Rozjetí HDbox a CSlink (please help)

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozjetí HDbox a CSlink (please help)

Příspěvek od grantec »

aj gital (CSlink) karta funguej v demo mode- to znamena na rozbehanie netreba vobec registraciu, tu staci po rozbehnuti spravit do 15 dni.
Nachaj na CT 2 .
ak pouzivas len INU citacku , ma aj polozky enitlements - v Menu CAS - obcas tam prejdi a skontorluj, ci nejaky zapis dosiel. Pre 04- zakladne programy staci na CT2, pre premiove (08) treba prejst na DoQ,alebo Fishing and Hunting. Neviem ako su oznacene banky v CAs- myslim ze keyset1 (04) a keyset2 (08) . Hlavne treba mat trpezlivost- na gital. Lebo tam je oneskoreny prechod zapisov sposobeny malou datovou kapacitou na emm .
Karta ide chipom dole a pred vlozenim je dobre kontakty ocistit novinovym papierom - koli mastnote.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Aliante
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aliante »

Již to chodí. Jdu to ladit. Až budu mít chvilku popíšu, kde byl problém.

Velice, ale opravdu velice děkuji za pomoc, bez Vás bych to nevyřesil. A navíc Vás asi budu ještě mnohokrát potřebovat.

Aliante
Nováček
Nováček

Příspěvek od Aliante »

Tak kromě toho, že samotného by mě asi nenapadlo hledat na Astře 3 (asi bych zůstal u seriově nastavené Astry 1), byl největší problém v nastavení antény. Máme anténu v paneláku v nových rozvodech. Jejich informace byla pouze, že na střechu dali dva příjímače nastavené na Astru 1 a Astru 3. Ale již se nezmínili, jestli která je na diseqc 1 a která na diseqc 2. Až poté, co jste mě navedli s tou Astrou 3 mě napadlo, že bude asi špatně naladěná. A to byl ten kámen úrazu.

Ještě jednou všem zúčastněným děkuji.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“