Priorita čtečky

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
modern
Nováček
Nováček

Priorita čtečky

Příspěvek od modern »

Borci,

Mám Oscam (bez dvabi) nastavený pro Irdeto kartu + Mgcamd ( sdílení z venku). Jak nastavit, aby mi vždy čtečka četla z karty ( pokud tam zápisy k programu jsou) , a až poté, pokud je nenajde, se připojila přes net na sdílení ?
Nyní mi zápisy chodí z netu pokaždé, aniž by čtečka využila přítomné karty.

Díky moc za rady.
Modern

Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue HD QuadPlus , 2 x DVB-S2 + Tuner DVB- T a ATV 6.2
Gigablue IPBox , ATV
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Priorita čtečky

Příspěvek od vikino »

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

Vikino,
děkuju za odkaz, snad mi to pomůže :D

Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue IPBox , ATV
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

No malo by. Nastav v oscam.cfg - global preferlocalcards na 1 ako som tam napisal
vikino píše: [global]
.
.
.
preferlocalcards = 1 # oscam sa bude snazit najprv dekodovat z lokalnych citaciek a az potom bude skusat vzdialene zdielanie
a ak nepomoze tak ako pisu pani admini:
dempsey píše:PS: Možno by v tomto momente bolo vhodné prehodnotiť či Ti teda naozaj vadí že Ti z prístupu berie oscam ecm aj pre základ :95:
pretoze nastovanie a vytvorenie oscam.sevices je zabava, ale pre niekoho babracka...
grantec píše:Cele kuzlo , preco ten novy oscam taha len MarkizuHD z lokalnej, aj ked je preferuj local cards =1 je v nastaveni loadbalancer . ..... ak je odozva z netu rychlejsia ,ako z lokalnej karty - je logicke, ze lodbalancer vybera ako prvy net pristup.....

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

Hotovo ! , zas tak velká práce s tím nebyla, přeci jen těch bezplatných kanálů není tolik. :96:

V této chvíli mi to 100 % funguje , pokud mám čtečku nastavenou na čtení ICE karty, pak správně čte volné programy z karty a zbytek jde přes share.

Pokud čtečku ale nastavím na čtení Irdeto, tak většinou volný program jede taky přes share, jen tu a tam to přepne na irdeto kartu.
Tak nevím, v čem je problém, jestli to souvisí s tím kodovaním, nebo máte někdo TIP ?

Dík

Gigablue IPBox , ATV
dym1 Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od dym1 »

Ak pouzivas sevices tak by si ich mal mat 2krat raz pre 0D96 a raz pre 0624 a samozrejme inak pomenovane a vzdy services so spravnym caid pre zvolenu kartu.Ak pouzivas jedno services 0D96 aj pre kartu ideto tak to asi nepojde.

DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
modern
Nováček
Nováček

Příspěvek od modern »

Nejprve jsem to zkoušel přes Irdeto, takže jsem měl services nastaveno pro 0624, Share jede na 0D96. v tu chvíli mi to bralo hlavně přes share, výjmečně z karty. Když jsem čtečku pak nastavil na ICE a services na 0D96, tak to šlape bez chyb, tedy volné dle services z karty, zbytek přes share.

Gigablue IPBox , ATV
Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“