HD BOX 9200 PVR a ARIVA FERGUSON 200
Moderátor: By.Bob
-
jerry
- Mírně pokročilý

Re: HD BOX 9200 PVR a ARIVA FERGUSON 200
Dobre, tak o tomto som nevedel. Ficurrka :)
Pri dhcp, moze dat dlhy lease, potom by mu mala zostavat IPcka... a preco pri statickej ip nebude na sieti?
Ariva-ci proste vedia ako robit problemy... :)
Pri dhcp, moze dat dlhy lease, potom by mu mala zostavat IPcka... a preco pri statickej ip nebude na sieti?
Ariva-ci proste vedia ako robit problemy... :)
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Original ma Ariva stale rovnaku MAC- v jednej lokalke nepouzitelne. Cize MAC je klonovana. Ked sme na to prisli - vymysleli Poliaci fintu s moznostou zmeny MAC - zial , nie vsetko,co sa zada cez OSD a dialkove, akceptuje aj sietovka.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- Duce
- Nováček

určite je treba mať router nastavený aby bol v režime DHCP a na oboch prijímačoch nastaviť tiež DHCP pridelenie Ipečky, ôebo aj keď sa ti t podarí rozchodiť pôjde ti to len do prvého vypnutia zo siete, potom ti ariva nebude fungovať. Ja som si to užil tiež len s tým rozdielom že server bola DM500(klon) a client satelita,ale to je prakticky to isté, ako náhle som tam vložil router všetko ide, vďaka grantecovi sa mi to podarilo rozchodiť.
AZ BOX HD PREMIUM, HD BOX FS-9300, HD BOX FS-9100,COOLSTREAM ZEE, AB IPBOX 200S, OCTAGON SF 908, SAT Elita 2000 HD, FW takmer vždy čerstvý,rotor-takmer celý orbit
-
Marcel_tn
- Nováček

Uz som to konence rozhodil
ale jedna vec sa deje ked pozeram HD-BOX mam 9100 tak mi mrzne prijimac pri standbay rezime pozeram len na klientoch to nemrzne teda sa este nestalo len ked pozeram na nom
nebude to tym ze su tam dve citacky kariet v subore newcs ked ja mam len jednu druha nie ma modul CI ci tak nejak sa tomu nadava
mozem to z toho newcs odstranit
alebo to robi ze na prveho uzivatela dummy je ina IP ?
ale jedna vec sa deje ked pozeram HD-BOX mam 9100 tak mi mrzne prijimac pri standbay rezime pozeram len na klientoch to nemrzne teda sa este nestalo len ked pozeram na nom
nebude to tym ze su tam dve citacky kariet v subore newcs ked ja mam len jednu druha nie ma modul CI ci tak nejak sa tomu nadava
mozem to z toho newcs odstranit
alebo to robi ze na prveho uzivatela dummy je ina IP ?
-
jerry
- Mírně pokročilý

Ak v citacke nemas kartu mozes ten riadok vyhodit, ale to by nemal byt problem.
Kedy Ti mrzne hdbox? Ked je v standby? Ked je v standby, tak na nom asi nemozes pozerat, nie?
Kedy Ti mrzne hdbox? Ked je v standby? Ked je v standby, tak na nom asi nemozes pozerat, nie?
-
Marcel_tn
- Nováček

jerry píše:Ak v citacke nemas kartu mozes ten riadok vyhodit, ale to by nemal byt problem.
Ked je zapnuty ked prepnem niekedy jeden kanal a zamrzne a ked prepnem po sebe 6 krat to zmrzne a niekedy nic
nikedy to zmrzne aj pri pozerani ked nic nerobim
dal som soft 1.08.01 tak skusam ci to spravy
-
jerry
- Mírně pokročilý

Zamrznutie = prepnes kanal a dalej uz vobec nefunguje dialkove?
-
Marcel_tn
- Nováček

jerry píše:Zamrznutie = prepnes kanal a dalej uz vobec nefunguje dialkove?
zamrzne a nejde uz vobec nic ani vypnut musim vytiahnut vidlicu zo zasuvky alebo pouzit zadny vypinac na vypnutie
ale teraz mi to nespravilo vobec zatial s tym softom 1.08.01 skusal som aj nahrat a aj mi bezali na to 2 klinti arivi a nic
-
bery2
- Nováček

Tak tam zkuš dát poslední FW 09 a plugin xcam+newcs.Ten Mgcamd + newcs je lepší dávat do FW 86.Nastavení newcs.xml si jen ulož a pak ho nakopíruj zpět.
-
jerry
- Mírně pokročilý

V .8.9 nevypnes citacku, takze pockaj s .8.1, kym vyjde nieco novsie.
-
bery2
- Nováček

Tak to nevím používám FW 8,09 ad Ateviea a čtečky jdou vypnout normálně.Tak může použít FW s/w v1.07.86 mgcamd+newcs který funguje dobře , což jsem marcelovi psal , plugin xcam+newcs k fw 81.To by mohlo pomoci.
Naposledy upravil(a) bery2 dne 29 dub 2010, 08:07, celkem upraveno 4 x.
-
jerry
- Mírně pokročilý

Musi pockat na novy fw. Na .8.9 nevypne citacku, co nepotesi newcs ci uz bude s Xcam alebo mgcamd.
-
Marcel_tn
- Nováček

jerry píše:Musi pockat na novy fw. Na .8.9 nevypne citacku, co nepotesi newcs ci uz bude s Xcam alebo mgcamd.
Ani nahravanie nejde nahra mi tmu a ked som to skusal spustit v pc tak pisal ze chybny subor tak nieco je posahane v softe :-((((
este ma napadla jedna vec skusit resetnut prijimac a vsetko nastavit aj scen satelitu na novo mozno to pomoze a nebdue to aspon zamrzat podobny problem bol aj u ariv ked boli uz v prijimaci nejake stanice nascenovane
-
jerry
- Mírně pokročilý

-
bery2
- Nováček

Nahraj do HDboxu FW s/w v1.07.86 a mgcamd+newcs který funguje dobře a půjde ti nahrávat i síť bez problémů.Změna je že musíš plugin spustit dálkovým ovladačem (menu+červené).Máš to psané ode mně v postupu.Tak proč tam máš FW 81?K tomu nahrávej plugin xcam+newcs.Marcel_tn píše:jerry píše:Musi pockat na novy fw. Na .8.9 nevypne citacku, co nepotesi newcs ci uz bude s Xcam alebo mgcamd.
Ani nahravanie nejde nahra mi tmu a ked som to skusal spustit v pc tak pisal ze chybny subor tak nieco je posahane v softe :-((((
este ma napadla jedna vec skusit resetnut prijimac a vsetko nastavit aj scen satelitu na novo mozno to pomoze a nebdue to aspon zamrzat podobny problem bol aj u ariv ked boli uz v prijimaci nejake stanice nascenovane