CCcam ?

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
pby
Nováček
Nováček

CCcam ?

Příspěvek od pby »

Ahoj, Mgcamd zda se jede, ale jak je to s CCcam-em?? Doposud tenhle emu s uspechem uzivam na ruznych klonech DM500S a potreboval bych tuhle masinku vclenit do hotove site. Nikde jsem nic nenasel, tak me asi ceka prechod na Mgcamd a newcs.

A jeste jeden, asi hodne hloupy dotaz :smile: . Existuje tohle zarizeni v provedeni jednotunerovem. Chapu, ze je to krok zpet a za me mistni nadsenci oznaci za blba, ale ja proste nejak netihnu k nahravani. Zato bych rad HD. Ocekavam, ze by cena radne klesla a bylo by rozhodnuto.

Dekuji vsem za pripadne reakce. :115:

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam ?

Příspěvek od grantec »

CCcam na sh4 pojde v okamihu ,ked sa ti podari ziskat zdrojaky a prekompilovat ho . Pre sh4 je CCcam zakazane ovocie.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
PEDRONIK
Nováček
Nováček

Příspěvek od PEDRONIK »

Mám HD box a jsem uplný začátečník tak mi tyhle zkratky moc neříkají ale chci se trochu přiučit, mám jen dotaz dá se něco odkodovat a na pozicích 23.5, 19.2, 13, 28.2 a hlavně co budu potřebovat za hadware a software.
Děkuji za odpověď. :???: :???: :???:

HD BOX FS-9200 PVR 28,2E 23,5E 19,2E 13,0E
Old Master
Nováček
Nováček

Příspěvek od Old Master »

PEDRONIK píše:Mám HD box a jsem uplný začátečník tak mi tyhle zkratky moc neříkají ale chci se trochu přiučit, mám jen dotaz dá se něco odkodovat a na pozicích 23.5, 19.2, 13, 28.2 a hlavně co budu potřebovat za hadware a software.
Takže vysvětlovat co vlastně HD-BOX umí a co je to za HW je snad zbytečné.To samé platí i k SW platformě LINUX.
Důvod?Všechny odpovědi najdeš zde na foru v jednot.sekcích kde je vše polopatě napsáno.Stačí si je přečíst, pak s konkrétním požadavkem se ozvat.Rádi Ti zde odpoví!Ale přesto vše potřebné již máš (HD-BOX) stačí jen doplnit pár souborů, správně nakonfigurovat a vše běží jak má.
Např.sekce Download-HD-BOX/Pluginy/NEWCS OK a spol...

HD-BOX FS-9200, Philips DSX 6010, Skymaster DCI 9410,
motor SG2100, Matrix CAM, Philips CryptoWorks CAM
SuiVanOrton
Nováček
Nováček

Příspěvek od SuiVanOrton »

Old Master píše:
PEDRONIK píše:Mám HD box a jsem uplný začátečník tak mi tyhle zkratky moc neříkají ale chci se trochu přiučit, mám jen dotaz dá se něco odkodovat a na pozicích 23.5, 19.2, 13, 28.2 a hlavně co budu potřebovat za hadware a software.
Takže vysvětlovat co vlastně HD-BOX umí a co je to za HW je snad zbytečné.To samé platí i k SW platformě LINUX.
Důvod?Všechny odpovědi najdeš zde na foru v jednot.sekcích kde je vše polopatě napsáno.Stačí si je přečíst, pak s konkrétním požadavkem se ozvat.Rádi Ti zde odpoví!Ale přesto vše potřebné již máš (HD-BOX) stačí jen doplnit pár souborů, správně nakonfigurovat a vše běží jak má.
Např.sekce Download-HD-BOX/Pluginy/NEWCS OK a spol...
Musím s tebou nesouhlasit, že by někde bylo něco napsané polopatě to ani náhodou. Pokud někdo neví co je co tak odpovědi rozhodně nenajde (určitě ne ve složce HD BOX). Snad by bylo lepší napsat "použij google", tam se SNAD něco dozvíš.

HD-BOX 9200, karta Skylink (Irdeto výměna)
HDD Samsung Story Station Plus 1TB (připojeno přes eSata)
TV Panasonic TX-L42E30E
Old Master
Nováček
Nováček

Příspěvek od Old Master »

SuiVanOrton píše:
Musím s tebou nesouhlasit, že by někde bylo něco napsané polopatě to ani náhodou. Pokud někdo neví co je co tak odpovědi rozhodně nenajde (určitě ne ve složce HD BOX). Snad by bylo lepší napsat "použij google", tam se SNAD něco dozvíš.
Tak pozor! Tohle forum určitě není zpracované pro " Mateřskou školu " aby někdo vodil jiné za ručičku.Nic ve zlém.
Ale mnoho věcí na které se později někdo zeptá, či vznese dotaz je zde už v minulosti popsáno.Je třeba taky číst ostatní támata
s dannou "problematikou" mezi řádky a hlavně zapojit vlsatní mozek.

Jinak ohledně EMU je tady tolik info a podrobných popisů, že i trochu "počítačově" gramotný člověk to musí zvládnout bez zakopnutí.
Když né, tak se vždy najde někdo kdo pomůže vstát.Ale vodit za ručičku a vysvětlovat v které ruce se drží příbor.Tak to snad né!
Řečeno s nadsázkou. :89:

Je stále se co učit a Google je dobrý učitel.A jeho použití k získání daných informací musí zvážit každý sám.Ale někoho k tomu vysloveně
navádět, to opravdu nechci. :57:

HD-BOX FS-9200, Philips DSX 6010, Skymaster DCI 9410,
motor SG2100, Matrix CAM, Philips CryptoWorks CAM
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

HDbox uz mas - to je to podstatne . Snazil som sa ti cosi aj v sekcii download vysvetlit, aj ked neskor to budem musiet presunut- lebo -v downloade sa nediskutuje a ja by som mal byt medzi prvymi, kto to dodrzuje. Napravim - neskor.
Mas HDbox a v nom procesor s architekturou sh4 .
Keby si mal DM800 - mal by si box s architekturou Mipsel. Pre Mipsel je CCcam vyvijany -prioritne, ostatne architektury (rozumej satelitne prijimace s inymi procesormi) su uz len udrziavane ,alebo uplne ignorovane tvorcami CCcamu. To je nas pripad - lebo mame sh4 .
Podla reakcii v inej sekcii vidim,ze robis s linux prijimacom 1.krat. Nieje to nic zle- vsetko je raz prvy raz. Ale zakladne veci pre pracu s Linuxom - prenos suborov, modifikacia suborov pre Linuxove prostredie atd - to sa musis naucit citanim - aj v inych sekciach ,ako HDbox. Zaklady Linuxu si jednoducho musis priniest zo sebou -subory a rady na ich pouzitie ti uz dame my.

PEDRONIK
Nováček
Nováček

Příspěvek od PEDRONIK »

Tak se teda budu učit. Konečně jsem něco zprovoznil jen teď když spustím box a provedu tohle. Po nastartovani stlacime Menu a cervene - tym spustime emulator. Startuje trochu dlhsie, pocas startu aj stahuje kluce. Na kterém kanálu poznám že mi to funguje mám pozice 23.5, 19.2, 13, 28.2.
Co dalšího mi doporučíte.

prco007
Nováček
Nováček

CCcam ?

Příspěvek od prco007 »

Či ti funguje Emu zistiš v tvojom prípade najlepšie v pakete Kabel Deutschland. Ten sa totiž nachádza na pozícii 23.5˚.
Nalaď si niektorí z jeho programov a hneď to zistíš.
Programy máš pekne rozpísané na tejto stránke: http://www.lyngsat.com/packages/kabel.html

Trocha si, ale pohni lebo od budúceho mesiaca prechádza Kabel Deutschland na Nagravision 3.
Potom zostane iba "čierna obrazovka" a v oranžovom pruhu napísané "Kódovaný program". :cry:

Inak ak si použil Mgcamd v1.33 & Newcs v1.66, tak to zistíš aj na programoch Skylinku.
Ak je Emu zapnuté, tak ho budeš mať rozkódované.

HD-BOX FS-9200 - fw v1.10.13 - Loader 1.19, 2x čítačka, Apacer AC601 320GB
HD-BOX FS-9100 - fw v1.10.13
Vu+ Duo - VTi Team Image v4.2, WD 640GB
Maximum E-85 - (28,2°-23,5°-19,2°-13°-9°-1°), Skylink HD, CSLink - dead
PEDRONIK
Nováček
Nováček

Příspěvek od PEDRONIK »

Když stisknu menu a červené tak se mi po chvilce sekne obraz ale je to jen na pár vteřin, mám tomu rozumět že se spouští emu?

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ano

pby
Nováček
Nováček

Příspěvek od pby »

to grantec : Diky za vysvetleni ohledne architektury, doposavad, jak jsem psal, jsem uzival a uzivam klony DM a tam je na vyber z vice EMU. Tak jsem ocekaval podobnou moznost i u HD Boxu. Jde o to, ze CCcam jsem rozjel bez problemu vzdy a vsude a s mgcamd jsem mel trable. Mam mimo jine Skylink kartu a nefungovalo to k me spokojenosti. Asi to sem nepatri a nebudu to tady ventilovat. Proste zkusim mgcamd rozchodit a kdyz to nezvladnu, poohlednu se nekde jinde.

to prco007 : Ty dekodujes Skylink ? Ja se o to tedy nikdy nepokousel, mam kartu, ale ani nevim, ze to jde. Resim jen CIGI a to tady na foru v sekci HD asi nema moc smysl probirat.

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

skylink karta ide bez problemov.

pby
Nováček
Nováček

Příspěvek od pby »

To je mi jasne, ale z prispevku od prco007 jsem pochopil, ze to jede bez karty - to se mi nezda. Pise, ze bude mit na Skylinku programy rozkodovane. Tak bud tomu nerozumim, nebo myslel zapisy na kartu a pak je to OK.

prco007
Nováček
Nováček

CCcam ?

Příspěvek od prco007 »

to pby: Myslel som rozkódovanie pomocou Mgcamd v1.33 & Newcs v1.66 a nie použitím interného emulátora.
Veď ten musíš mať v tomto prípade vypnutý.
Začiatky boli ťažke a vtedy si mal na výber buď interný emulátor alebo Mgcamd.
Ešte, že prišiel Newcs. :55:

HD-BOX FS-9200 - fw v1.10.13 - Loader 1.19, 2x čítačka, Apacer AC601 320GB
HD-BOX FS-9100 - fw v1.10.13
Vu+ Duo - VTi Team Image v4.2, WD 640GB
Maximum E-85 - (28,2°-23,5°-19,2°-13°-9°-1°), Skylink HD, CSLink - dead
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“