Open RSI 3.0
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
rotchildo
- Nováček

Re: Open RSI 3.0
To@les: toto me dělalo na azME s E21.8.1.Na přechod OpenRsi 2.1 me tento problém zmizel,aniž bych něco měnil. Jestli máš motor,tak taky pomůže změnit hodnoty Usals(stačí měnit jenom tu Horní hodnotu souřadnice)Překontrolovat Fka na koaxialu a jestli se nehla parabola atd..,odtud začít.
Azbox Me OAM7--Azbox Elite ORSI 3 -- Showbox S300p V30 -- Kaon 570ksc -- Cslink,Ice --Bg 2100 --Fe80
-
pes
- Nováček

Nahrál jsem zpět Open RSI 2.1 ... a maká to zase bez potíží. Tj. problém byl asi v Open RSI 3.0 ... když o tom přemýšlím... jako by to neumělo pořádně ladit. Nemůže to být tím, že mám dva sat. tunery? Zkoušel někdo jiný Open RSI 3.0 na Azbox Premium HD+ twin?pes píše:Normálně používám na Azboxu Premium HD+ (twin tuner) Open RSI 2.1 + Cccam.
Včera jsem nainstaloval Open RSI 3.0 + Cccam...
Ale mám potíže s přepínáním kanálů... u spousty programů, které mi na Open RSI 2.1 bez problémů chodí... mi po jejich navolení zmrzne obraz... objeví se info tohoto kanálu, včetně vysílaného programu... a po čase se objeví "Žádna data na transpondéru (Vypršel časový limit PAT)".
Když provedu nastavení tuneru (bez změny)...
Menu -> Hledání programů ... OK -> Konfigurace tuneru ... OK -> vyberu tuner ... OK -> nic nezměním ... OK -> Přepnou na program před nastavením tuneru ... ano... OK
Tak to najednou hraje bez problémů.
Nevíte někdo, co mohu mít špatně?
AzBox HD Premium, fw. OpenATV 4.0
-
abdulmp
- Nováček

Doterajsie pocity z fw. su:
- malinko rychlejsi start (ale neviem ci to nebude tym ze mi tam okrem fw z cccam zatial nestartuje aj openvpn a ine vecid...)
- reakcie na DO rychle ale prepnutie kanalu trva dlhsie aj SD aj HD - oproti RSI 0.3 ten prepol vzdy tak o 0.5-1 sekundu rychlejsie
- zatial stabilne
Otazka:
Kde sa podel EPG? Tlacitko guide vykazuje nepriradenu funkciu - treba iny keymap?? a ked tak aky?
Pokial tam EPG nieje - medzi dostupnymi pluginmy je nejaky ktory by sa dal pouzit?
- malinko rychlejsi start (ale neviem ci to nebude tym ze mi tam okrem fw z cccam zatial nestartuje aj openvpn a ine vecid...)
- reakcie na DO rychle ale prepnutie kanalu trva dlhsie aj SD aj HD - oproti RSI 0.3 ten prepol vzdy tak o 0.5-1 sekundu rychlejsie
- zatial stabilne
Otazka:
Kde sa podel EPG? Tlacitko guide vykazuje nepriradenu funkciu - treba iny keymap?? a ked tak aky?
Pokial tam EPG nieje - medzi dostupnymi pluginmy je nejaky ktory by sa dal pouzit?
Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
- gorick
- Mazák

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Vyskusaj viewtopic.php?f=258&t=11283Fishburn píše:chybý mi jen plugin fontmagnifier
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
-
anfro11
- Nováček

chybý mi jen plugin fontmagnifier
[/quote]
Tak tu ho máš.
Tak tu ho máš.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.
-
adams
- Nováček

[font=Arial Black]Zkoušel někdo jiný Open RSI 3.0 na Azbox Premium HD+ twin?[/font] Zkoušel a zatím dost problematický,alespoň na Premiu+.Mám podobné problémy jako pes,přepínání pomalejší,někdy jde jen obraz,někdy jen zvuk,něco vůbec "Žádna data na transpondéru (Vypršel časový limit PAT".Problém s programem NGC HD,jde trhaně,bez zvuku,někdy nenaběhne vůbec.Po vypnutí přímače vzadu a zapnutí třeba druhý den je občas obraz (1080p/i-50hz) na úrovni Italů z 13E-tedy příšernej (někdy pomůže přepnutí formátu,někdy restart).Dnes jsem aktualizoval,zatím se zdá OK,obraz drží nastavení 1080i/50hz.Nový Archýv CZ-SK (0.70_alpha_2_mips32el.ipk) zatím běhá dobře.Skin HD Glass novější opět dělá problém s Mediacentrem,starší verzi 6.29,která nedělala problém se mi nepodařilo dostat do boxu (zkoušel někdo?).Jo a tunery topěj víc než v RSI 2.1!Oscam přes GSU se zdá být v přádku.Snad to kluci doladěj...!
AZBox HD Premium+,100cm+motor Opticum(75E-45W)+75cm(28-23,5-19E).Open RSI kernel 3.3.1.
- johnyhol
- Nováček

Tak jsem to taky na zkoušku nahodil a až na pár zelených při nastavování to maká celkem dobře. Jenom mi nejde nastavit formát obrazu. Mám to v ložnici na TV 4:3 a za boha to tam nemůžu nastavit aby to zobrazovalo korektně! Už jsem zkoušel všechno a pořád mám po stranách pruhy. Jako by to ani nic nedělalo, když něco změním.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Máte někdo podobnou zkušenost?
VU+ UNO (BH 1.7.9), scam 3.60
AZBOX HD Elite (E2 OpenRSI 3.0 - poslední), CCcam_2.3.0
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
SG2100 USALS+Parabola 85''+multiswitch
1x TV Thomson 55cm 4:3
1x TV PHILIPS 82cm 16:9
AZBOX HD Elite (E2 OpenRSI 3.0 - poslední), CCcam_2.3.0
NAS Netgear Stora 2x 1TB
1x karta Skylink
1x karta UPC/freesat
SG2100 USALS+Parabola 85''+multiswitch
1x TV Thomson 55cm 4:3
1x TV PHILIPS 82cm 16:9
-
ccccdddd
- Nováček

nainstaloval jsem openrsi 3, oscam OK, karta vymena, promo akce pořád běží, všechny programy Ok kromě HBO HD....signál je a nic nejde , nevíte někdo čím to může být?
- gorick
- Mazák

Zmen zvukovu stopu, prepni kanal, vrat na HBO HD a zvukovu stopu daj naspat...ccccdddd píše:všechny programy Ok kromě HBO HD....signál je a nic nejde , nevíte někdo čím to může být?
-
abdulmp
- Nováček

Co sa media centra tyka vyzera byt velmi stabilne
. Podporuje stale len UTF-8 titulky a reaguje pomalsie ale stabilne bez nejakeho padu. Jedina chyba ktoru som spozoroval ze po skonceni suboru tento neprestane prehravat (RSI 0.3 to obvikle skoncilo kolieskami a nutnym restartom) ale pokracuje s ciernou obrazovkou a cas ukazuje dalej pokial ho nezrusim tlacitkom exit. Ale nevytuhne a s prehratim dalsieho suboru tiez nema problem a v pohode prehrava.
Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
-
Fishburn
- V.I.P.

- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
poznatky: 2
- card reader vypdává !!
- problemy s keymap
- problemy se zvukem (již od počatku e2) stačí přepnut najiný prog, nebo změnit zvuk.stopu!!!
- častečné spomalování systemu ( je třeba vymazávat adr./temp potom zase svižné) pozor nachazí se var/volatile/tmp/
+++rychlý cccam ........super
+++ jinak dokonalí image ..
ated již mam i Font magnifier.. díky Gorick
(doporučují také zavést kategoriji pro oe2 pluginy) jinak hodně uživatelu pozna zelenou(smrt
)
- card reader vypdává !!
- problemy s keymap
- problemy se zvukem (již od počatku e2) stačí přepnut najiný prog, nebo změnit zvuk.stopu!!!
- častečné spomalování systemu ( je třeba vymazávat adr./temp potom zase svižné) pozor nachazí se var/volatile/tmp/
+++rychlý cccam ........super
+++ jinak dokonalí image ..
ated již mam i Font magnifier.. díky Gorick
(doporučují také zavést kategoriji pro oe2 pluginy) jinak hodně uživatelu pozna zelenou(smrt
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Pozitivní věci:
Funguje timeshift, fungují titulky na Film Europe. Přehrávač My recordings už nezastavuje, dokonale přetáčí i nahrávky ze starých ofiko fw.
Zkoušel jsem nahrávat současně tři kanály a na čtvrtý se dívat, při ukončení to sice spadlo, ale všechny tři nahrávky OK.
Negativní věci:
Pomalejší reakce na DO, zdá se, že se to mění, někdy rychlejší někdy pomalejší.
Drobné nestability, někdy po přepnutí chrčí zvuk. Stejný soubor někdy přehrává trhaně, někdy bez zvuku, pomůže vyskočit a pustit znovu, potom už jede.
Některé mkv naběhnou dobře, ale při přepnutí zvukové stopy nebo titulků se zhorší obraz (párování řádků, deinterlacing).
Wifi vidí síť, ale nepřipojí se, není možnost zadat kódování, asi ještě není driver.
Obraz TV programů je dobrý SD i HD, bez výhrad. Nejde NTSC na 22W.
Funguje timeshift, fungují titulky na Film Europe. Přehrávač My recordings už nezastavuje, dokonale přetáčí i nahrávky ze starých ofiko fw.
Zkoušel jsem nahrávat současně tři kanály a na čtvrtý se dívat, při ukončení to sice spadlo, ale všechny tři nahrávky OK.
Negativní věci:
Pomalejší reakce na DO, zdá se, že se to mění, někdy rychlejší někdy pomalejší.
Drobné nestability, někdy po přepnutí chrčí zvuk. Stejný soubor někdy přehrává trhaně, někdy bez zvuku, pomůže vyskočit a pustit znovu, potom už jede.
Některé mkv naběhnou dobře, ale při přepnutí zvukové stopy nebo titulků se zhorší obraz (párování řádků, deinterlacing).
Wifi vidí síť, ale nepřipojí se, není možnost zadat kódování, asi ještě není driver.
Obraz TV programů je dobrý SD i HD, bez výhrad. Nejde NTSC na 22W.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- Yano
- Mírně pokročilý

To visper:
Skus ked sa ti spomalia reakcie na DO pozriet cez dmesg ci tam nemas dookola chybu (RK_i2c_HAL_read RM_TIMEOUT), pripadne cez top ci ma [khdmi] velke %CPU.
Najviac ma s***e ze popri tom zblbne aj timeshift.
Skus ked sa ti spomalia reakcie na DO pozriet cez dmesg ci tam nemas dookola chybu (RK_i2c_HAL_read RM_TIMEOUT), pripadne cez top ci ma [khdmi] velke %CPU.
Najviac ma s***e ze popri tom zblbne aj timeshift.
VU+ SOLO2 (BH/VTI), Toshiba SATA 500GB, DG 380S Speedy 90E-4W, PHILIPS 42PFL8404H/12
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
AZBOX Premium HD (1xDVB-S), (RTI1.7), SATA Samsung ECO Green 1TB, oscam 0D96
- gorick
- Mazák

Novinky od Travelera (openazbox forum):
- problem with khdmi is fixed
- AC3/DTS downmix for all models added (A/V Settings. with Yes/No)
- problem with khdmi is fixed
- AC3/DTS downmix for all models added (A/V Settings. with Yes/No)
-
JohnCenaWWE
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Nejde NTSC na 22W.
to zatim nejde v ziadnej E2 iba v origos
to zatim nejde v ziadnej E2 iba v origos
Azbox PremiumHD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 HdPvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,SSD Patriot Burst 120 GB,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
OpenPLi 7,0 Kernel 3.3.1
OpenPLi 7,0 Kernel 3.3.1