G-Share
Moderátor: 005jon
-
Denji
- Nováček

G-Share
Zdravím pánové.Včera jsem přehrával fw z 1.16 na 1.21,stroj poté mrzl,tak jsem s dost velkými problémy vrátil zpět fw 1.16 a od té doby mě nejede G-Share.Předtím to fungovalo,teď jen píše odpojeno a žádný server se nechytá.Internetové připojení je v pohodě,stav sítě připojeno,stav serveru ale ať dělám co dělám furt odpojeno.Zkoušel jsem stroj vypnout vzadu vypínačem a pořád nic.Jinak vše jede,youtube,web prohlížeč,Extra Movie atd.Najde se nějaká dobrá dušinka,která mi pomůže můj problém vyřešit?
-
romerro
- Nováček

Re: G-Share
Zkus vypnout a zapnout patch menu, pokud nepomůže, tak bych začal od začátku = továrko - firmware - továrko - seting.
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Soft 1.21 je dle reakcí uživatelů a mého názoru nejhorším softem,který zatím vyšel.Já osobně jsem se vrátil k 1.17 a ten je stabilní. 
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
Denji
- Nováček

To jsem udělal,dokonce se vratil ve fw. na 1.14,vyzkoušel a nic.Poté zpět 1.16,opět nic.Vypnuti a opětovné zapnutí patch menu,to taky nevyřešilo.Továrko nepomohlo,přehrání settingu taky nic.Furt stroj vypisuje na G-share odpojeno.Když zapnu zelené tlač. zapnout server,vše jde do žluta.Zmačknu F1,píše mi to jestli chci vypnout G-Share server,tudíž se chová jako zapnutý,ale výsledek je že nefunguje.Prosím o pomoc,kde dělám chybu,je ve stroji či ve mně?Mám něco zlé nastavené?Jinak vše jede,internet facha.
-
michaldrak
- Nováček

nejhorsim? Otazka znie ktory firmware bol dobry?Ani jeden...Upc stale nejde, zamrzanie pokracuje, dlhe prepinanie, ovladac po necelom mesiaci strieborne tlacitka osuchane, zmacknes tlacidlo prepnes o dva kanale, neviem co jje pozitivne na tomto prijmaci... ale musim uznat reklama bola nan dobra ci uz na parabole alebo na digizone...
HD-Box 7119, Dreamsky NXP256HD USALS, AZbox S720USB, UPC, Skylink, Samsung LE40B651, Sony Vaio VPCCW1S1E,
-
Denji
- Nováček

O bože!!!Na to se tě nikdo nepta!Založil jsem téma a čekám že mě někdo poradí,tvé názory jsou mimo mísu.Když neumíš poradit,tak tu nepiš a najdi si jinou sekci,či založ novou.michaldrak píše:nejhorsim? Otazka znie ktory firmware bol dobry?Ani jeden...Upc stale nejde, zamrzanie pokracuje, dlhe prepinanie, ovladac po necelom mesiaci strieborne tlacitka osuchane, zmacknes tlacidlo prepnes o dva kanale, neviem co jje pozitivne na tomto prijmaci... ale musim uznat reklama bola nan dobra ci uz na parabole alebo na digizone...
-
michaldrak
- Nováček

Si nejaky drsny...vytahni si ten smirgl papier z vačku a skludni sa...
skusal si vymazat gshare servery a znovu nacitat? nejde ti len gshare alebo aj gshare2? staci mat zapnuty len gshare2 a pojde Ti vsetko..
skusal si vymazat gshare servery a znovu nacitat? nejde ti len gshare alebo aj gshare2? staci mat zapnuty len gshare2 a pojde Ti vsetko..
HD-Box 7119, Dreamsky NXP256HD USALS, AZbox S720USB, UPC, Skylink, Samsung LE40B651, Sony Vaio VPCCW1S1E,
-
Denji
- Nováček

Drsný?..jen žádám o psaní k věci.Mám smazat červeným g-share,nedodupu to ještě víc?Normal to beželo,po přehraní fw je to v pytli.Nastavení ip v poho stav sítě připojeno,stav serveru odpojeno.Vyzkoušel jsem snad vše co mě napadlo,jsem z toho na prašky.Nebo co ten zelený zapnout server,když dám g-sh se hodí do žluta a taky nic.Má to tak být.Když mi to jelo,neřešil jsem nastavení,teď ale nevím jak to zprovoznit zpět.michaldrak píše:Si nejaky drsny...vytahni si ten smirgl papier z vačku a skludni sa...
-
michaldrak
- Nováček

teraz som to skusal restartol som servere tlacitkom F1/ najskor vymaze servere a potom ked znova zmacknes nacita/ gshare naskocil hned a gshare2 tak po minutke. Nezabudni server sa nacita ked su pismena biele vtedy je zapnuty.
-
Denji
- Nováček

Ono mě to píše jestli chci server g-share vypnout,tudiž se server chová jako zapnuty,ale furt je odpojeno.Pokusil jsem se o tebou popisovaný restart a furt nic.Nemůže byt něco ve změně ip adresy,nemusí být stála?Dal jsem i tam auto ip a taky to nezabralo.Co ten vnitřní port,nějak změnit,to je ale asi blbost.Co v nastavení ip,zelene zap,má byt zapnuté,či vypnuté?I když já i v tomto už vyzkoušel vše.V nějakém nastavení routru problém asi být nemůže,když to předtím jelo.michaldrak píše:teraz som to skusal restartol som servere tlacitkom F1/ najskor vymaze servere a potom ked znova zmacknes nacita/ gshare naskocil hned a gshare2 tak po minutke. Nezabudni server sa nacita ked su pismena biele vtedy je zapnuty.
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Začínám nabývat dojmu,že zde jeden o voze a druhý o koze.
michaldrak ti píše vezmi DO jdi do menu/www/Nastavení serveru kde zmáčkneš F1 a načteš servery.
Ty předpokládám vypínáš a zapínáš emulaci.Pokud se pletu,tak se omlouvám
michaldrak ti píše vezmi DO jdi do menu/www/Nastavení serveru kde zmáčkneš F1 a načteš servery.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
Denji
- Nováček

Nene,dělám to tak jak píšete.Zapnu F1,vyjede hláška "Do you want to delete G-share servers?",tudiž předpokladam že zapnutý je,ale furt je odpojeno.I když ho dam odstranit a opět kliknu na F1,vyjede ta sama hlaška.marsim21 píše:Začínám nabývat dojmu,že zde jeden o voze a druhý o koze.
-
Denji
- Nováček

- AB DSR-322
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
dle mého by mělo pomoci toto:
toto pomohlo u mne.
Kód: Vybrat vše
Zkus vypnout a zapnout patch menu, pokud nepomůže, tak bych začal od začátku = továrko - firmware - továrko - seting.
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+
-
Denji
- Nováček

I tohle jsem odzkoušel a výsledek je furt negativní.Router to nemůže nějak rušit,něčím vypínat,když i mění ip adresu?Moc se v tomto nevyznam.Asi ale těžko když před přehráním fw. mě to jelo a net jede i teď bez problému,tedy až na G-Share.AB DSR-322 píše:dle mého by mělo pomoci toto:toto pomohlo u mne.Kód: Vybrat vše