fw 0.9.3877

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: 0.9.3877

Příspěvek od vikino »

panborat - pokial pouzivas mgcamd, vyskusaj do neho vlozit doplneny ignore list. Dempsey to tu dnes spominal: viewtopic.php?f=76&t=4230
A pozri si aj toto: viewtopic.php?f=76&t=4192&start=45 plati to aj pre cigi.
Odporucam urobit si vlastny setting vo fw 3877.
edit: Zakoold dik za upozornenie :15:
Naposledy upravil(a) vikino dne 01 pro 2009, 21:50, celkem upraveno 3 x.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
Zakoold
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zakoold »

A citas vlstne co VTronik pise?

Kód: Vybrat vše

Bez problému, chodí stabilně.

cevko Slovakia
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cevko »

mam otazku,
funguje tu uz teletext ?
ce/

Xtrend ET9000 CT V4+CCcam,
DM800 Dream Elite BH+CCcam,
AZboxHD Premium Fw E2 a CCcam ,
MultifocusE85
fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

VTronik píše:
panborat píše:No, nějak jsem z tohoto fw zklamaný, od soboty co jsem přešel z 3511 už 3x na skylinku ZAKÓDOVÁNO. A to jsem provedl format area, továrko, a "restore" dat nastavení přes monkusův Plugin. Používám NEWCS a MGCAMD. Programy z D***, které fungovaly na 3511 naprosto v poho jsem sice rozběhal ale dnes jsou opět zakódovány a už jsem je nerozchodil. Nevím jestli není taky problém v použití zálohy programů z 3511 (viz pár odstavců výše). Máte s tímto fw taky tyto problémy?
Nie, nechodi az tak stabilne. Mozem potvrdit vypadky citacky so Skylink kartou pri mgcamd+newcs. ZAKODOVANO. Stale. Vzdy pomoze restar. Samozrejme, ked vypadne citacka, vypadne zdielanie z boxu. Keby sa toto odstranilo, uz by to bol pouzitelny soft. Inak suhlasim, ze da sa, je zaial asi najlepsi aky tu bol.

Dalej stale problemy pri prehravani niektorych .mkv v HD. Mja svadba stale z HD kamery nechodi, predtym sa zobrazil len prvy snimok a dost, teraz v tomto fw sa rozbehne pomaly sekane asi tak 2 snimky za sekundu. To je vsak vec kodekov. Na PC mi to ide OK. Skoda. Dobrych kodekov je k dispozicii dost, skoda, ze stale nie su v boxe.

Dalej sa tu pisalo, ze by mala ist bezdrotova USB PC klavesnica. Skusal som pripojit drotovu USB a nic... Ani to nekychlo.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

newcs + mgcamd ide stabilne už veľmi dávno. Tam hľadaj chybu u seba - ostatné sedí

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

hakizu píše:Skus toto mali by to pochopit.
PS:nie som prekladatel.
When im watching recorded movie saved on hard drive and in the meantime azbox start recording another channel (reserved for recording from epg etc.) it will stop play my currently watching movie and it will switch for the channel wich one is reserved for recording. So if i want to go back to watch my movie i need to go back to Menu and find and play that movie i was watching before again. Is there any chance repair this bug in future firmwares? It would be great if it start recording without breaks my curently watching movie.
S tím anglickým překladem souhlasím je to tak pochopitelné a správně.
Nechci být skeptický, ale díval jsem se na forum AZboxu a jsem zklamaný.
četl jsem si příspěvky na opravu a vylepšení. Ale podle too co jsem tam viděl mi to připadne neorganizované.
Nemají jasně danou strukturu ke každému vydanému FW. podle těch reportů co tam jsou bych nechtěl být programátorem co by to opravoval.
Protože ke každému FW má být bug list. Jenomže to tak nefunguje. Tak co nový FW tak nějaká změna=další chyby v tom co už bylo ok.
Pokud bych byl já programátorem, tak než vydám nový FW, tak si ověřím že předchozí chyby, které byly reportovány jsou opraveny.
Jen se modlím, aby nové FW byly lepší.

Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

fyzik píše:
VTronik píše:
panborat píše:No, nějak jsem z tohoto fw zklamaný, od soboty co jsem přešel z 3511 už 3x na skylinku ZAKÓDOVÁNO. A to jsem provedl format area, továrko, a "restore" dat nastavení přes monkusův Plugin. Používám NEWCS a MGCAMD. Programy z D***, které fungovaly na 3511 naprosto v poho jsem sice rozběhal ale dnes jsou opět zakódovány a už jsem je nerozchodil. Nevím jestli není taky problém v použití zálohy programů z 3511 (viz pár odstavců výše). Máte s tímto fw taky tyto problémy?
Nie, nechodi az tak stabilne. Mozem potvrdit vypadky citacky so Skylink kartou pri mgcamd+newcs. ZAKODOVANO. Stale. Vzdy pomoze restar. Samozrejme, ked vypadne citacka, vypadne zdielanie z boxu. Keby sa toto odstranilo, uz by to bol pouzitelny soft. Inak suhlasim, ze da sa, je zaial asi najlepsi aky tu bol.
mam skylink a ZAKODOVANO se mi objevi vždy když se ukončí nahrávání, pak musím přepnout na jiný program a zpět a už je to zase OK

vytuhnuti jsem pozoroval při kopírování z USB disku na vnitřní disk při více souborech, kopíroval jsem MP3 (mám složky rozdělené dle skupin a podsložky s jednotlivými albami) složky jsem kopíroval po skupinách dle abecedy A-C, C-G nebyl problém dokud jsem kopíroval, ale až jsem chtěl opustit správce souborů, tak jsem vytuhnul.

jinak přehrávač mp3 a kvalita zvuku z AZboxu je perfektní (mám přes HDMI do recieveru a z recieveru do TV-pro obraz) v nastavení u volby PCM/RAW mám všude RAW. škoda jen že playlist není vidět při přehrávání. Na PC používám klasický starý winamp s playlistem na boku.

j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

ja uz jsem zakodovano pekne dlouho nevidel - od doby co pouzivam dempseyho zalohu pluginu
ne vzdy to nejnovejsi je i nejlepsi

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
rada Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rada »

S FW 3877 a vyšší je vynikající verze mgcamd z března, to jede stabilně, nepoužívat poslední verze. Druhou variantou je použít MCAS, i ten zdá se jede korektně

cevko Slovakia
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cevko »

pouzivam Multicas ako cccam clienta a spokojnost

Xtrend ET9000 CT V4+CCcam,
DM800 Dream Elite BH+CCcam,
AZboxHD Premium Fw E2 a CCcam ,
MultifocusE85
VraKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od VraKo »

Od té doby co používám mgcamd 1.32 a newcs 1.6, tak jsem ZAKÓDOVÁNO nezaznamenal.

AZBox HD Premium - Enigma2 - OSCam/Mgcamd/CCcam
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

JirkaB2 píše:
hakizu píše:Skus toto mali by to pochopit.
PS:nie som prekladatel.
When im watching recorded movie saved on hard drive and in the meantime azbox start recording another channel (reserved for recording from epg etc.) it will stop play my currently watching movie and it will switch for the channel wich one is reserved for recording. So if i want to go back to watch my movie i need to go back to Menu and find and play that movie i was watching before again. Is there any chance repair this bug in future firmwares? It would be great if it start recording without breaks my curently watching movie.
S tím anglickým překladem souhlasím je to tak pochopitelné a správně.
Nechci být skeptický, ale díval jsem se na forum AZboxu a jsem zklamaný.
četl jsem si příspěvky na opravu a vylepšení. Ale podle too co jsem tam viděl mi to připadne neorganizované.
Nemají jasně danou strukturu ke každému vydanému FW. podle těch reportů co tam jsou bych nechtěl být programátorem co by to opravoval.
Protože ke každému FW má být bug list. Jenomže to tak nefunguje. Tak co nový FW tak nějaká změna=další chyby v tom co už bylo ok.
Pokud bych byl já programátorem, tak než vydám nový FW, tak si ověřím že předchozí chyby, které byly reportovány jsou opraveny.
Jen se modlím, aby nové FW byly lepší.
Víš kdybys byl programátorem, tak pokud píšeš korektně, tak je téměř nemožné mít chyby v tom co bylo opravené. Problém, je že pokud někdo zbastlil začátek+analýzu, tak potom se to opravuje blbě. To je lepší začít od začátku, ale to je na jinou odbornou diskusi. Doufejme, že pod novým vedením se programuje již tak jak se má.

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
JirkaB2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaB2 »

jc.jaroslav píše:Víš kdybys byl programátorem, tak pokud píšeš korektně, tak je téměř nemožné mít chyby v tom co bylo opravené. Problém, je že pokud někdo zbastlil začátek+analýzu, tak potom se to opravuje blbě. To je lepší začít od začátku, ale to je na jinou odbornou diskusi. Doufejme, že pod novým vedením se programuje již tak jak se má.
Právě že programátora dělám už několik let a vím o čem to je, několikrát už jsem přebíral SW po někom co to špatně navrhnul na začátku a pozdější oberlování dá někdy zabrat víc, než když se začne znovu nanovo. Neprogramuji ale celé aplikace, max nějaké skripty. Dělam v automatizaci procesů a s odlaďováním a zapracováním připomínek mám dost zkušeností, ale to už jsem mimo tuto diskusi...

Zajímalo by mne co na HD přijímači dělá TV modulátor, myslím ten anténní výstup na koaxiál (asi pro PAL), zkoušel jste ho někdo?
Jedině bych pochopil, že by se tam moduloval digitální signál např DVB-T respektive jeho část, např celý datový stream z jednoho (právě sledovaného) transponderu, takže by bylo možno pak připojenou TV přepnout i na jiné programy.
Pokud to tak není, tak ten modulátor je tam na nic a jen to zbytečně odebírá další W.
Pokud bych byl HW designer, tak bych zrušil i ten žlutý cinch (komozitní nebo komponentní, nevím teď přesně) a možná i scart konektor.
Takže by tam zůstalo jen HDMI, USB, optika a network.

panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

fyzik píše:
VTronik píše:

Dalej stale problemy pri prehravani niektorych .mkv v HD. Mja svadba stale z HD kamery nechodi, predtym sa zobrazil len prvy snimok a dost, teraz v tomto fw sa rozbehne pomaly sekane asi tak 2 snimky za sekundu. To je vsak vec kodekov. Na PC mi to ide OK. Skoda. Dobrych kodekov je k dispozicii dost, skoda, ze stale nie su v boxe.

Dalej sa tu pisalo, ze by mala ist bezdrotova USB PC klavesnica. Skusal som pripojit drotovu USB a nic... Ani to nekychlo.
Jo díky, možná mám problém při tom RESTORE přes monkus pluging. U 3511 jsem AZB nainstaloval krok po kroku a za 3 týdny jsem neměl ani jednou ZAKODOVANO. U tohoto FW jsem sice format area a tovarko udělal, ale setting jsem natáhl přes restore původního FW - a tam je asi zakopany pes.

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

JirkaB2 píše:Zajímalo by mne co na HD přijímači dělá TV modulátor, myslím ten anténní výstup na koaxiál (asi pro PAL), zkoušel jste ho někdo? Jedině bych pochopil, že by se tam moduloval digitální signál např DVB-T respektive jeho část, např celý datový stream z jednoho (právě sledovaného) transponderu, takže by bylo možno pak připojenou TV přepnout i na jiné programy.
Jezis! Rusit modulator! A u ceho bych v noci usinal? Neni to zadna extra kvalita ale muzu koukat na sat v celym byte.. Taky me napadlo ze by bylo hezky kdyby signal moduloval do DVB-T ale to bych chtel opravdu moc. Me by stacilo aspon to kdyby signal pres modulator byl vzdy ve spravnem rozliseni nebo downscalnuty tak aby se zadna cast obrazu neorizla.
JirkaB2 píše:Takže by tam zůstalo jen HDMI, USB, optika a network.
Dlouhou dobu treba po HDMI nesel zvuk na nekterych TV.. mas pravdu.. to bylo opravdu skvele ;) nehlede na to ze kdyz uz box nekdy zkolabuje, tak co jsem tady tak vycet tak snad funguje jenom pres SCART.

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“