G-Share

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: G-Share

Příspěvek od dempsey »

To že neni ani jeden prijímač v tejto kategórii bez problému vieme už dávno.
Ako by mohol Tvoj príspevok pomôcť ostatným - netuším. Nenapísal si nič čo by mohlo ostatným užívateľom pomôcť.
Dreamsky má problémov dosť a to som popísal aj ja.

Tak o čo ide v tomto vlákne??

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

Našel jsme nějaký nový softcam tak zkuste
viewtopic.php?f=281&t=6690&p=59225#p59225

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
Denji
Nováček
Nováček

Příspěvek od Denji »

dempsey
O zprovoznění mého nefunkčního g-share.Jelo a ted nejede.Ty ale určitě nejsi ten kdo by mi dle tvých příspěvku v tomto vlákně poradil nebo chtěl poradit, a na dohadovaní nemám čas.Přivítam ale jakoukoliv pomoc,jednou se to možna bude hodit i někomu jinému.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Keď Ti nepomohli rady z prvých dvoch strán tohoto vlákna tak naozaj neviem kto by Ti mohol pomôcť.
Takže mám pocit že sa tými radami neriadiš alebo hľadáš chybu tam kde neni.
Téma sa zamotáva aj tým že si do nej zamotal kľúče na Canal + NL ktoré sú úplne mimo G-share.
Ujasni si priority a rob to čo Ti radili užívatelia už na začiatku.
Ak si s tým nevieš poradiť tak zavolaj niekomu kto Ti s tým pomôže u Teba doma.
Evidentne máš problém ktorý ostatní nemajú, tak už prestaň písať že len chceš aby Ti niekto pomohol a že to snáď pomôže aj niekomu inému, a začni od začiatku. Trebárs aj 100x

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Denji
Nováček
Nováček

Příspěvek od Denji »

dempsey
Vše co mě poradili jsem udělal,resp.teď dodělávám.Kdyby jsi znal fw. dreamsky tak bys věděl že žádné nové kody na Kanal NL vkládat nemusíš,poněvadž už tam jsou,jen se vrátili staré známé co už přijímač obsahuje.Nesuď hned,a prověřuj.Myslím si totíž že bys měl byt také nápomocný a ne jen jako admimistrator kritizovat.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ja si zase myslím že bruslíš na tenkom ľade a pripomeniem Ti aby si si pozorne prečítal pravidlá fóra.
Mohlo by sa totiž stať že budem nápomocný tým užívateľom ktorí by sa síce chceli niečo dozvedieť ale už štyri strany čítajú len o tom aké si nemehlo.
Ak by som mal pocit že je toto Tvoje predstavenie v poriadku tak by som sa doň nezapájal.
Ty si to ale evidentne neuvedomuješ a otravuješ s tým istým už dosť dlho bez toho aby si sa niekam posunul.
Takže: Túto tému zamknem a upozorňujem Ťa aby si nezakladal ďaľšiu o tom istom.
To už by som si vysvetľoval ako porušenie pravidiel a nerešpektovanie doporučení moda.

Veľa šťastia

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“