E2 na azbox HD

Diskuze E2

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: E2 na azbox HD

Příspěvek od dempsey »

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

Ještě bych to chtěl uzavřít tím pro případné testery, jesli je dostačující pro návrat zpět mít druhý DOM. Osobně si myslím že v čipech mimo DOM můžou být boot loadery, které by se mohly přepsat a bez dalšího HW vybavení by nebylo cesty zpět. Takže to chce nastudovat manuály celé čipové sady.

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Iná stránka veci - napriek tomu že to je už relatívne bezpečné - je fakt že ešte neni E2 na AZ HD použiteľná. Ak to tak bude tak založíme download aj s diskusiou, ale zatiaľ je to predčasné

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
lucky
Nováček
Nováček

Příspěvek od lucky »

Blackfire
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Blackfire »

telesat said at the end of the month (September) we SHOULD have new release with video/audio and scrambled and FTA channels, also mediaplayer

Dúfam, že netreba prekladať.

AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
krokodill
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokodill »

Blackfire píše:telesat said at the end of the month (September)...
No uvidíme, konec měsíce je už tady, posledního je za dva dny :D

AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
the.max
Nováček
Nováček

Příspěvek od the.max »

Tak bylo by to BOMBA, kdyby E2 fungovala. AZ Box uz ma odemne podminku s vystrahou:-D EPG permanentne rozm*dany, uz ani nevim od ktere verze FW nenahrava (nahraje nekolik MB a konec), rychlost (resp. pomalost) sitovky se uz radeji ani neopovazuju zkouset, o rychlosti prepinani ani nemluvim. A o takovych vecech jako maji treba Dreamboxy, ze na jeden program koukam a nekolik dalsich (z toho sameho TP) nahravam se mi jen zda. Uz s tim radeji ani nic nedelam, aby se 'nerozbilo' neco dalsiho.

Pokud tedy ani E2 nepomuze, tak AZ Box pujde z domu a koupim si snad obycejnou arivu;-(

AZBox Premium HD | AB IPBox 250S | DBox (Nokia) | Toroidal 90 + EMP Centauri S16/1PCP-W3 | Linux only user
johank
Nováček
Nováček

Příspěvek od johank »

the.max píše:Tak bylo by to BOMBA, kdyby E2 fungovala. AZ Box uz ma odemne podminku s vystrahou:-D EPG permanentne rozm*dany, uz ani nevim od ktere verze FW nenahrava (nahraje nekolik MB a konec), rychlost (resp. pomalost) sitovky se uz radeji ani neopovazuju zkouset, o rychlosti prepinani ani nemluvim. A o takovych vecech jako maji treba Dreamboxy, ze na jeden program koukam a nekolik dalsich (z toho sameho TP) nahravam se mi jen zda. Uz s tim radeji ani nic nedelam, aby se 'nerozbilo' neco dalsiho.

Pokud tedy ani E2 nepomuze, tak AZ Box pujde z domu a koupim si snad obycejnou arivu;-(
Tak Dreama jsem měl drahná léta (DM7000) jako přístroj OK, spousta funkcí a výtečná podpora. ale začala mi opravdu vadit kvalita obrazu. Na CRT mi to bylo jedno, ale LCD 42´ už to bylo znát.
Pokud bych chtěl jít do HD tak cena je uplně jinde a AZ Box mi splňuje co jsme potřeboval. Má své mouchy, Z popisu je vidět co mám, nahrává z EPG v pořádku, jako prioriti jsem měl Mgcamd (sharing) a to funguje a obrazová kvalita je taky OK.
Pokud bych chtěl vše toto od Dreamu tak musím vysolit 25000,- Kč za Dreammbox 8000, což jsem samozřejmě nechtěl dát.
Faktem je, že manželka radši AzBox nezapíná, ale aspoň tam nic nepokazí :-))

Dreambox 800HD Klon, Az Box HD Premium plus, DVB S/T, SG 2100, SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI
Billy-sk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Billy-sk »

Tak to si mal ist do Ip Boxu, ma jeden z najlepsich obrazov a bezi na nom aj E2!

PetrT30 Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrT30 »

děláš si srandu? IPBox 910HD s E2 jsem měl a byl to zatím největší šrot v HD přístrojích, kterej jsem doma měl.

Ale doba pokročila tak snad už je to trochu vyladěný, ale dle mého názoru se tyto stroje moc nevyvedli.

AZBox Premium-E2
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Dnes vecer by sme sa mohli niecoho funkcneho dockat, viz preklad google z ineho fora:

"Vážení priatelia,

Nový ovládač je pevne stanovená, a audio / video z DVB-S2 tuner pracuje.

Nové em8634dvb.ko vodič bude verejná večer, takže všetko môžete vyskúšať.

Všetky FTA kanály budú fungovať (takmer všetci, ako som otestoval veľa na Astra 19,2 E).

Prosím, zostaňte naladení :grin:

Budete potrebovať len nahradiť em8634dvb.ko súbor so staršími ten, ktorý sa nachádza v:

/ Lib/modules/2.6.22.19-19-the_ripper/extra

Potom reštart :D "

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
BextrH
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Tak kdo se obětuje a pohlídá to abychom to neprošvihli? :D

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
cvoky007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cvoky007 »

ked mi dojde adapter CF-IDE tak rad otestujem :)

VU+ UNO last openAAF, int. HDD WD10EVDS
DM7020 (geminy 4.70)
OPTIBOX500S (geminy 4.20)
Astra 23.5/Thor 0.8
2x LNB Inverto RED Twin; Panasonic TH-37PV8PA; Samsung 2333HD; Yamaha HTR-6130
Merxxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od Merxxx »

Dear friends,

Here is the working version of em8634dvb.ko file.

I tested with all FTA channels on Astra 19.2 e , You can ask with any other satellite with FTA channels. Enjoy

This driver is for Elite/Premium.

Premium+ driver will be published soon ( stay tuned, next days )

Replace old em8634dvb.ko file located in :

/lib/modules/2.6.22.19-19-the_ripper/extra

with new one which i attached to this post.

Please post Your opinnion and so on.

Known BUG is that on the first channel ( FTA channel ) when receiver is turned on that there is just audio, so just zapp to another FTA channel and there will be no more problem .

This is experimental, but works enough well that You can watch FTA channels

Also i put Don@ channel list , and used simple configuration with one satellite

We wish you happy testing.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

AzBox HD Elite, DM 500+ / 28,2-1W / FW: vždy nový
jkarlik
Nováček
Nováček

Příspěvek od jkarlik »

Tak jsem nainstalovat enigmu, ta vypadá supr, ale nový ovladač mi zatím nejede.Škoda no :cry:
Zkoušel to už někdo z Vás?

Azbox HD Elite + BenQ W500
Odpovědět

Zpět na „AZ HD Diskuze E2“