Nero slyšelo, ale Bill Gates dělá, že se ho to netýká.. tak Nero nemá důvod to implementovat, víš?!visper píše:.... protože Nero asi nikdy neslyšelo o EXT3...
Ale to jsme mimo diskusi o FW
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Nero slyšelo, ale Bill Gates dělá, že se ho to netýká.. tak Nero nemá důvod to implementovat, víš?!visper píše:.... protože Nero asi nikdy neslyšelo o EXT3...
Kód: Vybrat vše
mkfs.ext3 -b 4096 /dev/hdb1
Mne to po restartu nenajde USB,nebo to jde udělat tak v nastavení a upgrade FW s USB?vikino píše:jasne ze s formatom app area a naslednym tovarkom, inak ani nerobim.
Zkus chvíli počkat na té černé obrazovce, někdy to může trvat i 10 sec. Mě jdou všechny iso co jsem vytvořil Nerem, ale těch možných kombinací menu je u DVD hodně, takže nelze vyloučit že to třeba některou neumí.peterg-77 píše:Nikdy predtým (u starších fw) som neskúšal prehrávať ISO, teraz som to skúsil a nejde mi to. Prehrá mi avi, ts aj ifo (nie u všetkých dvd), ale na iso sa nechytá, ostane len čierna obrazovka. Fw som inštaloval s formátovaním aj továrkami. Je ešte niečo, prečo mi to nejde ?
Ja som vytváral iso v linuxe, skúsim ešte toho nera, hoci by som čakal, že iso bude vždy rovnaké, ale asi nieje. Inak na čiernej obrazovke som čakal aj minúty, tam asi problém nieje.visper píše: Zkus chvíli počkat na té černé obrazovce, někdy to může trvat i 10 sec. Mě jdou všechny iso co jsem vytvořil Nerem, ale těch možných kombinací menu je u DVD hodně, takže nelze vyloučit že to třeba některou neumí.
A já přidám ještě jedenmonkus píše:ja mam este jeden tip, ked nahram z unixu na fat32 subor patch.bin, tak mi ho nenajde, musim ho premenovat na PATCH.BIN