E2 na azbox HD
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: E2 na azbox HD

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- JirkaB2
- Mírně pokročilý

Ještě bych to chtěl uzavřít tím pro případné testery, jesli je dostačující pro návrat zpět mít druhý DOM. Osobně si myslím že v čipech mimo DOM můžou být boot loadery, které by se mohly přepsat a bez dalšího HW vybavení by nebylo cesty zpět. Takže to chce nastudovat manuály celé čipové sady.
Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Iná stránka veci - napriek tomu že to je už relatívne bezpečné - je fakt že ešte neni E2 na AZ HD použiteľná. Ak to tak bude tak založíme download aj s diskusiou, ale zatiaľ je to predčasné

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
lucky
- Nováček

2x FTA chanels video
http://www.youtube.com/watch?v=ky3lyxodiLw
a mediaplayer
http://www.youtube.com/watch?v=ht42JCze ... re=channel
a mediaplayer
- Blackfire
- Nováček

- Dal poděkování: 5 poděkování
lucky píše:2x FTA chanels video
a mediaplayer
telesat said at the end of the month (September) we SHOULD have new release with video/audio and scrambled and FTA channels, also mediaplayer
Dúfam, že netreba prekladať.
AZBOX Premium, LNB Inverto Black ULtra, SG2100, Gital, WI-FI, Interny HDD wd 2.5" scorpio blue 500gb, plazma Samsung PS50, pes
-
krokodill
- Nováček

No uvidíme, konec měsíce je už tady, posledního je za dva dnyBlackfire píše:telesat said at the end of the month (September)...
AzBox HD Elite / motor SM3D12 / Skylink / Corsair Flash Survivor 8Gb / HDD WD My Book 300Gb
-
the.max
- Nováček

Tak bylo by to BOMBA, kdyby E2 fungovala. AZ Box uz ma odemne podminku s vystrahou:-D EPG permanentne rozm*dany, uz ani nevim od ktere verze FW nenahrava (nahraje nekolik MB a konec), rychlost (resp. pomalost) sitovky se uz radeji ani neopovazuju zkouset, o rychlosti prepinani ani nemluvim. A o takovych vecech jako maji treba Dreamboxy, ze na jeden program koukam a nekolik dalsich (z toho sameho TP) nahravam se mi jen zda. Uz s tim radeji ani nic nedelam, aby se 'nerozbilo' neco dalsiho.
Pokud tedy ani E2 nepomuze, tak AZ Box pujde z domu a koupim si snad obycejnou arivu;-(
Pokud tedy ani E2 nepomuze, tak AZ Box pujde z domu a koupim si snad obycejnou arivu;-(
AZBox Premium HD | AB IPBox 250S | DBox (Nokia) | Toroidal 90 + EMP Centauri S16/1PCP-W3 | Linux only user
-
johank
- Nováček

Tak Dreama jsem měl drahná léta (DM7000) jako přístroj OK, spousta funkcí a výtečná podpora. ale začala mi opravdu vadit kvalita obrazu. Na CRT mi to bylo jedno, ale LCD 42´ už to bylo znát.the.max píše:Tak bylo by to BOMBA, kdyby E2 fungovala. AZ Box uz ma odemne podminku s vystrahou:-D EPG permanentne rozm*dany, uz ani nevim od ktere verze FW nenahrava (nahraje nekolik MB a konec), rychlost (resp. pomalost) sitovky se uz radeji ani neopovazuju zkouset, o rychlosti prepinani ani nemluvim. A o takovych vecech jako maji treba Dreamboxy, ze na jeden program koukam a nekolik dalsich (z toho sameho TP) nahravam se mi jen zda. Uz s tim radeji ani nic nedelam, aby se 'nerozbilo' neco dalsiho.
Pokud bych chtěl jít do HD tak cena je uplně jinde a AZ Box mi splňuje co jsme potřeboval. Má své mouchy, Z popisu je vidět co mám, nahrává z EPG v pořádku, jako prioriti jsem měl Mgcamd (sharing) a to funguje a obrazová kvalita je taky OK.
Pokud bych chtěl vše toto od Dreamu tak musím vysolit 25000,- Kč za Dreammbox 8000, což jsem samozřejmě nechtěl dát.
Faktem je, že manželka radši AzBox nezapíná, ale aspoň tam nic nepokazí :-))
Dreambox 800HD Klon, Az Box HD Premium plus, DVB S/T, SG 2100, SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB HD502HI
-
Billy-sk
- Nováček

-
PetrT30
- Mírně pokročilý

děláš si srandu? IPBox 910HD s E2 jsem měl a byl to zatím největší šrot v HD přístrojích, kterej jsem doma měl.
Ale doba pokročila tak snad už je to trochu vyladěný, ale dle mého názoru se tyto stroje moc nevyvedli.
Ale doba pokročila tak snad už je to trochu vyladěný, ale dle mého názoru se tyto stroje moc nevyvedli.
AZBox Premium-E2
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Dnes vecer by sme sa mohli niecoho funkcneho dockat, viz preklad google z ineho fora:
"Vážení priatelia,
Nový ovládač je pevne stanovená, a audio / video z DVB-S2 tuner pracuje.
Nové em8634dvb.ko vodič bude verejná večer, takže všetko môžete vyskúšať.
Všetky FTA kanály budú fungovať (takmer všetci, ako som otestoval veľa na Astra 19,2 E).
Prosím, zostaňte naladení
Budete potrebovať len nahradiť em8634dvb.ko súbor so staršími ten, ktorý sa nachádza v:
/ Lib/modules/2.6.22.19-19-the_ripper/extra
Potom reštart
"
"Vážení priatelia,
Nový ovládač je pevne stanovená, a audio / video z DVB-S2 tuner pracuje.
Nové em8634dvb.ko vodič bude verejná večer, takže všetko môžete vyskúšať.
Všetky FTA kanály budú fungovať (takmer všetci, ako som otestoval veľa na Astra 19,2 E).
Prosím, zostaňte naladení
Budete potrebovať len nahradiť em8634dvb.ko súbor so staršími ten, ktorý sa nachádza v:
/ Lib/modules/2.6.22.19-19-the_ripper/extra
Potom reštart
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- BextrH
- Mazák

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo se obětuje a pohlídá to abychom to neprošvihli? 
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
- cvoky007
- Mírně pokročilý

ked mi dojde adapter CF-IDE tak rad otestujem :)
VU+ UNO last openAAF, int. HDD WD10EVDS
DM7020 (geminy 4.70)
OPTIBOX500S (geminy 4.20)
Astra 23.5/Thor 0.8
2x LNB Inverto RED Twin; Panasonic TH-37PV8PA; Samsung 2333HD; Yamaha HTR-6130
DM7020 (geminy 4.70)
OPTIBOX500S (geminy 4.20)
Astra 23.5/Thor 0.8
2x LNB Inverto RED Twin; Panasonic TH-37PV8PA; Samsung 2333HD; Yamaha HTR-6130
-
Merxxx
- Nováček

Dear friends,
Here is the working version of em8634dvb.ko file.
I tested with all FTA channels on Astra 19.2 e , You can ask with any other satellite with FTA channels. Enjoy
This driver is for Elite/Premium.
Premium+ driver will be published soon ( stay tuned, next days )
Replace old em8634dvb.ko file located in :
/lib/modules/2.6.22.19-19-the_ripper/extra
with new one which i attached to this post.
Please post Your opinnion and so on.
Known BUG is that on the first channel ( FTA channel ) when receiver is turned on that there is just audio, so just zapp to another FTA channel and there will be no more problem .
This is experimental, but works enough well that You can watch FTA channels
Also i put Don@ channel list , and used simple configuration with one satellite
We wish you happy testing.
Here is the working version of em8634dvb.ko file.
I tested with all FTA channels on Astra 19.2 e , You can ask with any other satellite with FTA channels. Enjoy
This driver is for Elite/Premium.
Premium+ driver will be published soon ( stay tuned, next days )
Replace old em8634dvb.ko file located in :
/lib/modules/2.6.22.19-19-the_ripper/extra
with new one which i attached to this post.
Please post Your opinnion and so on.
Known BUG is that on the first channel ( FTA channel ) when receiver is turned on that there is just audio, so just zapp to another FTA channel and there will be no more problem .
This is experimental, but works enough well that You can watch FTA channels
Also i put Don@ channel list , and used simple configuration with one satellite
We wish you happy testing.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AzBox HD Elite, DM 500+ / 28,2-1W / FW: vždy nový
-
jkarlik
- Nováček

Tak jsem nainstalovat enigmu, ta vypadá supr, ale nový ovladač mi zatím nejede.Škoda no
Zkoušel to už někdo z Vás?
Zkoušel to už někdo z Vás?
Azbox HD Elite + BenQ W500