Klon hd boxov--a emu

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
janoslama
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Klon hd boxov--a emu

Příspěvek od janoslama »

skusim stastie tu, aj ked je tu diskusia k prijimacom hd-box..v podstate mam ich klon,tiez je to linux a nazov prijimaca je meno jedneho zvieratka....mam tam,soft 1.08.26 a plugin mcas..stiahnuty z ab-fora,ktory bol pribaleny pri softe 1.08.52...ide mi o to ze neviem rozchodit stanice v emu..stiahol som si navod ako nainstalovat plugin od dempsyho..pluginy su nainstalovane,podrzim na dve sekundy tlacidlo ,,exit,,naskocia pluginy ,vyberiem keyeditor. ? Kody k staniciam ako je Romantika,Pg,Pb..na druzici 4,8east su ok ale obraz nenabehne,alebo napisem rucne kody na stanicu Sport2 a tiez nic nejde..treba nieco zapnut???Lebo napriklad pri stanicic ,,NASN,,alebo ESPN europe,po nainstalovani pluginu nabehli okamzite,ale ostatne aj ked su spravne kody tak nefunguju?Alebo ako to funguje,doteraz som mal aj ine hd prijimace//nie vsak linuxove// a isli v pohode,po nahodeni klucov rucne vsetko nabehlo,len pri tomto to akosi nefunguje..dik za pomoc

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Klon hd boxov--a emu

Příspěvek od grantec »

na starsiu verziu sw musis pouzit starsiu verziu mcas. ten, co je k 1.08.52 nemoze fungovat v 1.08.26

:arrow: http://www.forum.satdigitalne.cz/downlo ... hp?id=4718

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
janoslama
Nováček
Nováček

Příspěvek od janoslama »

dal som si soft 1.08.52 a plugin ,,mcas,, z 11.12.2010,//stiahnuty z fora ktore nefungovalo par dni//karta ide v pohode aj stanice v emulacii,ale tie pod kodom ,,biss,,akosi v tabulke niesu,kde ich mam hladat??? vojdem do keyedit,ale ked prepinam kodovacie systemy tak biss tam cyba,kde ho hladat??? Alebo mam nahrat iny mcas plugin,este som nasiel nejaky z 26.11.2010???? A este mensi problem karta je dnu stanice idu, len ked dam ,,cas,,pise ziadna karta ale stanice funguju a ,,mcas,,je zapnuty lebo inak by karta nefungovala...hm..v com je problem

baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Příspěvek od baranček »

janoslama píše:dal som si soft 1.08.52 a plugin ,,mcas,, z 11.12.2010,//stiahnuty z fora ktore nefungovalo par dni//karta ide v pohode aj stanice v emulacii,ale tie pod kodom ,,biss,,akosi v tabulke niesu,kde ich mam hladat??? vojdem do keyedit,ale ked prepinam kodovacie systemy tak biss tam cyba,kde ho hladat??? Alebo mam nahrat iny mcas plugin,este som nasiel nejaky z 26.11.2010???? A este mensi problem karta je dnu stanice idu, len ked dam ,,cas,,pise ziadna karta ale stanice funguju a ,,mcas,,je zapnuty lebo inak by karta nefungovala...hm..v com je problem
Nahraj MCAS z 26.11.2010,biss máš v položke coconut,ten si daj tiež na start-automaticky apôjde to.Keditor Ti je zbytočný,EMU máš v MCASE.

VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
janoslama
Nováček
Nováček

Příspěvek od janoslama »

dakujem za pomoc,ako si pisal ,,biss,,hned nabehol uz len jedna vec,karta funguje ale nezobrazi informacie o karte a neukaze zapisy.V com moze byt problem????? Ako je to s vypinanim zapisov na karte,kde sa vypina,????.Ked instalujem novy plugin stary ako spravne vymazat,alebo staci ked pri instalacii novsieho dam najprv vymazat data ,,var,, a potom nainstalujem novy??? Alebo ako spravne odstranit stary ,,mcas,,????

baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baranček »

janoslama píše:dakujem za pomoc,ako si pisal ,,biss,,hned nabehol uz len jedna vec,karta funguje ale nezobrazi informacie o karte a neukaze zapisy.V com moze byt problem????? Ako je to s vypinanim zapisov na karte,kde sa vypina,????.Ked instalujem novy plugin stary ako spravne vymazat,alebo staci ked pri instalacii novsieho dam najprv vymazat data ,,var,, a potom nainstalujem novy??? Alebo ako spravne odstranit stary ,,mcas,,????
Kartu kontroluj cez MCAS,otvor MCAS potvrď OK,zjaví sa smard card potvrď OK a je to.2,konfigurácia-OK emm-off.3.Ja prinahrávaní nového MCASU starý vymažem ručne modrým tlačítkom na dial.ovládači a potom nainštalujem nový.Pokiaľ som pri inštalovaní nového MCASU použil zelené tlačítko na formátovanie a potom červeným inštaloval vymazal som si aj niektoré pomocné pluginy a aj niektoré programi so setingu.Ale je to len môj postup,na fóre sú aj iné od skúsenejších.

VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Dobre to robíš - teda ak máš pluginy pre aktuálny fw a nechceš meniť komplet pluginy

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
janoslama
Nováček
Nováček

Příspěvek od janoslama »

dik za pomoc,funguje to paradne aj info o karte aj tie zapisy ,,emm,, zanut alebo vypnut...este raz dakujem.. a stanice na 5West z pakutu ,,BIS,,uz zmenilo kodavanie??? Akosi uz my nefunguju v emu,,,a kody mam spravne...

baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od baranček »

janoslama píše:dik za pomoc,funguje to paradne aj info o karte aj tie zapisy ,,emm,, zanut alebo vypnut...este raz dakujem.. a stanice na 5West z pakutu ,,BIS,,uz zmenilo kodavanie??? Akosi uz my nefunguju v emu,,,a kody mam spravne...
V tomto MCASE nefunguje

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“