zoufalost
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
-
- Nováček
Re: zoufalost - stabilita - problémy
Nechci zakládat nové téma, ale rád bych ventilovat několik postřehů:
HD-BOX FS7110 jsem koupil na základě pozitivních (dvou) recenzí na internetu. Psali, že se jedná o stabilní, bezproblémový přístroj se spousty funkcemi, jednoduchou instalací a obsluhou. Líbila se mi možnost nahrávání (což má každý přístroj bez linuxu), YOUTUBE a přístup na internet. Budiž pominu instalaci. Obsluha mi vyhovuje. OK nemůžu poskládat programy aniž bych 3x z 15 minut neresetoval přístroj. Dobře občas mi po zapnutí nenaskočí programy s podmíněným přístupem. Opět reset. (Reset = vytažení ze zásuvky :razz: )
Takže abych to shrnul, první dojmy jsou rozpačité, spíš negativní. Představoval jsem si, že přístroj zapnu naladím a pojede. Uznávám, že jsem amatér, a asi jsem šlápl vedle, a měl jsem zakoupit SKYLINK ready přístroj do kterého bych strčil kartu a zdarec.
Omlouvám se, jestli tímto někoho pobouřím, ale má někdo podobný názor jako já?
Tak a teď se na mně sesypte....
HD-BOX FS7110 jsem koupil na základě pozitivních (dvou) recenzí na internetu. Psali, že se jedná o stabilní, bezproblémový přístroj se spousty funkcemi, jednoduchou instalací a obsluhou. Líbila se mi možnost nahrávání (což má každý přístroj bez linuxu), YOUTUBE a přístup na internet. Budiž pominu instalaci. Obsluha mi vyhovuje. OK nemůžu poskládat programy aniž bych 3x z 15 minut neresetoval přístroj. Dobře občas mi po zapnutí nenaskočí programy s podmíněným přístupem. Opět reset. (Reset = vytažení ze zásuvky :razz: )
Takže abych to shrnul, první dojmy jsou rozpačité, spíš negativní. Představoval jsem si, že přístroj zapnu naladím a pojede. Uznávám, že jsem amatér, a asi jsem šlápl vedle, a měl jsem zakoupit SKYLINK ready přístroj do kterého bych strčil kartu a zdarec.
Omlouvám se, jestli tímto někoho pobouřím, ale má někdo podobný názor jako já?
Tak a teď se na mně sesypte....
-
- V.I.P.
Re: zoufalost
Ja si myslim ze viacery mali tento pocit ale ked sa box spravne vyladi tak ide celkom dobre, box je citlivy na preplnenie pamate tak ze najlepsie je pouzivat co najmenej pluginov, momentalne mam najnovsi fw ide ok. Pred instalaciou so vypol plugin vycistil som box pomocou flash v6 potom som nahral novy fw, naladil stanice a nakoniec som nahral plugin a zapol, nakoniec restart a vsetko ide ok
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
- Nováček
flash jsem použil.. to jsem koukal, jak bylo čisto
fw: mám 2.10.18
ale opakovaná hláška program zakodovan mě přivádí k šílenství !!!

fw: mám 2.10.18
ale opakovaná hláška program zakodovan mě přivádí k šílenství !!!
-
- V.I.P.
-
- V.I.P.
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 5&start=75 skus posledny s tejto sranky
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
- Nováček
Noro C píše:http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 5&start=75 skus posledny s tejto sranky
ano ten poslední jsem instaloval.
-
- Nováček
mno nic už jsem se rozhodl, pouštím ho do světa. V noci ze včerejška na dnešek jsem si nastavil nahrávání, ale příjímač se opět zapl s hláškou "program kodovan", takže nic nenahrál
-
- Nováček
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Dolu je sekcia inzercia

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček