A pozri si aj toto: viewtopic.php?f=76&t=4192&start=45 plati to aj pre cigi.
Odporucam urobit si vlastny setting vo fw 3877.
edit: Zakoold dik za upozornenie

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Nie, nechodi az tak stabilne. Mozem potvrdit vypadky citacky so Skylink kartou pri mgcamd+newcs. ZAKODOVANO. Stale. Vzdy pomoze restar. Samozrejme, ked vypadne citacka, vypadne zdielanie z boxu. Keby sa toto odstranilo, uz by to bol pouzitelny soft. Inak suhlasim, ze da sa, je zaial asi najlepsi aky tu bol.VTronik píše:Bez problému, chodí stabilně.panborat píše:No, nějak jsem z tohoto fw zklamaný, od soboty co jsem přešel z 3511 už 3x na skylinku ZAKÓDOVÁNO. A to jsem provedl format area, továrko, a "restore" dat nastavení přes monkusův Plugin. Používám NEWCS a MGCAMD. Programy z D***, které fungovaly na 3511 naprosto v poho jsem sice rozběhal ale dnes jsou opět zakódovány a už jsem je nerozchodil. Nevím jestli není taky problém v použití zálohy programů z 3511 (viz pár odstavců výše). Máte s tímto fw taky tyto problémy?
S tím anglickým překladem souhlasím je to tak pochopitelné a správně.hakizu píše:Skus toto mali by to pochopit.
PS:nie som prekladatel.
When im watching recorded movie saved on hard drive and in the meantime azbox start recording another channel (reserved for recording from epg etc.) it will stop play my currently watching movie and it will switch for the channel wich one is reserved for recording. So if i want to go back to watch my movie i need to go back to Menu and find and play that movie i was watching before again. Is there any chance repair this bug in future firmwares? It would be great if it start recording without breaks my curently watching movie.
mam skylink a ZAKODOVANO se mi objevi vždy když se ukončí nahrávání, pak musím přepnout na jiný program a zpět a už je to zase OKfyzik píše:Nie, nechodi az tak stabilne. Mozem potvrdit vypadky citacky so Skylink kartou pri mgcamd+newcs. ZAKODOVANO. Stale. Vzdy pomoze restar. Samozrejme, ked vypadne citacka, vypadne zdielanie z boxu. Keby sa toto odstranilo, uz by to bol pouzitelny soft. Inak suhlasim, ze da sa, je zaial asi najlepsi aky tu bol.VTronik píše:Bez problému, chodí stabilně.panborat píše:No, nějak jsem z tohoto fw zklamaný, od soboty co jsem přešel z 3511 už 3x na skylinku ZAKÓDOVÁNO. A to jsem provedl format area, továrko, a "restore" dat nastavení přes monkusův Plugin. Používám NEWCS a MGCAMD. Programy z D***, které fungovaly na 3511 naprosto v poho jsem sice rozběhal ale dnes jsou opět zakódovány a už jsem je nerozchodil. Nevím jestli není taky problém v použití zálohy programů z 3511 (viz pár odstavců výše). Máte s tímto fw taky tyto problémy?
Víš kdybys byl programátorem, tak pokud píšeš korektně, tak je téměř nemožné mít chyby v tom co bylo opravené. Problém, je že pokud někdo zbastlil začátek+analýzu, tak potom se to opravuje blbě. To je lepší začít od začátku, ale to je na jinou odbornou diskusi. Doufejme, že pod novým vedením se programuje již tak jak se má.JirkaB2 píše:S tím anglickým překladem souhlasím je to tak pochopitelné a správně.hakizu píše:Skus toto mali by to pochopit.
PS:nie som prekladatel.
When im watching recorded movie saved on hard drive and in the meantime azbox start recording another channel (reserved for recording from epg etc.) it will stop play my currently watching movie and it will switch for the channel wich one is reserved for recording. So if i want to go back to watch my movie i need to go back to Menu and find and play that movie i was watching before again. Is there any chance repair this bug in future firmwares? It would be great if it start recording without breaks my curently watching movie.
Nechci být skeptický, ale díval jsem se na forum AZboxu a jsem zklamaný.
četl jsem si příspěvky na opravu a vylepšení. Ale podle too co jsem tam viděl mi to připadne neorganizované.
Nemají jasně danou strukturu ke každému vydanému FW. podle těch reportů co tam jsou bych nechtěl být programátorem co by to opravoval.
Protože ke každému FW má být bug list. Jenomže to tak nefunguje. Tak co nový FW tak nějaká změna=další chyby v tom co už bylo ok.
Pokud bych byl já programátorem, tak než vydám nový FW, tak si ověřím že předchozí chyby, které byly reportovány jsou opraveny.
Jen se modlím, aby nové FW byly lepší.
Právě že programátora dělám už několik let a vím o čem to je, několikrát už jsem přebíral SW po někom co to špatně navrhnul na začátku a pozdější oberlování dá někdy zabrat víc, než když se začne znovu nanovo. Neprogramuji ale celé aplikace, max nějaké skripty. Dělam v automatizaci procesů a s odlaďováním a zapracováním připomínek mám dost zkušeností, ale to už jsem mimo tuto diskusi...jc.jaroslav píše:Víš kdybys byl programátorem, tak pokud píšeš korektně, tak je téměř nemožné mít chyby v tom co bylo opravené. Problém, je že pokud někdo zbastlil začátek+analýzu, tak potom se to opravuje blbě. To je lepší začít od začátku, ale to je na jinou odbornou diskusi. Doufejme, že pod novým vedením se programuje již tak jak se má.
Jo díky, možná mám problém při tom RESTORE přes monkus pluging. U 3511 jsem AZB nainstaloval krok po kroku a za 3 týdny jsem neměl ani jednou ZAKODOVANO. U tohoto FW jsem sice format area a tovarko udělal, ale setting jsem natáhl přes restore původního FW - a tam je asi zakopany pes.fyzik píše:Nie, nechodi az tak stabilne. Mozem potvrdit vypadky citacky so Skylink kartou pri mgcamd+newcs. ZAKODOVANO. Stale. Vzdy pomoze restar. Samozrejme, ked vypadne citacka, vypadne zdielanie z boxu. Keby sa toto odstranilo, uz by to bol pouzitelny soft. Inak suhlasim, ze da sa, je zaial asi najlepsi aky tu bol.VTronik píše:Bez problému, chodí stabilně.panborat píše:No, nějak jsem z tohoto fw zklamaný, od soboty co jsem přešel z 3511 už 3x na skylinku ZAKÓDOVÁNO. A to jsem provedl format area, továrko, a "restore" dat nastavení přes monkusův Plugin. Používám NEWCS a MGCAMD. Programy z D***, které fungovaly na 3511 naprosto v poho jsem sice rozběhal ale dnes jsou opět zakódovány a už jsem je nerozchodil. Nevím jestli není taky problém v použití zálohy programů z 3511 (viz pár odstavců výše). Máte s tímto fw taky tyto problémy?
Dalej stale problemy pri prehravani niektorych .mkv v HD. Mja svadba stale z HD kamery nechodi, predtym sa zobrazil len prvy snimok a dost, teraz v tomto fw sa rozbehne pomaly sekane asi tak 2 snimky za sekundu. To je vsak vec kodekov. Na PC mi to ide OK. Skoda. Dobrych kodekov je k dispozicii dost, skoda, ze stale nie su v boxe.
Dalej sa tu pisalo, ze by mala ist bezdrotova USB PC klavesnica. Skusal som pripojit drotovu USB a nic... Ani to nekychlo.
Jezis! Rusit modulator! A u ceho bych v noci usinal? Neni to zadna extra kvalita ale muzu koukat na sat v celym byte.. Taky me napadlo ze by bylo hezky kdyby signal moduloval do DVB-T ale to bych chtel opravdu moc. Me by stacilo aspon to kdyby signal pres modulator byl vzdy ve spravnem rozliseni nebo downscalnuty tak aby se zadna cast obrazu neorizla.JirkaB2 píše:Zajímalo by mne co na HD přijímači dělá TV modulátor, myslím ten anténní výstup na koaxiál (asi pro PAL), zkoušel jste ho někdo? Jedině bych pochopil, že by se tam moduloval digitální signál např DVB-T respektive jeho část, např celý datový stream z jednoho (právě sledovaného) transponderu, takže by bylo možno pak připojenou TV přepnout i na jiné programy.
Dlouhou dobu treba po HDMI nesel zvuk na nekterych TV.. mas pravdu.. to bylo opravdu skveleJirkaB2 píše:Takže by tam zůstalo jen HDMI, USB, optika a network.