Problém - Loading

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
ZED
Nováček
Nováček

Problém - Loading

Příspěvek od ZED »

Ahoj, po zapnuti pristroje se objevi na displeji jen LOADING a pristroj nenabehne. Stalo se to samo, pres noc. Nedostane se ani do rezimu, kdy by mel IP adresu, takze se k nemu neda pripojit. Da se nejak prehrat firmware bez zapnuti (tovarni nastaveni, ci tak neco), nebo je to na reklamaci?

Diky za pomoc.

HodněDobrý-BOX a poslední FW :D
MCAS + Skylink, 28,5°E + 23,5°E + 19,2°E + 16°E + 13°E + 9°E + 7°E + 5°E + 1°W + 4°W
síťový HDD QNAP TS509 PRO
... RUN ...
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém - Loading

Příspěvek od grantec »

sformatuj USB na FAT32, nahraj tam sw , pripoj do predneho vstupu. Vypni prijimac vypinacom vzadu a opat zapni. Ponukne zavedenie fw .
A este sa da nahrat aj cez RS232 a Porter :arrow: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 172&t=3601 to som nepotreboval nikdy - ale Dempsey s tym ma skusenost. Rozhodne to nieje na reklamaciu. Stava so po laborovani s prijimacom a da sa pomoct aj doma. :D

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
ZED
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZED »

Vyzkousel jsem, ale bez uspechu. Dostanu se sice pres LOADING, ale kousne se to o kousek dal bud u LOAD MODULE, nebo jeste dal u APP START. Co s tim?

MCAS + Skylink, 28,5°E + 23,5°E + 19,2°E + 16°E + 13°E + 9°E + 7°E + 5°E + 1°W + 4°W
... RUN ...
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Použi to RS-ko. Mne to s ním išlo na prvý raz. Nepamätám si už presne postup, ale myslím že bol úplne jednoduchý. Žiadne stláčanie power pre spustenie prenosu a tak. Vyskúšaj

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ZED
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZED »

Tak jsem zkousel vsechny firmwary pres RSko... a nic. Pres PUTTY jsem zjistil tohle: "Booting Linux/sbin/init: error while loading shared libraries: /lib/libc.so.6: invalid ELF header". Nicmene se nedostanu dal nez ze mi na display sviti LOADING a v PUTTY nemuzu ani zadavat prikazy :(

Co s tim? Reklamace? Rad bych to vyresil bez ni, ale...

... RUN ...
ZED
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZED »

Nezabralo vubec nic. Poslal jsem HD Box koncem minuleho tydne prodejci. Vcera jsem dostal vyjadreni, ze ho posilaji do autorizovaneho servisu. Tak nakonec reklamace az u vyrobce :sad:

ZED

... RUN ...
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

nahral si tam zavadzac pre iny OEM prijimac.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
ZED
Nováček
Nováček

Příspěvek od ZED »

Aktualizoval jsem pouze firmware. Stazeny ze stranek sapro.cz http://www.supersat.cz/index.php?option ... &Itemid=85

HDBox normalne fungoval cca 10 dni. Po navratu z dovolene, byl pristroj zapnuty (urcite jsem ho pred odjezdem vypinal) a po vypnuti uz nenabehl. Restartoval se stale dokola. V tu dobu se tam nic nenahravalo. Takze to asi nebude ten pravy duvod.

... RUN ...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“