zoufalost

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

petan080
Nováček
Nováček

zoufalost

Příspěvek od petan080 »

Také mě zaráží, když dám UPGRADE SOFTWARU tak je položka DISK S DOČASNÝMI SOUBORY (USB1) zašedlý a nelze ho vybrat. Jednoduše řečeno, vůbec nevím jak PLUGINY do přístroje dostat.

A zjistil jsem že nemůžu naladit žádný český kanál... už fakt nevím :(

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: zoufalost

Příspěvek od ShaMan »

A jakou používáš anténu UHF nebo VHF ?
Vypovídací schopnost některých pěíspěvků je občas na pokraji skoku do Macochy http://www.propast-macocha.cz/.

Co ti nejde nahrát , jaký plugin ?
Co máš to na usb?
Más to v adresáři "plugin" nemáš tam náhodou i ten původní soubor?
Na které družici vůbec jsi ?

NO comment

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

petan080 píše:Také mě zaráží, když dám UPGRADE SOFTWARU tak je položka DISK S DOČASNÝMI SOUBORY (USB1) zašedlý a nelze ho vybrat. Jednoduše řečeno, vůbec nevím jak PLUGINY do přístroje dostat.

A zjistil jsem že nemůžu naladit žádný český kanál... už fakt nevím :(
Nic nevím, vše mně zaráží a nefunguje to ..... to je dosť dôvodov na to aby to zveril niekomu kto vie čo má robiť. Predpokladám že si to kúpil tam kde Ti budú vedieť aj poradiť a nastaviť prijímač. Ak nie tak si zvolil zlé riešenie, pretože ak budeš chcieť službu od niekoho iného ako Tvojeho predajcu budeš musieť platiť viac.

Veľa šťastia pri štúdiu alebo výbere pri budúcom nákupe

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

Abych to uvedl na pravou míru. Anténu mám nastavenou správně. Satelit jsem do teď používal s jiným příjimačem.
Po zapojení hdboxu jeli všechy nekodované stanice. Pustil jsem se tedy aktualizace přístroje a chtěl nahrát plugin
abych mohl zprovoznit kodované programy (mám skylink).
Můj momentální problém je ten, že se mi vymazaly naladěné české stanice a nejsem schopný je naladit. Zkouším
automatické i manuální ladění, ale ladí se mi jen zahraniční (asijské, nějaké rusko, atd....). Ladím družici 23,5 a nastavím
si kmitočet dle seznamu (http://skylink.cz/web/structure/16.html) ale nic prostě jenom samá cizina. Kde může
být chyby při tom vyhledávání ????

makiii
Nováček
Nováček

Příspěvek od makiii »

no řekl bych, že dempseyho rada je na správném místě (svěřit to někomu kdo tomu rozumí).. uveď pár názvů stanic, které to našlo (jen pro info)

Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Noro C »

A ja by som skusil tuto temu viewtopic.php?f=359&t=9458 ak ma prazno v pluginoch

HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

Tak plugin už mi naběhne.

Zkoušel jsem podle návodu viewtopic.php?f=166&t=6404
ale programy jsou stále zakodované. Běží mi jen volné (ocko, čt24)
Mám poslední verzi firmware, jaký tam mám nahrát MCAS aby to fungovalo?

Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Noro C »

Ak ti slape mcas podla popisu a kartu mas vlozenu cipom dole smerom dopredu tak ti to musi slapat este moze byt problem ak mas novu kartu tak pockat na stv1 az nabehnu zapisy

petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

kartu dávám čipem napřed a je otočený dolu. Předpokládám, že takto je to dobře. Nahoru čip být nemůže tam je volný slot a čipem pozadu to taky nejde, to by kus vyčuhoval :)

Kartu nemám novou, před tím jsem ji používal v jiném přijímači.

Po dokončení instalace MCAS mi to napsalo cryptoworks initalized. Udělal jsem pak i restart.

Zkusím to znovu, vymazat všechny pluginy a znovu krok po kroku, dle výše uvedeného návodu.

Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Noro C »

Ked ti napisalo cryptoworks initalized tak ti kartu nacitalo a ked si kartu pouzival inom prijmaci tak je aktivna a mas len jeden konvektor lebo ak mas dva ta musis nastavit aj diseqc a skus sem napisat ci ti ide TA3 alebo CT24

petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

MÁM TO. Já totiž instaloval stary MCAS (ten co je uvedeny hned dole u návodu). Zkusil jsem to s posledním ze sekce download a už to jede...

Děkuji všem za rady a omlouvám se za svou tupost.

petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

Chci se zeptat, jestli má někdo stejný problém jako já.
Po "úspěšném" naladění programů jsem si chtěl programy setřídit. Ve starém přijímači otázka pár minut, ale tady pohroma. Princip přesunu programů chápu, to není problém, ale problém nastává s tím že se přijímač zasekne. Někdy jen tak na půl minuty ale někdy totálně a pak už zbývá jen vytahnout ze zásuvky. Hrůza a utrpení. Nastavil jsem si pár programů, které sleduji nejvíc zbytek nechávám nesetříděny.

fw: 2.10.18
MCAS: octaCAM__MCAS_EMU_MCLIENT__16032012

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tento problém sprevádza všetky Fortisy viacmenej od ich vzniku až doteraz, čo v praxi znamená už pár rokov

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
petan080
Nováček
Nováček

Příspěvek od petan080 »

ehm, co je "fortista" ?
není to nadávka? :mrgreen:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Fortis je kórejská firma ktorá vyrába mimo iné aj sat prijímače predávajúce sa pod rôznymi značkami. Jednou z nich je HDBOX.

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7110 HD PVR“