Pokud vim tak v release notes uz bylo fixed time a fixed sound, ale rls notes evidentne snese vsechnotheruck píše:aky zmysel ma testovat funkcnost nejakej casti ked ta cast nemoze fungovat bez inej casti ktora este nieje ani nakodovana?
ok nainstalujem si tuto enigmu a zistim to co vsetci uz vedia - ze tam okrem nascanovania satelitov + par modulov nic nefunguje. a vystup do bugtrackera ma byt len moje slovo ze to nejde? alebo sa da zapnut nejaky debugging ze clovek aj vidi ze sa nieco deje? lebo ako tak pozeram na ten bugtracker tak je to presne to iste co aj opensat azbox forum. konec koncov vedie to tam ten isty clovek tak to aj tak vyzera. naco je the_ripperovi vediet ze mi nejde po prepnuti zvuk ked nema udaje z mojho boxu? samozrejme na nic lebo on o tom ze ten zvuk nejde vie lebo mu to robi to iste...
takze pokial neuvidite v release notes nieco ako
fixed time
fixed sound
card reader working
recording working
tak nema absolutne ziaden zmysel to testovat. iba co riskujete ze si pokazite box (toto je informacia hlavne pre tych menej zdatnych)

Je pravda, ze zacatek vyvoje se rysoval skvele, ale ted to hodne pripomina vyvoj ofiko fw.
Nicmene jim fandim a doufam, ze se jim to podari.