zatial je nefunkcna moznost screen OSD . To je len taka mala lakacka pre pripadnych zaujemcov .. Kto sa neboji e2 na azboxe, moze vyskusat aj AZtrino . Budem rad, ked sa tu nebudem bavit sam so sebov. Idem sa poobzerat v boxe cez ftp a pozriet moznosti pre pripadne pouzivanie karty v citacke .