tryskac píše:Po preflashovani noveho image Open PLI (po 25.4.2011-nove drivers) blbne cccam. Pri prepinani kanalov to trva niekedy aj 3 sek. Dokonca to niekedy zamrzne a pomoze len prepnutie na iny kanal. Mam v hornej citacke crw kartu 0d70 a v dolnej 0d03. Pomaha len downgrade drivers na tie z 22.3.2011. Co sa s tym da robit? Oscam som zatial nerozbehal, nejako neviem nastavit konfiguraky Pojdu tieto crw karty citat v oscame bez problemov?
Kazdy img sa da upravit podla svojich predstav... aj PLi, sice je to pracnejsie, lebo vsetko co ma CT support img uz obsiahnute tam treba dohravat rucne, ale da sa...
Tak som to par dni testoval, online upgradoval (vyhoda img Open Pli) a vysledok je nasledovny:
Ide o test driverov z 16.5.2011 na PIP kanalov HD s SR30000 na 0,8w.
1.) zapnutie PIP na SD (TA3) a prepnutie na HD (History HD)
- obraz v pip okne je OK, obraz na HD je rozhodeny do kociek - nepozeratelny a aj zvuk seka
2.) zapnutie PIP na HD (History HD) a prepnutie na SD (TA3)
- obraz v pip okne (HD) mierne seka, ale je pozeratelny-ide o info co tam bezi a hlavny obraz SD je OK
3.) je to vlastne ako za 1.), ale aby som dosiahol OK vysledok, tak to urobim opacne:
- zapnem PIP na HD a prepnem na SD - vysledok OK na obidvoch, ale aby som dosiahol HD na hlavnej obrazovke a SD v PIP okne, prehodim oba obrazy tlacitkom "0" (mam to tak nastavene) a vysledok je OK na oboch kanaloch.
- chyba podla mojho nazoru nie je teda v HW ale v SW, kedze to funguje, aj ked komplikovanym sposobom....
- pri zapinani/restarte uz nepise na VFD displeji "Ready", ale "Booting"
- pri nahravani, timeshifte, streamingu svieti na VFD cervenym REC a cervene kolecko
* pisem to stale, lebo dufam v opravu... problenm Tunera B na 0,8w s SR 30000 pretrvava...
Su tam aj nejake zmeny v citacke, momentalne nemozem odskusat...
Je zajímavé to, že po provedení updatu novým ovladačem, hlásí mi info v TS-Panelu, že je tam stále ovladač ze 16.5.2011. Jak je to u Vás.Jinak ta hlášení na čelním panelu se změnila.