Programy HD ze SKYLINKU

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

pgrno
Nováček
Nováček

Re: Programy HD ze SKYLINKU

Příspěvek od pgrno »

grantec to som nejako nepochopil.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Všetky sú z jednej série

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
pgrno
Nováček
Nováček

Příspěvek od pgrno »

kua chlapi.
nahral som novy firmware. funguje aj integrovana citacka bez modulu. ale stale to obcas napise ze program zakodovany. ked ho vypnem a znova zapnem program ide. prijimac som uz vymenil. tento druhy to robi tak isto.
poradte pls co s tym?

postrehol som ze najviac mi to robi pri prepnuti na novaHD.
Naposledy upravil(a) pgrno dne 19 lis 2009, 21:41, celkem upraveno 1 x.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

v integrovanej citacke ? Akoze original UNIcas ? v tom som to jakziv neskusal . Skus este aj priblizne casovy horizont- lebo ja nepozeram dlho jeden program - najdlhsie spravy .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
pgrno
Nováček
Nováček

Příspěvek od pgrno »

takto. ono to hlavne robi pri prepinani. aj ked prepinam pomaly, ze vzdy pockam kym nabehne prislusny program, az potom prepinam dalsi. aj tak sa stane ze prepinam, prepinam a zrazu cierna obrazovka. ked to potvrdim vypise program zakodovany. ked urobim restart, odrazu to ide.

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

aha - uz viem. Problem z reset karty . Vsimol som si to,ale len na jednej karte. Mam ich viac. gital ,ale len na jednej mi to robilo. Myslel som,ze je karta posahana. staci povytiahnut kartu a znovu zasunut, potom nacita komplet CAID. V okamihu, ked prestane dekodovat, mi nacita len 0D00 , namiesto 0D0F. Ale za viniika som oznacil kartu- lebo na inych gital kartach mi to nerobilo . Bolo to na karte zo serie 0429563850743x .

pgrno
Nováček
Nováček

Příspěvek od pgrno »

hmm. kartu ale asi npojde vymenit? ci myslite ze je ju mozne nejak reklamovat, aby mi dali druhu?

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

zatial nic nemen - vyckaj na opravu. Ani si nenapisal aku kartu mas a z akej serie.

MartinK. Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od MartinK. »

No vypadá to, že ti dali můj starý přístroj je mi tě líto, škoda, že nevím jaké měl výrobní číslo. Mě dali novy a ten funguje bez "problému" sem tam nějaká moucha. Nic neslibuju, ale zkusím zjistit to výrobní číslo.

Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
pgrno
Nováček
Nováček

Příspěvek od pgrno »

ja mam vyrobne cislo 00000182.
kartu mam skylink hd.

ako som uz napisal. pristroj som vymenil. robi to to iste. s novym firmwarom ide aj interna citacka, takze kartu som strcil aj rovno tam. stale to iste.
predpokladam ze ked som vymenil pristroj a robi to tiez, tam problem nebude. bud to je vseobecna chyba alebo to fakt bude kartou.

ZED
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZED »

Myslim si, ze je to opravdu kartou... me to dela taky. Sice to nemam potvrzene na HD-BOXu (je zaslany uz skoro mesic na reklamaci :sad: ), ale na ShowBoxu 700 se mi deje uplne stejna vec. Dela to nahodne, pri prepinani. Jednou mi to udelala i pri sledovani poradu. Staci restart prijimace. Ale je to otravne. Mam take novou kartu Skylink HD s dvoumesicni promo nabidkou.

P.S. Nedeje se to tedy jen na HD programech - nemam ted k dispozici HD prijimac a dela to take.

HodněDobrý-BOX a poslední FW :D
MCAS + Skylink, 28,5°E + 23,5°E + 19,2°E + 16°E + 13°E + 9°E + 7°E + 5°E + 1°W + 4°W
síťový HDD QNAP TS509 PRO
... RUN ...
Errors
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Errors »

pgrno píše:takto. ono to hlavne robi pri prepinani. aj ked prepinam pomaly, ze vzdy pockam kym nabehne prislusny program, az potom prepinam dalsi. aj tak sa stane ze prepinam, prepinam a zrazu cierna obrazovka. ked to potvrdim vypise program zakodovany. ked urobim restart, odrazu to ide.
Tam mám stejný problém...U posledních FW .75 a testovací 74 mi nechtěl přijímač po zapnutí načíst kartu vloženou v UNI čtečce. Karta Skylink (TnT). Musel jsem povytáhnout kartu a znova vložit nebo vypnout a zapnout přijímač. Stand-By režim je vypnutý. Vrátil jsem se k původnímu fw. 69 a občas se kousne při přepínání programů.

HD-BOX FS-9200 fw. 1.10.49, Loader 1.19. Nápis nesvítí.
Plugin: MCAS z 22.5.2012,
Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E
, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
hirschmann
Nováček
Nováček

Příspěvek od hirschmann »

Dobry den panove, rad bych se predstavil :89: take jako cerstvy majitel tohoto podle me velmi dobreho pristroje.

Musim priznat, ze je to muj prvni linuxovy reciver a doposud jsem s takovymi nemel prazadne zkusenosti. Bude to asi dlouha cesta :57:

Zatim jsem prostudoval vsechny prispevky a Hd-box rozbehal ve vsech smerech, ale prece jen jsem narazil na jeden problem: Mam tady 3 karty skylinku. 2 ceske, jednu slovenskou. Ani na jedne si Nova HD ani netukne. Zbyle programy bezi vicemene dobre, az na ty zname hlasky. Nova HD nebezi v interni ctecce a ani v modulech CW, Diablo 2.3, Joker a T-rex. FW jsem prozkousel vsechny. Podotykam, ze v jinych DVB zarizenich funkcni. Jinak nejake asi 10 let zbirane zkusenosti v dvb technice mam, takze doufam, ze jsem po technicke ci konfiguracni strance nic neopomenul.

Setkal se nekdo z vas s timto problemem? Doufam , ze to neni chyba v pristroji. Snad nekdo poradi.

hirschmann

Technisat HD-Vision 32; Samsung LE 32 B679; Humax LDE-22SST; Humax 5400; Hauppauge DEC-3000 S; Topfield 5000 PVR;
ClarkeTech 5000 HD Combo+; HD-Box Fs-9200; Nexus/DVB-S (Technotrend); Lifeview FlyDVB Trio PCMCIA
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nova HD beží na HDBOXe v internej čítačke, newcs a aj v CW module z oboch frekvencií.
V rámci ujasnenia detailov by si mohol popísať v akých DVB zariadeniach Ti NOVA HD ide

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
hirschmann
Nováček
Nováček

Příspěvek od hirschmann »

dempsey píše:Nova HD beží na HDBOXe v internej čítačke, newcs a aj v CW module z oboch frekvencií.
V rámci ujasnenia detailov by si mohol popísať v akých DVB zariadeniach Ti NOVA HD ide
Takze na Clarke Tech 5000 HD Combo Plus v interni ctecce i modulech CI a EasyOne TX-8500 HD, Comag HD-S CI100 a LCD-TV Samsung le32b679 v modulech CI mi bezi Nova HD bez problemu.

hirschmann

Technisat HD-Vision 32; Samsung LE 32 B679; Humax LDE-22SST; Humax 5400; Hauppauge DEC-3000 S; Topfield 5000 PVR;
ClarkeTech 5000 HD Combo+; HD-Box Fs-9200; Nexus/DVB-S (Technotrend); Lifeview FlyDVB Trio PCMCIA
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“