Newcs + Mgcamd
Moderátor: By.Bob
- juraku
- Nováček
Re: Newcs + Mgcamd
Tak se mi to rozjelo s root/newcs, včera to ale nefungovalo....? je to možný? žebychom to měli každý jinak?
-
- Nováček
Tak mi uz asi měsíc jede sdileni z HdBoxu na DreamSky, ale ma to jednu velkou vadu na kráse. Zkoušel sem uz hafo firmwaru, ale se vsemi je vysledek stejny. Sdílení uz vetšinou druhy den nejde a musi se provest restart zařízení(tech podruzných, ne HdBoxu).
Dělá to vsem, nebo sem jediny??
-
- Nováček
Ahoj všem diskutujícím. Rád bych se zeptal jestli někdo zkoušel měnit klíče jinak než editací souboru softcam.key (například pomocí dál. ovladače)? Mě se nikde nepodařil objevit postup, takže ani nevím je-li to vůbec možné.Taky jsem si všiml že při použití fw 1.07.7x se po několika hodinách provozu s kartou SKYLINK objevuje v CAM hláška "vadná přístupová karta" a samozřejmě vypadne dekodování. Je nutné kartu vyndat a znovu vložit do přístroje. v softu 1.07.69 a starších se zdá být vše v pořádku. Neřešil někdo tento problém?
HD-BOX FS9200, Multibeam85 28.2E, 23.5E, 19.2E, 13E, 5E, 1W
-
- Nováček
Sandera píše:Tak mi uz asi měsíc jede sdileni z HdBoxu na DreamSky, ale ma to jednu velkou vadu na kráse. Zkoušel sem uz hafo firmwaru, ale se vsemi je vysledek stejny. Sdílení uz vetšinou druhy den nejde a musi se provest restart zařízení(tech podruzných, ne HdBoxu).
Naposledy upravil(a) bery2 dne 03 pro 2009, 20:50, celkem upraveno 3 x.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v Dreamsky.Sandera píše:Tak mi uz asi měsíc jede sdileni z HdBoxu na DreamSky, ale ma to jednu velkou vadu na kráse. Zkoušel sem uz hafo firmwaru, ale se vsemi je vysledek stejny. Sdílení uz vetšinou druhy den nejde a musi se provest restart zařízení(tech podruzných, ne HdBoxu).

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
A je jen u me?? nebo je to nejaky obecny problem ktery se da nejak resit??dempsey píše:Problém je v Dreamsky.Sandera píše:Tak mi uz asi měsíc jede sdileni z HdBoxu na DreamSky, ale ma to jednu velkou vadu na kráse. Zkoušel sem uz hafo firmwaru, ale se vsemi je vysledek stejny. Sdílení uz vetšinou druhy den nejde a musi se provest restart zařízení(tech podruzných, ne HdBoxu).
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
robia to vsetky dreamsky prijimace.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Blbne ají opticum 9500.dempsey píše:Problém je v Dreamsky.Sandera píše:Tak mi uz asi měsíc jede sdileni z HdBoxu na DreamSky, ale ma to jednu velkou vadu na kráse. Zkoušel sem uz hafo firmwaru, ale se vsemi je vysledek stejny. Sdílení uz vetšinou druhy den nejde a musi se provest restart zařízení(tech podruzných, ne HdBoxu).