Newcs + Mgcamd

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
juraku
Nováček
Nováček

Re: Newcs + Mgcamd

Příspěvek od juraku »

Tak se mi to rozjelo s root/newcs, včera to ale nefungovalo....? je to možný? žebychom to měli každý jinak?

Sandera
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sandera »

Tak mi uz asi měsíc jede sdileni z HdBoxu na DreamSky, ale ma to jednu velkou vadu na kráse. Zkoušel sem uz hafo firmwaru, ale se vsemi je vysledek stejny. Sdílení uz vetšinou druhy den nejde a musi se provest restart zařízení(tech podruzných, ne HdBoxu).
Dělá to vsem, nebo sem jediny??

radimj
Nováček
Nováček

Příspěvek od radimj »

Ahoj všem diskutujícím. Rád bych se zeptal jestli někdo zkoušel měnit klíče jinak než editací souboru softcam.key (například pomocí dál. ovladače)? Mě se nikde nepodařil objevit postup, takže ani nevím je-li to vůbec možné.Taky jsem si všiml že při použití fw 1.07.7x se po několika hodinách provozu s kartou SKYLINK objevuje v CAM hláška "vadná přístupová karta" a samozřejmě vypadne dekodování. Je nutné kartu vyndat a znovu vložit do přístroje. v softu 1.07.69 a starších se zdá být vše v pořádku. Neřešil někdo tento problém?

HD-BOX FS9200, Multibeam85 28.2E, 23.5E, 19.2E, 13E, 5E, 1W
bery2
Nováček
Nováček

Příspěvek od bery2 »

Sandera píše:Tak mi uz asi měsíc jede sdileni z HdBoxu na DreamSky, ale ma to jednu velkou vadu na kráse. Zkoušel sem uz hafo firmwaru, ale se vsemi je vysledek stejny. Sdílení uz vetšinou druhy den nejde a musi se provest restart zařízení(tech podruzných, ne HdBoxu).
Naposledy upravil(a) bery2 dne 03 pro 2009, 20:50, celkem upraveno 3 x.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Sandera píše:Tak mi uz asi měsíc jede sdileni z HdBoxu na DreamSky, ale ma to jednu velkou vadu na kráse. Zkoušel sem uz hafo firmwaru, ale se vsemi je vysledek stejny. Sdílení uz vetšinou druhy den nejde a musi se provest restart zařízení(tech podruzných, ne HdBoxu).
Problém je v Dreamsky.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Sandera
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sandera »

dempsey píše:
Problém je v Dreamsky.
A je jen u me?? nebo je to nejaky obecny problem ktery se da nejak resit??

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

robia to vsetky dreamsky prijimace.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
bery2
Nováček
Nováček

Příspěvek od bery2 »

dempsey píše:
Problém je v Dreamsky.
Blbne ají opticum 9500.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“