Flash disk USB

Vše kolem HDD a flash disků pro AzBox

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Erich
Nováček
Nováček

Flash disk USB

Příspěvek od Erich »

Mám AZBox HD Premium FW 0.9.2880 TD210P, nenabízí mi prohlížení fotek a přehrávání filmů z flah disku USB. V nastavení v menu paměť mi USB flash disk zobrazuje. Při nahrávání mi taky nenabízí možnost zapisovat na flash disk USB. Je chyba v hardwaru nebo v nastavení SW. Díky za pomoc.

whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Flash disk USB

Příspěvek od whisky »

to me taky nejede..uplne stejne, bylo mi sdelena erudovana odpoved od mistnich guru, ze problem je v napajeni flesek a ze mam pouzit externi napajeny hub. coz se mi ale moc nelibi a jestli bude problem i po prehrati noveho fw, tak nevim nevim, asi špatný hááárdwééér a co softwéééér???

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
robinek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od robinek »

whisky píše:to me taky nejede..uplne stejne, bylo mi sdelena erudovana odpoved od mistnich guru, ze problem je v napajeni flesek a ze mam pouzit externi napajeny hub. coz se mi ale moc nelibi a jestli bude problem i po prehrati noveho fw, tak nevim nevim, asi špatný hááárdwééér a co softwéééér???
Napájení flash ? To je celkem špatný vtip :roll:
Schválně až budeš upgradovat FW, tak to zkus z té flashky. Jestli to půjde, tak je to SW :D
Nemůže to být ale spíš problém v tom jak je flashka zformátovaná ? Zkusil bych ji naformátovat v Azboxu.

TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

mysleli jako HUB, kerej ma externi napajeni a nacpe vic do usbcka...hub spojis s azboxem, nevim ale co by azbox udelal, kdybych do hubu pripojil treba 4usb, jak by to zobrazil.

jo s novym fw mi jedna jela. PQI 4gb
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
dohnal
Nováček
Nováček

Příspěvek od dohnal »

Každopádně flash musí být naformátovaná v AZBOXU pak jde na ni nahrávat a pokud chci nahrávku přetáhnout do PC tak to dělám přes MaZ.

0ctopus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 0ctopus »

dohnal píše:Každopádně flash musí být naformátovaná v AZBOXU...
Nemusi. Zvladne ext aj FAT32.

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Neni fleska jako fleska. Uz se to tady na foru probiralo, je treba vybirat z dopoucenych a odzkousenych typu. Formatovat muzes samozrejme i pod windows. Existuje na to pekny programek od HP.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
MAYER
Nováček
Nováček

Flash disk USB

Příspěvek od MAYER »

Prosím o radu, jako dárek jsem dostal FLASH SanDisk CRUZER RETAIL 16GB. V premium mám FW 0.9.4110. Naformátoval jsem v pc na FAT32. Zkoušel jsem nahrát záznam podařilo se. Znovu jsem naformátoval v PC na FAT32 a od té doby se nedaří, vyskakuje pouze hláška systém souborů nepodporován. Zkoušel jsem FLASH naformátovat v boxu, FLASH box načte, naformátuje na LINUX. Pak jde nahrávat, ale když vložím do FLASH do pc tak píše že není naformátován a neotevře ho. Nemá někdo zkušenosti s touto FLASH?

tuti
Nováček
Nováček

Příspěvek od tuti »

Ted ti flashka funguje, to jen Win neznaji filesystem AzBoxu. Musis nainstalovat ovladac pro EXT3, tady na foru najdes par odkazu...

AzBox HD Elite E2 RSI 1.6, DVB-S2 + DVB-T, motor SG-2100 USALS
MAYER
Nováček
Nováček

Příspěvek od MAYER »

tuti píše:Ted ti flashka funguje, to jen Win neznaji filesystem AzBoxu. Musis nainstalovat ovladac pro EXT3, tady na foru najdes par odkazu...
Pévedlo se rozchodit EXT2,3 ale dále bojuji s nahráváním na tu prokletou FLASH SanDisk CRUZER RETAIL 16GB. Vrátil jsem se k ofic FW 3877 FLASH naformátuji přímo v boxu na LINUX, ale při pokusu o nahrátí pořadu ze sat kanálu manuálně přes tlačítko REC a potvrzení ok píše hlášku systém souborů nepodporován. Nechá se s tím ještě něco dělat, nebo prostě tato FLASH nekamarádí s AZBOXEM? Díky za každou radu.

AleK
Nováček
Nováček

Příspěvek od AleK »

tak už nevím nejde mi nahrávat na hdd tak jsem testnul 16GB flashku a zase při formátováni v boxu box vytuhne a musím ho vypnout a zapnout to už snad není možné je toto důvod na reklamaci ?? děkuji

dělá to stejně chci formátovat HDD box vytuhne a dělá to i když chci formátovat flashku ??

AZ Box Premium HD fw.0.9.5303
2x Dream 500S
Panasonic TX-P42G10E
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

AleK píše:tak už nevím nejde mi nahrávat na hdd tak jsem testnul 16GB flashku a zase při formátováni v boxu box vytuhne a musím ho vypnout a zapnout to už snad není možné je toto důvod na reklamaci ?? děkuji

dělá to stejně chci formátovat HDD box vytuhne a dělá to i když chci formátovat flashku ??
Z toho si nic nedělej, mě se nikdy nepodařilo naformátovat flashku a nahrává to na ni nespolehlivě. Přitom mám tu nejrychlejší co existuje. Ale na hardisky externí i interní nahrává bez problémů. Flashku používám jen na kopírování.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
AleK
Nováček
Nováček

Příspěvek od AleK »

visper - njn jenže já nenahraju ani na hdd ani nezformátuju vždy to vytuhne

2x Dream 500S
Panasonic TX-P42G10E
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

AleK píše:visper - njn jenže já nenahraju ani na hdd ani nezformátuju vždy to vytuhne
Tak to je blbý, pokud jsi zkoušel víc harddisků a nejde, tak asi reklamovat. Ty flashky mne nevzrušují, nemám důvod na ně nahrávat když mám hardisk vevnitř a kopírovat na ně jde.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
AleK
Nováček
Nováček

Příspěvek od AleK »

tak další poznatek který jsem testoval včera zapojil jsem přez usb k boxu starý ATA hdd v pohodě naformátoval a v pohodě nahrával takže asi opravdu je něco buď s kabelem nebo zásuvkama protože hdd co mám v boxu prostě nejede a nejde ani naformátovat a tím ani nahrávat v boxu jsem zkoušel dva hdd a ani jeden nešel potřebuju testnout ten kabel ale nemůžu ho nikde sehnat je možné ho vůbec někde koupit ?? díkes

2x Dream 500S
Panasonic TX-P42G10E
Odpovědět

Zpět na „HDD a flash disky pro AzBox“