Programy HD ze SKYLINKU
Moderátor: By.Bob
-
- Nováček
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Programy HD ze SKYLINKU
Všetky sú z jednej série

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
kua chlapi.
nahral som novy firmware. funguje aj integrovana citacka bez modulu. ale stale to obcas napise ze program zakodovany. ked ho vypnem a znova zapnem program ide. prijimac som uz vymenil. tento druhy to robi tak isto.
poradte pls co s tym?
postrehol som ze najviac mi to robi pri prepnuti na novaHD.
nahral som novy firmware. funguje aj integrovana citacka bez modulu. ale stale to obcas napise ze program zakodovany. ked ho vypnem a znova zapnem program ide. prijimac som uz vymenil. tento druhy to robi tak isto.
poradte pls co s tym?
postrehol som ze najviac mi to robi pri prepnuti na novaHD.
Naposledy upravil(a) pgrno dne 19 lis 2009, 21:41, celkem upraveno 1 x.
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
v integrovanej citacke ? Akoze original UNIcas ? v tom som to jakziv neskusal . Skus este aj priblizne casovy horizont- lebo ja nepozeram dlho jeden program - najdlhsie spravy .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
takto. ono to hlavne robi pri prepinani. aj ked prepinam pomaly, ze vzdy pockam kym nabehne prislusny program, az potom prepinam dalsi. aj tak sa stane ze prepinam, prepinam a zrazu cierna obrazovka. ked to potvrdim vypise program zakodovany. ked urobim restart, odrazu to ide.
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
aha - uz viem. Problem z reset karty . Vsimol som si to,ale len na jednej karte. Mam ich viac. gital ,ale len na jednej mi to robilo. Myslel som,ze je karta posahana. staci povytiahnut kartu a znovu zasunut, potom nacita komplet CAID. V okamihu, ked prestane dekodovat, mi nacita len 0D00 , namiesto 0D0F. Ale za viniika som oznacil kartu- lebo na inych gital kartach mi to nerobilo . Bolo to na karte zo serie 0429563850743x .
-
- Nováček
hmm. kartu ale asi npojde vymenit? ci myslite ze je ju mozne nejak reklamovat, aby mi dali druhu?
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
zatial nic nemen - vyckaj na opravu. Ani si nenapisal aku kartu mas a z akej serie.
-
MartinK.
- V.I.P.
- Dal poděkování: 2 poděkování
No vypadá to, že ti dali můj starý přístroj je mi tě líto, škoda, že nevím jaké měl výrobní číslo. Mě dali novy a ten funguje bez "problému" sem tam nějaká moucha. Nic neslibuju, ale zkusím zjistit to výrobní číslo.
Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
-
- Nováček
ja mam vyrobne cislo 00000182.
kartu mam skylink hd.
ako som uz napisal. pristroj som vymenil. robi to to iste. s novym firmwarom ide aj interna citacka, takze kartu som strcil aj rovno tam. stale to iste.
predpokladam ze ked som vymenil pristroj a robi to tiez, tam problem nebude. bud to je vseobecna chyba alebo to fakt bude kartou.
kartu mam skylink hd.
ako som uz napisal. pristroj som vymenil. robi to to iste. s novym firmwarom ide aj interna citacka, takze kartu som strcil aj rovno tam. stale to iste.
predpokladam ze ked som vymenil pristroj a robi to tiez, tam problem nebude. bud to je vseobecna chyba alebo to fakt bude kartou.
- ZED
- Nováček
Myslim si, ze je to opravdu kartou... me to dela taky. Sice to nemam potvrzene na HD-BOXu (je zaslany uz skoro mesic na reklamaci :sad: ), ale na ShowBoxu 700 se mi deje uplne stejna vec. Dela to nahodne, pri prepinani. Jednou mi to udelala i pri sledovani poradu. Staci restart prijimace. Ale je to otravne. Mam take novou kartu Skylink HD s dvoumesicni promo nabidkou.
P.S. Nedeje se to tedy jen na HD programech - nemam ted k dispozici HD prijimac a dela to take.
P.S. Nedeje se to tedy jen na HD programech - nemam ted k dispozici HD prijimac a dela to take.
HodněDobrý-BOX a poslední FW 
MCAS + Skylink, 28,5°E + 23,5°E + 19,2°E + 16°E + 13°E + 9°E + 7°E + 5°E + 1°W + 4°W
síťový HDD QNAP TS509 PRO ... RUN ...

MCAS + Skylink, 28,5°E + 23,5°E + 19,2°E + 16°E + 13°E + 9°E + 7°E + 5°E + 1°W + 4°W
síťový HDD QNAP TS509 PRO ... RUN ...
- Errors
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tam mám stejný problém...U posledních FW .75 a testovací 74 mi nechtěl přijímač po zapnutí načíst kartu vloženou v UNI čtečce. Karta Skylink (TnT). Musel jsem povytáhnout kartu a znova vložit nebo vypnout a zapnout přijímač. Stand-By režim je vypnutý. Vrátil jsem se k původnímu fw. 69 a občas se kousne při přepínání programů.pgrno píše:takto. ono to hlavne robi pri prepinani. aj ked prepinam pomaly, ze vzdy pockam kym nabehne prislusny program, az potom prepinam dalsi. aj tak sa stane ze prepinam, prepinam a zrazu cierna obrazovka. ked to potvrdim vypise program zakodovany. ked urobim restart, odrazu to ide.
HD-BOX FS-9200 fw. 1.10.49, Loader 1.19. Nápis nesvítí.
Plugin: MCAS z 22.5.2012, Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
Plugin: MCAS z 22.5.2012, Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
-
- Nováček
Dobry den panove, rad bych se predstavil
take jako cerstvy majitel tohoto podle me velmi dobreho pristroje.
Musim priznat, ze je to muj prvni linuxovy reciver a doposud jsem s takovymi nemel prazadne zkusenosti. Bude to asi dlouha cesta
Zatim jsem prostudoval vsechny prispevky a Hd-box rozbehal ve vsech smerech, ale prece jen jsem narazil na jeden problem: Mam tady 3 karty skylinku. 2 ceske, jednu slovenskou. Ani na jedne si Nova HD ani netukne. Zbyle programy bezi vicemene dobre, az na ty zname hlasky. Nova HD nebezi v interni ctecce a ani v modulech CW, Diablo 2.3, Joker a T-rex. FW jsem prozkousel vsechny. Podotykam, ze v jinych DVB zarizenich funkcni. Jinak nejake asi 10 let zbirane zkusenosti v dvb technice mam, takze doufam, ze jsem po technicke ci konfiguracni strance nic neopomenul.
Setkal se nekdo z vas s timto problemem? Doufam , ze to neni chyba v pristroji. Snad nekdo poradi.
hirschmann

Musim priznat, ze je to muj prvni linuxovy reciver a doposud jsem s takovymi nemel prazadne zkusenosti. Bude to asi dlouha cesta

Zatim jsem prostudoval vsechny prispevky a Hd-box rozbehal ve vsech smerech, ale prece jen jsem narazil na jeden problem: Mam tady 3 karty skylinku. 2 ceske, jednu slovenskou. Ani na jedne si Nova HD ani netukne. Zbyle programy bezi vicemene dobre, az na ty zname hlasky. Nova HD nebezi v interni ctecce a ani v modulech CW, Diablo 2.3, Joker a T-rex. FW jsem prozkousel vsechny. Podotykam, ze v jinych DVB zarizenich funkcni. Jinak nejake asi 10 let zbirane zkusenosti v dvb technice mam, takze doufam, ze jsem po technicke ci konfiguracni strance nic neopomenul.
Setkal se nekdo z vas s timto problemem? Doufam , ze to neni chyba v pristroji. Snad nekdo poradi.
hirschmann
Technisat HD-Vision 32; Samsung LE 32 B679; Humax LDE-22SST; Humax 5400; Hauppauge DEC-3000 S; Topfield 5000 PVR;
ClarkeTech 5000 HD Combo+; HD-Box Fs-9200; Nexus/DVB-S (Technotrend); Lifeview FlyDVB Trio PCMCIA
ClarkeTech 5000 HD Combo+; HD-Box Fs-9200; Nexus/DVB-S (Technotrend); Lifeview FlyDVB Trio PCMCIA
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Nova HD beží na HDBOXe v internej čítačke, newcs a aj v CW module z oboch frekvencií.
V rámci ujasnenia detailov by si mohol popísať v akých DVB zariadeniach Ti NOVA HD ide
V rámci ujasnenia detailov by si mohol popísať v akých DVB zariadeniach Ti NOVA HD ide

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
- Nováček
Takze na Clarke Tech 5000 HD Combo Plus v interni ctecce i modulech CI a EasyOne TX-8500 HD, Comag HD-S CI100 a LCD-TV Samsung le32b679 v modulech CI mi bezi Nova HD bez problemu.dempsey píše:Nova HD beží na HDBOXe v internej čítačke, newcs a aj v CW module z oboch frekvencií.
hirschmann
Technisat HD-Vision 32; Samsung LE 32 B679; Humax LDE-22SST; Humax 5400; Hauppauge DEC-3000 S; Topfield 5000 PVR;